Háje, Kamenice, Kaliště, Vyhlídka, Slunečné údolí, Bemett, Nová Chýně... Jak se nám tu bydli?
-
rnarovec
Příspěvek
od rnarovec » 24 led 2007, 14:18
Jiri Nyvlt píše:rnarovec píše:přivezou nám dům někdy počátkem léta.
Dřív se baráky stavěly, neska se halt montujou...

jj. jsem totální nestavař a představa, že musím stát ukrajinskému doktorovi za zadkem několik měsíců, mne zcela odradila. nicméně snažili jsme se o max citlivý přístup k projektu, takže žádné baroko

-
Jiří Nývlt
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Jiří Nývlt » 24 led 2007, 14:32
rnarovec píše:Jiri Nyvlt píše:rnarovec píše:přivezou nám dům někdy počátkem léta.

jj. jsem totální nestavař a představa, že musím stát ukrajinskému doktorovi za zadkem několik měsíců, mne zcela odradila. nicméně snažili jsme se o max citlivý přístup k projektu, takže žádné baroko

Smím-li se otázat: Takže to nebude katalogovej hůs?
Já sem (byl) taky totální nestavař. A dybych se pouštěl do rekonstrukce dneska, šel bych na to taky trochu jinak a někerý šmejdy prostě vyhodil. Ale chybama se čék učí. Stejně tak se čék naučí řadu věcí, vo nichž si myslel, že se je nikdy nemuže naučit. Teďkons už i slepím sice křivou, ale zeď...
-
rnarovec
Příspěvek
od rnarovec » 24 led 2007, 14:47
Jiri Nyvlt píše:rnarovec píše:Jiri Nyvlt píše:

Smím-li se otázat: Takže to nebude katalogovej hůs?
Já sem (byl) taky totální nestavař. A dybych se pouštěl do rekonstrukce dneska, šel bych na to taky trochu jinak a někerý šmejdy prostě vyhodil. Ale chybama se čék učí. Stejně tak se čék naučí řadu věcí, vo nichž si myslel, že se je nikdy nemuže naučit. Teďkons už i slepím sice křivou, ale zeď...
určitě, katalogy jsme rovnou odložili a najali dva architekty: jeden uměl nakreslit hezkej dům a druhej to zase převáděl na proveditelné řešení

jinak viz soukromá zpráva ať neotravujem fórum
-
MIr
Příspěvek
od MIr » 24 led 2007, 14:53
rnarovec píše:Jiri Nyvlt píše:rnarovec píše:přivezou nám dům někdy počátkem léta.

Koukám na takový makáče přímo z okna už ňákej pátek. Je to síla. Todle bych teda platit nechtěla. Je jich pět, jeden se velmi zvolna pohybuje, jako že pracuje, a vostatní se na něj dívaj
-
MIr
Příspěvek
od MIr » 24 led 2007, 15:20
rnarovec píše:jj. jsem totální nestavař a představa, že musím stát ukrajinskému doktorovi za zadkem několik měsíců, mne zcela odradila. nicméně snažili jsme se o max citlivý přístup k projektu, takže žádné baroko

to už dneska nefrčí. Dneska jede nádorovitý arkýř s půdorysem x-úhelníku
-
rnarovec
Příspěvek
od rnarovec » 24 led 2007, 15:30
MIr píše:rnarovec píše:jj. jsem totální nestavař a představa, že musím stát ukrajinskému doktorovi za zadkem několik měsíců, mne zcela odradila. nicméně snažili jsme se o max citlivý přístup k projektu, takže žádné baroko

nepočítám-li garáž, pak je to čistý obdélník a střecha valbová (plochou nám nedovolili a nechtěli jsme být exoti, co kašlou na nějaký stavební plány dané pro nové domky).
-
kralp
Příspěvek
od kralp » 24 led 2007, 15:35
rnarovec píše:MIr píše:rnarovec píše:jj. jsem totální nestavař a představa, že musím stát ukrajinskému doktorovi za zadkem několik měsíců, mne zcela odradila. nicméně snažili jsme se o max citlivý přístup k projektu, takže žádné baroko

nepočítám-li garáž, pak je to čistý obdélník a střecha valbová (plochou nám nedovolili a nechtěli jsme být exoti, co kašlou na nějaký stavební plány dané pro nové domky).
A kterej mate pozemek ? A jakou firmu ?
Pavel
-
rnarovec
Příspěvek
od rnarovec » 24 led 2007, 16:01
kralp píše:rnarovec píše:MIr píše:
A kterej mate pozemek ? A jakou firmu ?
Pavel
Atrium. Pozemek je ten velkej vedle již stojícího maxidomu (číslo si nepamatuju, jsem ostuda)
-
tucnak
Příspěvek
od tucnak » 21 úno 2007, 22:34
MIr píše:rnarovec píše:Jiri Nyvlt píše:

Koukám na takový makáče přímo z okna už ňákej pátek. Je to síla. Todle bych teda platit nechtěla. Je jich pět, jeden se velmi zvolna pohybuje, jako že pracuje, a vostatní se na něj dívaj
Ahoj budoucí sousedé!
Doufám, že nekoukáte na "naše makáče" Sice nevím, jestli jich je pět... Každopádně my jsme se rozhodli pro klasickou stavbu, za zadkem jim stát občas musíme, ale většinu téhle práce za nás udělá stavební dozor. Samozřejmě, že to něco stojí, ale je to nutnost, sami bychom všechno neuhlídali. Ale, ať už montovaný nebo klasicky stavěný, hlavně ať se nám tam do budoucna dobře bydlí a ať to staveniště okolo netrvá věčně. Bohužel je fakt, že není od obce nařízeno, do kdy nejpozději pozemky zastavět, tak si myslím, že některé z nich jsou koupené jako investice.
-
irwinka
Příspěvek
od irwinka » 02 bře 2007, 13:54
nechapu, proc natiraji kazdy dum jinou barvou.. vypada to divne..
[quote="Zizu"]

-
Dádule
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Dádule » 02 bře 2007, 14:11
irwinka píše:nechapu, proc natiraji kazdy dum jinou barvou.. vypada to divne..

Me to zase prijde dobry. Alespon muzou navstevam rict, ze jsou v cervenym baraku. Ne jako u nas v Hajich, kde jedna pulka je ruznobarevna a pak leva cast je uz jenom zeleno sediva.
-
Zizu
Příspěvek
od Zizu » 02 bře 2007, 14:28
Mě se nelíbí barvy u balkonu. Raději bych měla nějakou nevýraznou třeba šedivou, která u některých domů je... než červenou

ale přední strany domů se mi docela líbí.
-
illa
Příspěvek
od illa » 02 bře 2007, 15:16
vymazáno
Naposledy upravil(a) illa dne 12 dub 2007, 10:41, celkem upraveno 1 x.
-
Lucipo
Příspěvek
od Lucipo » 03 bře 2007, 15:43
Zizu píše:Mě se nelíbí barvy u balkonu. Raději bych měla nějakou nevýraznou třeba šedivou, která u některých domů je... než červenou

ale přední strany domů se mi docela líbí.
My budeme bydlet hned pod Vámi(jak už Vám psala máma).
Byli jsme v Chýni ještě v době, kdy tam zezadu fasáda nebyla, také jsme doufali, že na straně, kdy jsou balkonky, na nás vyjde nějaká ,,normálnější

" barva . Než tam znova pojedeme(a to bude nejspíš brzy

)a zjistíme, jakou barvu máme my, tak bychom byli rádi, kdybyste nám napsala jaká je barva v přízemí(tedy pod Vámi)...