Chýně - Hlavní nádražíForsyte píše:Mimochodem - diskutuje se název zastávky. Uvítáme nápady!
Autobus
-
Re: Autobus
-
Myslím, že by stačilo "Chýně - Nádraží":-)Skodovenka píše:Chýně - Hlavní nádražíForsyte píše:Mimochodem - diskutuje se název zastávky. Uvítáme nápady!
Neboť jde jen o zastávce vlaku )
Naposledy upravil(a) Vio dne 22 říj 2015, 15:31, celkem upraveno 1 x.
- Dádule
- Kontaktovat uživatele:
Chýně - Vlaková zastávka nebo Chýně - U přejezdu
No, "nádraží" tu máme dvě - Chýně a Chýně-jih. Pokud se tedy řídit vlakem, bylo by asi nejsprávnější Chýně - vlaková zastávka - ale máme dvě. Což se mi ale pro autobusovou zastávku noc nezdá...Jakub_Nedved píše:Myslím, že by stačilo "Chýně - Nádraží":-)Skodovenka píše:Chýně - Hlavní nádražíForsyte píše:Mimochodem - diskutuje se název zastávky. Uvítáme nápady!

Chýně - u přejezdu je podobná situace, přejezdy máme také dva. Další návrh je Chýně - Kaliště - sice ne úplně přesné, ale celkem dobré. Pak už snad jen Chýně - točna.
Ještě další nápady? Schvalovat se bude tuším už na příštím zastupitelstvu.
Na plánovací sobotě zazněl nápad "Chýně na průhonu" páč se ulici Ke Skále dříve říkalo průhon (proháněl se tam tudy dobytek na pastvu). Osobně bych se vyhnul spojení: autobusová zastávka Chýně-vlaková zastávka, což mi přijde dost nešikovné.
Ten vlak by se tam ale měl nějak dostat...co třeba. Chýně U Dráhy?
Ten vlak by se tam ale měl nějak dostat...co třeba. Chýně U Dráhy?
Srneček
To je dobry. Ze vsech navrhu mi Chyne - U Drahy dava nejlepsi smysl, je to sikovne vztazene k ulici a zaroven k vlakovemu spojeni s elegantnim vynechanim te tuplovane zastavky. Srnecku,
.

-
Za me "Chyne - U prejezdu", protoze tomu mistu tak uz stejne rikame.
A prejezdy sice mame dva, ale zastavka autobusu bude jenom u jednoho z nich
A prejezdy sice mame dva, ale zastavka autobusu bude jenom u jednoho z nich

-
Pokud se nemýlím, tak v Rudné mají také dvě vlakové zastávky a autobusová zastávka se jmenuje Rudná-U nádraží. Jen mi přišlo vtipné spojení hlavní nádraží v souvislosti s čímkoliv v Chýni.Forsyte píše:No, "nádraží" tu máme dvě - Chýně a Chýně-jih. Pokud se tedy řídit vlakem, bylo by asi nejsprávnější Chýně - vlaková zastávka - ale máme dvě. Což se mi ale pro autobusovou zastávku noc nezdá...Jakub_Nedved píše:Myslím, že by stačilo "Chýně - Nádraží":-)Skodovenka píše:
Chýně - Hlavní nádraží![]()
Chýně - u přejezdu je podobná situace, přejezdy máme také dva. Další návrh je Chýně - Kaliště - sice ne úplně přesné, ale celkem dobré. Pak už snad jen Chýně - točna.
Ještě další nápady? Schvalovat se bude tuším už na příštím zastupitelstvu.
Chýně, U dráhy se mi také zatím líbí nejvíc.
Safra Srnečku... Chtěl jsem podpořit Chýně Kaliště a teď do toho přijdeš Ty s tak logickým a dobrým nápadem, že mi nezbývá než změnit názor. Chýně U Dráhy je velmi dobré řešení...Srneček píše:Ten vlak by se tam ale měl nějak dostat...co třeba. Chýně U Dráhy?
No hlavně aby to v autobuse hlásilo "možnost přestupu na další vlakové spoje"
Čekáme na zprávy Obecního úřadu ohledně zprovoznění zastávky u přejezdu.
Měla být hotova ještě letos (předpokládám).
Měla být hotova ještě letos (předpokládám).
Zastávka u přejezdu (točna autobusu) opravdu je v plánu v nejbližší době. Věc teď visí na firmě RWE, která musí zajistit přeložku plynu, který v těch místech vede, nebo navrhnout nějaké jiné technické řešení. Žádost je u nich už od října minulého roku, ale RWE si jako správná megafirma dala megalhůtu devět měsíců na nalezení řešení. Tato lhůta vyprší v červnu. Starostka se snaží věc nějak popohnat, ale v tomhle je asi dost malým pánem (či paní). Jakmile se vyřeší tento zádrhel, mělo by to jít ráz na ráz.
Tak nám červen skončil, pomalu je polovina července a na prostranství, kde má být vybudována točna se stále nic neděje. Dočkáme se točny ještě letos?
RWE už se konečně vyjádřilo, teď probíhá vynětí ze ZPF (zemědělský půdní fond), vyjadřovačky dotčených orgánů, pak stavební povolení... Když vše dobře půjde, mohly by být formality vyřízené během září a pak se může začít stavět. Takže odpověď na otázku zní, že pokud se nevyskytne nějaká komplikace, měli bychom se točny dočkat ještě letos.bugynka59 píše:Tak nám červen skončil, pomalu je polovina července a na prostranství, kde má být vybudována točna se stále nic neděje. Dočkáme se točny ještě letos?