Jako obvykle nebylo zamčeno a dveře se dají snadno otevřít. Takže zamykejte na 2x

Jak máte velký byt? My v 1+kk fakt spižírnu ani jiný prostor nemáme, tak jsme se sousedy, kteří jsou na tom stejně pořídili skříň, kde je to uložené... A mně zas hlava nebere, že se tady vždy najde někdo, kdo má potřebu rozebírat nepodstatné věci a divit se všemu, jak kdyby v životě nebydlel nikde s lidma...Lidi mají na chodbách různé věci.... A pokud to nikomu nepřekáží atd. tak s tím nikdo problém nemá.Mydlan píše:Ty neco mi nejde do hlavy, vy si tam jako nechavate prede dvermi vino a pivo a jidlo? Na spolecne chodbe u schodu? Proc to nemate doma, v lednici ve spizi
apod jak se to normalne dela....? To me hlava nebere, samozrejme s vami soucitim, nemam zlodeje rad, urazil bych jim pazoury.
Souhlas...,predpokladam,ze panacek bydli v rodinnem dome,kde spiz je jaksi samozrejmostDanila píše:Jak máte velký byt? My v 1+kk fakt spižírnu ani jiný prostor nemáme, tak jsme se sousedy, kteří jsou na tom stejně pořídili skříň, kde je to uložené... A mně zas hlava nebere, že se tady vždy najde někdo, kdo má potřebu rozebírat nepodstatné věci a divit se všemu, jak kdyby v životě nebydlel nikde s lidma...Lidi mají na chodbách různé věci.... A pokud to nikomu nepřekáží atd. tak s tím nikdo problém nemá.Mydlan píše:Ty neco mi nejde do hlavy, vy si tam jako nechavate prede dvermi vino a pivo a jidlo? Na spolecne chodbe u schodu? Proc to nemate doma, v lednici ve spizi
apod jak se to normalne dela....? To me hlava nebere, samozrejme s vami soucitim, nemam zlodeje rad, urazil bych jim pazoury.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host