KOMUNÁLNÍ VOLBY 2010
Re: KOMUNÁLNÍ VOLBY 2010
Tak pánové a dámy ze sdružení "Chýně pro všechny". Pořád jsem nechápal, jak si vysvětlit ty sirky ve schránce. Teď už to vím. Tady je to vysvětleno: http://zpravy.idnes.cz/janackova-rozdav ... domaci_bar
Hned jak jsem tu zprávu četl, jsem si říkal, kdo nám to tady připomene. Je to jasný - Janáčková od nás opisuje!PaMi píše:Tak pánové a dámy ze sdružení "Chýně pro všechny". Pořád jsem nechápal, jak si vysvětlit ty sirky ve schránce. Teď už to vím. Tady je to vysvětleno: http://zpravy.idnes.cz/janackova-rozdav ... domaci_bar
Teď jen čekám, že nás někdo - pro změnu vážně - nařkne z úmyslu naznačit, že má někdo podpálit dům starostky...
Gratuluji panu Oberfalzerovi k vítězství! Neuvěřitelný se mi však jeví výsledek voleb v Chýni.
Michal
Michal
to by se mělo přepočítat
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Nebudou se prodávat místenky? Předpokládám, že na konec špatných časů pod vedením exstarostky se příjde podívat plno lidí.
Re: USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHÝNĚ
Hlavně přeji zastupitelům pevné nervy a dobrá rozhodnutí ve prospěch obce.Jiří Nývlt píše:Tramtadadá:
http://www.chyne.cz/ou/index.php/leftme ... upitelstva
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Ano, očekávám zejména její klaku (nebo spíš v některých velmi konkrétních případech kloaku).obyvatel píše:Nebudou se prodávat místenky? Předpokládám, že na konec špatných časů pod vedením exstarostky se příjde podívat plno lidí.
Obzvláště upozorňuji na bod 6a) navrženého programu ustavujícího zasedání...
Očekávám vypjatou atmosféru. Senior (nejstarší ze zastupitelů, který má dle zákona vést ustavující zasedání až do volby starosty-tky) bude mít těžkou úlohu.
Škoda, že zasedací místnost je tak malá.obyvatel píše:Nebudou se prodávat místenky? Předpokládám, že na konec špatných časů pod vedením exstarostky se příjde podívat plno lidí.
Navrhuji místenky do zasedačky pojmout jako VIP lístky, cena 1.000 Kc za kus. A do zasedačky dát web kameru a zprostředkovat živý přenos na webové stránky Chýně - cena za připojení by mohla být lidová - třeba 100 Kč/ 30 minut.
A za obdržené peníze se udělá obecní pijatika!!! Někdo bude pít na žal a někdo oslavovat
Webkamera a streamování by asi stálo za to. Nebo si donesu kameru a pak to dáme na youtube. Možná, že pak Chýně vyhraje nějakou cenu a nebo bude v televizi )))))
M
M
mam to v planuMIr píše:Webkamera a streamování by asi stálo za to. Nebo si donesu kameru a pak to dáme na youtube. Možná, že pak Chýně vyhraje nějakou cenu a nebo bude v televizi )))))
M
Mam mozna blby napad, ale zkousim navrhnout v ramci brinstormingu - co takhle pro zajimavost udelat volbu starostky pro verejnost na webu? Jenom tak ze srandy