Bydlení Chýně- lokalita Kamenice
Jasně, teď jde spíš o to, jak se k tomu postavit. U ČD hrozí, že můžou klidně zavést spoj (nákladní) ve dvě ráno. Když se vyjadřovali k ÚP obce, tak se předem zřekli jakékoli odpovědnosti za hluk. Ale cesta bez přejezdu není to pravé...a spát u přejezdu taky není zrovna super...mělo by se to vyřešit co nejdříve a co nejlépe. Mám ale pocit, že dobré řešení není na dohled.
Srneček
Teď mě napadlo, možná každý mluvíme o jiném přejezdu. Ten který myslím já, je přímo za vzorovým bytovým domem (není to ten, co je na konci ořechové aleje). Cesta která má vést přes ten "můj" tu zatím vůbec není - historicky tu byla, ale dnes je zarostlá, a z přejezdu zůstal jen orezlý výstražný kříž (příčné pražce ČD v tomto roce odstranily). Přes budoucí cestu je nahrnut val, ale plot zahrádky s cestou počítá (je sešikmen). Co se týká "semaforu" pokud by se jednalo o klasická výstražná světla, tak ty jsou doplněna zvonkem (nebo nějakým bzučákem?) tj. hluk to dělá stejně.
Srneček
-
-
Re: Bydlení Chýně- lokalita Kamenice
Ahoj Zizu, pisu kvuli seznameni. My mame na Kamenici domecek, budeme uz od dubna bydlet a hledame dobry sousedy a kamose. Jsme mladi manzele, mame ctyrmesicniho prcka, ja jsem na matersky, tak budu celkem porad tady na tom stavenisti.
Re: Bydlení Chýně- lokalita Kamenice
Ahoj, my mame taky na Kamenici domecektucnak píše:Ahoj Zizu, pisu kvuli seznameni. My mame na Kamenici domecek, budeme uz od dubna bydlet a hledame dobry sousedy a kamose. Jsme mladi manzele, mame ctyrmesicniho prcka, ja jsem na matersky, tak budu celkem porad tady na tom stavenisti.

Pavel
JechR
Ahoja,
zdrávíme všechny budoucí sousedy na Kamenici:-)
My zde již tři dny bydlíme a jsme tu jako trosečníci,okolo jen bahno a staveniště.
Máme 14m. dvojčata a tak také hledáme někoho do party.
P.S. Královi,pospěšte si,dnes Vám položili na střechu tašky,tak ať jste brzy tady
My zde již tři dny bydlíme a jsme tu jako trosečníci,okolo jen bahno a staveniště.
P.S. Královi,pospěšte si,dnes Vám položili na střechu tašky,tak ať jste brzy tady

Re: JechR
Čau Jechovi, tak jsem tam ráno byl to tam okouknout, a jel jsem ze Stodůlek přes hodinu !!!! Fakt děs. Doufám, že se to potom zlepší. Taky zdravíme všechny.JechR píše:Ahoja,
P.
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kamenice
rnarovec píše:přivezou nám dům někdy počátkem léta.

Dřív se baráky stavěly, neska se halt montujou...