zrušení SDK
zrušení SDK
Dnes nám starosta obce oznámil, že zrušil Stavedně dopravní komisi z důvodu špatné spolupráce jejích členů s "obcí" a také pro to, že na to má právo (přesnou formulaci si můžete vyžádat na OÚ - ze schůze je pořízen zvukový záznam). Nezbývá mi než jejím členům alespoň takhle, dodatečně poděkovat za odvedenou práci a popřát jim, aby svůj volný čas využili lépe než házením perel komusi.
Srneček
Re: zrušení SDK
No a do roka a do dne tu máme samoděržaví a vzornou Potěmkinovu vesnici.
Michal
Michal
Dlouho jsme si stezovali, ze pan Planansky nespolupracuje s SDK. Tak se SDK zrusi a tim duvod pro tyto namitky odpada - pan Planansky preci nemuze spolupracovat s neexistujici SDK, tim padem si neni na co stezovat ...
ano, důvod zrušení stavebně-dopravní komise byla špatná komunikace, pan starosta Novotný s námi nekomunikoval vůbec, ani mi nezavolal, že SDK zrušil, ale samozřejmě má na to právo...
Jediný telefonát od pana starosty byl, když jsem mailem upozorňoval na nedostatky spojené s výstavbou autobusové zastávky na Hájích, tento telefonát nechci ani komentovat, pan startosta byl minimálně nepříjemný, ať do toho nešťouráme, že je vše v pořádku, že firma drží záruky, že zastávka v pondělí musí stát za každou cenu...
s kvalitou prací na zastávce nejsem spokojen!
Děkuji všem kolegům za práci v SDK!
Přeji panu starostovy hodně úspěchů v úřadě, hlavně málo neskorumpovaných zakázek!
Lukáš Belza
bývalý předseda SDK

Přeji panu starostovy hodně úspěchů v úřadě, hlavně málo neskorumpovaných zakázek!

Lukáš Belza
bývalý předseda SDK
punker
Přijdě mě absurdní zrušit SDK, protože upozorňovala na nedostatky na stavbě objednané obcí. Nešlo spíš o to, aby pánům na radnici nikdo nekoukal pod prsty? Všimli jste si, že na většině staveb obce se pohybují stroje označené logem Tomáš Novotný? Že by náhoda? To není v okolí jiná stavební firma?
Otázek to vyvolává mnoho.
Co dalšího starosta hodlá zrušit? Kontrolní komisí, finanční komisi?
Kontrolní výbor a Finanční výbor není komisí a tak nepodléhá vrtochům starosty, ale zastupitelstva - pozice výborů je tedy o něco stabilnější.
Srneček
Za tech sest let co tady bydlime uz se na pozici starosty vystridali - Fingerhut, Klem, Kovarova, Fousek, Novotny. Az na Klema jde o jednoznacne sestupny trend. Dalsi level je privatizace obecniho uradu a prejmenovani na firmu Novotny a syn
Myslím, že to Lukáš belza vystihl zcela přesně. SDK byla zrušena po té co jsme upozornili zastupitele Kuchaře a Pokornou na chyby při výstavbě autobusové zastávky.punker píše:ano, důvod zrušení stavebně-dopravní komise byla špatná komunikace, pan starosta Novotný s námi nekomunikoval vůbec, ani mi nezavolal, že SDK zrušil, ale samozřejmě má na to právo...Jediný telefonát od pana starosty byl, když jsem mailem upozorňoval na nedostatky spojené s výstavbou autobusové zastávky na Hájích, tento telefonát nechci ani komentovat, pan startosta byl minimálně nepříjemný, ať do toho nešťouráme, že je vše v pořádku, že firma drží záruky, že zastávka v pondělí musí stát za každou cenu...
Přeji panu starostovy hodně úspěchů v úřadě, hlavně málo neskorumpovaných zakázek!![]()
Lukáš Belza
bývalý předseda SDK
Bohužel starosta v sobě nenašel ani tolik odvahy a slušnosti aby členy SDK o jejím zrušení osobně ústně nebo písemně informoval.
David Pelnář
tučňák píše:Myslím, že to Lukáš belza vystihl zcela přesně. SDK byla zrušena po té co jsme upozornili zastupitele Kuchaře a Pokornou na chyby při výstavbě autobusové zastávky.punker píše:ano, důvod zrušení stavebně-dopravní komise byla špatná komunikace, pan starosta Novotný s námi nekomunikoval vůbec, ani mi nezavolal, že SDK zrušil, ale samozřejmě má na to právo...Jediný telefonát od pana starosty byl, když jsem mailem upozorňoval na nedostatky spojené s výstavbou autobusové zastávky na Hájích, tento telefonát nechci ani komentovat, pan startosta byl minimálně nepříjemný, ať do toho nešťouráme, že je vše v pořádku, že firma drží záruky, že zastávka v pondělí musí stát za každou cenu...
Přeji panu starostovy hodně úspěchů v úřadě, hlavně málo neskorumpovaných zakázek!![]()
Lukáš Belza
bývalý předseda SDK
Bohužel starosta v sobě nenašel ani tolik odvahy a slušnosti aby členy SDK o jejím zrušení osobně ústně nebo písemně informoval.
David Pelnář
Asi neměl nikdo čas, kdo by mu to nadiktoval .
Pro upřesnění: Pan starosta členům SDK dodatečně zaslal sdělení o zrušení SDK, bohužel zhruba týden po tom, co tak učinil.tučňák píše:Myslím, že to Lukáš belza vystihl zcela přesně. SDK byla zrušena po té co jsme upozornili zastupitele Kuchaře a Pokornou na chyby při výstavbě autobusové zastávky.punker píše:ano, důvod zrušení stavebně-dopravní komise byla špatná komunikace, pan starosta Novotný s námi nekomunikoval vůbec, ani mi nezavolal, že SDK zrušil, ale samozřejmě má na to právo...Jediný telefonát od pana starosty byl, když jsem mailem upozorňoval na nedostatky spojené s výstavbou autobusové zastávky na Hájích, tento telefonát nechci ani komentovat, pan startosta byl minimálně nepříjemný, ať do toho nešťouráme, že je vše v pořádku, že firma drží záruky, že zastávka v pondělí musí stát za každou cenu...
Lukáš Belza
bývalý předseda SDK
David Pelnář
Ano,všimli. Tyto stroje se zde pohybují a pohybovali,i když obec vedl jiný starosta,či starostka. Jak znám Tomáše Novotného,již několik let spolupracuje s OÚ. Není důležité logo strojů,hlavně že se konečně něco dělá a né jenevča píše:Přijdě mě absurdní zrušit SDK, protože upozorňovala na nedostatky na stavbě objednané obcí. Nešlo spíš o to, aby pánům na radnici nikdo nekoukal pod prsty? Všimli jste si, že na většině staveb obce se pohybují stroje označené logem Tomáš Novotný? Že by náhoda? To není v okolí jiná stavební firma?
. . . . !
Sestupný trend,bylo asi Vaše nastěhování do Chýně. Pana Novotného,i syna znám dost dobře. Kdyby byl každý seriozní jako dnešní pan starosta,tak už jsme dávno někde jinde. Pro pomalejší nemyslím v . . . . . . !pavel píše:Za tech sest let co tady bydlime uz se na pozici starosty vystridali - Fingerhut, Klem, Kovarova, Fousek, Novotny. Az na Klema jde o jednoznacne sestupny trend. Dalsi level je privatizace obecniho uradu a prejmenovani na firmu Novotny a syn
Ale taky je důležité, aby se to dělalo pořádně, kvalitně a pro obec výhodně.Tomík píše:Ano,všimli. Tyto stroje se zde pohybují a pohybovali,i když obec vedl jiný starosta,či starostka. Jak znám Tomáše Novotného,již několik let spolupracuje s OÚ. Není důležité logo strojů,hlavně že se konečně něco dělá a né jenevča píše:Přijdě mě absurdní zrušit SDK, protože upozorňovala na nedostatky na stavbě objednané obcí. Nešlo spíš o to, aby pánům na radnici nikdo nekoukal pod prsty? Všimli jste si, že na většině staveb obce se pohybují stroje označené logem Tomáš Novotný? Že by náhoda? To není v okolí jiná stavební firma?
. . . . !
Jestli pak bylo na nějakou z těch prací co pro obec Tomáš Novotný dělal vypsáno výběrové řízení?
Pro mě je minimálně zarážející, když místotostarosta a dnes starosta zadává práci pro obec bez výběrového řízení svému synovi.
Myslím si že pan Tomáš Novotný tuto práci dělá již několik let a tím je jasné,že asi něco umí. Výběrové řízení musí být u větších zakázek. Znova opakuji,Tomáš Novotný vždy spolupracoval s OÚ a za každého vedení. Co pak děláte vy? Asi nic,když máte čas pořád řešit blbosti. Už koněčně řešte to,aby obec někam vedla a né jen pomlouvat a závidět.evča píše:Ale taky je důležité, aby se to dělalo pořádně, kvalitně a pro obec výhodně.Tomík píše:Ano,všimli. Tyto stroje se zde pohybují a pohybovali,i když obec vedl jiný starosta,či starostka. Jak znám Tomáše Novotného,již několik let spolupracuje s OÚ. Není důležité logo strojů,hlavně že se konečně něco dělá a né jenevča píše:Přijdě mě absurdní zrušit SDK, protože upozorňovala na nedostatky na stavbě objednané obcí. Nešlo spíš o to, aby pánům na radnici nikdo nekoukal pod prsty? Všimli jste si, že na většině staveb obce se pohybují stroje označené logem Tomáš Novotný? Že by náhoda? To není v okolí jiná stavební firma?
. . . . !
Jestli pak bylo na nějakou z těch prací co pro obec Tomáš Novotný dělal vypsáno výběrové řízení?
Pro mě je minimálně zarážející, když místotostarosta a dnes starosta zadává práci pro obec bez výběrového řízení svému synovi.
Ani nepomlouvám, ani nezávidím. A čas řešit blbosti mám stejně jako ho máte vy.Tomík píše: Myslím si že pan Tomáš Novotný tuto práci dělá již několik let a tím je jasné,že asi něco umí. Výběrové řízení musí být u větších zakázek. Znova opakuji,Tomáš Novotný vždy spolupracoval s OÚ a za každého vedení. Co pak děláte vy? Asi nic,když máte čas pořád řešit blbosti. Už koněčně řešte to,aby obec někam vedla a né jen pomlouvat a závidět.
Jen mě překvapuje co firma Tomáše Novotného pro obecní úřad dělá a že nikoho nikdy nezajímalo, jestli by to někdo jiný neuměl lépe a levněji.