Je složené v bílých pytlích a jen jsme to zapomněli říct. Tak budeme rádi, když se využije.
Osobně bych to tak nehrotil, ohledně hasičů nepovažuji hlášení za nutné. Následující věta z jejich stránek to myslím dokazuje:Pilař píše: 28 čer 2018, 11:39 Nechci rýpat, to že je ohniště připraveno k použití je super ale co (tuším) čtrnáctidenní oznamovací lhůta pro využití ohniště? Včetně oznámení hasičům..
Já myslim, že za všechno co je blbě může minulé vedení obce a za všechno co se povedlo, může současné vedení obcePilař píše: 29 čer 2018, 08:40ano, ano to bezesporu...jen je to trochu bizarní a vlastně to reflektuje stav Chýně jako "vesnice"
Ano, přesně tak, jde spíš o tu rezervaci prostoru a týká se to opravdu jen větších akcí. Nedávno jsem to také řešil, když jsme na OU jednu "větší" akci hlásili.Srneček píše: 01 črc 2018, 14:11 No a ohledně obce bych také použil zdravý rozum, jedná se přece o veřejné ohniště. Je pravda, že jsem někde zahlédl pokyn pro hlášení jeho použití, ale vykládám si ho spíš jako snahu zabránit kolizím při jeho využívání, než jako šikanu občanů.
Vedení obce bych si do huby nebral, to myslím maká víc než 90% z nás. Za to jak Chýně vypadá a funguje jako sídlo si mohou lidi samivejvonavej píše: 04 črc 2018, 10:08Já myslim, že za všechno co je blbě může minulé vedení obce a za všechno co se povedlo, může současné vedení obcePilař píše: 29 čer 2018, 08:40ano, ano to bezesporu...jen je to trochu bizarní a vlastně to reflektuje stav Chýně jako "vesnice"
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti