fanfaron píše:
Pane, patřím k těm, kteří nevidí rozdíl mezi chodníkem a volebním chodníkem. Pokud si dobře pamatuji, tak po chodníku byla velká sháňka, včera bylo pozdě. Teď když chodník je, tak se tady zase vztekáte. Ono totiž, kdyby se neudělal teď, tak v zimě už vůbec a byl by až na jaře. To by jste taky ale taky řval, tentokrát: "Kde je ten chodník?!". Jestli ono to skutečně nebude tím přístupem: "nedělal jsem to já, můj švára nebo tchán, tak je to špatně"? A to, že pomlouváš a haníš - to je nad slunce jasné už jen z toho, jak jsi chodník pojmenoval. Tím nechci říci, že vše je perfektní, ale dokud není předáno a po záruční lhůtě lze toho spoustu napravit.
Fanfaróne (oslovit "pane" mohu jen těžko, neznaje identitu), snad je to jen tím jedním okem

, že nevidíš rozdíl mezi chodníkem a volebním chodníkem - jest to slovy našeho minulého starosty rozdíl
FLAGRANTNÍ.
Komické je tvé tvrzení, že se vztekám kvůli chodníku

. Vždyť píšu, že je to dobrý počin. Jen si dovoluji poznamenat, že se mi na něm něco nelíbí - a není přeci jen hodné pozoru, že těch věcí, co se nelíbí je víc (stejně jako těch, kteří na tyto nedostatky poukazují?) Vezměme to od zde diskutované (a neúspěšně stěžované na rathausu) závady v projektu (sešup), načasování stavby (staví se dřív než se dělají další terénní úpravy),
přes samotnou stavbu, až po její nedostatky po dokončení zde pranýřované???
Naznačovat, že jsem kritický proto, že jsem to "nedělal já, můj švára nebo tchán" je kopanec do šimpánu zhruba na úrovni
textu Karla Horáka ve Zpravodaji č. 3/2010, případně jeho dalších snůšek v letáku rozneseném před volbami. Karel Horák měl ale aspoň tu kuráž se pod to podepsat.
Kde je ten chodník jsem se ptal (nikoliv řval, to nevim, jak se tu pozná) skoro dva roky. Teď jsem rád, že je, jen říkám, že není OK. Ano a dělám si z něj srandu, protože vyrostl zázračně v termínu voleb. To je samozřejmě jen náhoda!!!
Žádám Fanfaróna, aby doložil jedinou citací, že (a kde)
pomlouváma
haním (
urážím)- a hlavně koho to!!! Mě to "nad slunce jasné" není.