jj. jsem totální nestavař a představa, že musím stát ukrajinskému doktorovi za zadkem několik měsíců, mne zcela odradila. nicméně snažili jsme se o max citlivý přístup k projektu, takže žádné barokoJiri Nyvlt píše:rnarovec píše:přivezou nám dům někdy počátkem léta.![]()
Dřív se baráky stavěly, neska se halt montujou...
Bydlení Chýně- lokalita Kamenice
Re: Kamenice
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Smím-li se otázat: Takže to nebude katalogovej hůs?rnarovec píše:jj. jsem totální nestavař a představa, že musím stát ukrajinskému doktorovi za zadkem několik měsíců, mne zcela odradila. nicméně snažili jsme se o max citlivý přístup k projektu, takže žádné barokoJiri Nyvlt píše:rnarovec píše:přivezou nám dům někdy počátkem léta.![]()
Já sem (byl) taky totální nestavař. A dybych se pouštěl do rekonstrukce dneska, šel bych na to taky trochu jinak a někerý šmejdy prostě vyhodil. Ale chybama se čék učí. Stejně tak se čék naučí řadu věcí, vo nichž si myslel, že se je nikdy nemuže naučit. Teďkons už i slepím sice křivou, ale zeď...
určitě, katalogy jsme rovnou odložili a najali dva architekty: jeden uměl nakreslit hezkej dům a druhej to zase převáděl na proveditelné řešeníJiri Nyvlt píše:Smím-li se otázat: Takže to nebude katalogovej hůs?rnarovec píše:jj. jsem totální nestavař a představa, že musím stát ukrajinskému doktorovi za zadkem několik měsíců, mne zcela odradila. nicméně snažili jsme se o max citlivý přístup k projektu, takže žádné barokoJiri Nyvlt píše:![]()
Já sem (byl) taky totální nestavař. A dybych se pouštěl do rekonstrukce dneska, šel bych na to taky trochu jinak a někerý šmejdy prostě vyhodil. Ale chybama se čék učí. Stejně tak se čék naučí řadu věcí, vo nichž si myslel, že se je nikdy nemuže naučit. Teďkons už i slepím sice křivou, ale zeď...
-
MIr
Koukám na takový makáče přímo z okna už ňákej pátek. Je to síla. Todle bych teda platit nechtěla. Je jich pět, jeden se velmi zvolna pohybuje, jako že pracuje, a vostatní se na něj dívajrnarovec píše:jj. jsem totální nestavař a představa, že musím stát ukrajinskému doktorovi za zadkem několik měsíců, mne zcela odradila. nicméně snažili jsme se o max citlivý přístup k projektu, takže žádné barokoJiri Nyvlt píše:rnarovec píše:přivezou nám dům někdy počátkem léta.![]()
-
MIr
to už dneska nefrčí. Dneska jede nádorovitý arkýř s půdorysem x-úhelníkurnarovec píše:jj. jsem totální nestavař a představa, že musím stát ukrajinskému doktorovi za zadkem několik měsíců, mne zcela odradila. nicméně snažili jsme se o max citlivý přístup k projektu, takže žádné baroko
nepočítám-li garáž, pak je to čistý obdélník a střecha valbová (plochou nám nedovolili a nechtěli jsme být exoti, co kašlou na nějaký stavební plány dané pro nové domky).MIr píše:to už dneska nefrčí. Dneska jede nádorovitý arkýř s půdorysem x-úhelníkurnarovec píše:jj. jsem totální nestavař a představa, že musím stát ukrajinskému doktorovi za zadkem několik měsíců, mne zcela odradila. nicméně snažili jsme se o max citlivý přístup k projektu, takže žádné baroko
A kterej mate pozemek ? A jakou firmu ?rnarovec píše:nepočítám-li garáž, pak je to čistý obdélník a střecha valbová (plochou nám nedovolili a nechtěli jsme být exoti, co kašlou na nějaký stavební plány dané pro nové domky).MIr píše:to už dneska nefrčí. Dneska jede nádorovitý arkýř s půdorysem x-úhelníkurnarovec píše:jj. jsem totální nestavař a představa, že musím stát ukrajinskému doktorovi za zadkem několik měsíců, mne zcela odradila. nicméně snažili jsme se o max citlivý přístup k projektu, takže žádné baroko
Pavel
Atrium. Pozemek je ten velkej vedle již stojícího maxidomu (číslo si nepamatuju, jsem ostuda)kralp píše:A kterej mate pozemek ? A jakou firmu ?rnarovec píše:nepočítám-li garáž, pak je to čistý obdélník a střecha valbová (plochou nám nedovolili a nechtěli jsme být exoti, co kašlou na nějaký stavební plány dané pro nové domky).MIr píše: to už dneska nefrčí. Dneska jede nádorovitý arkýř s půdorysem x-úhelníku
Pavel
Ahoj budoucí sousedé!MIr píše:Koukám na takový makáče přímo z okna už ňákej pátek. Je to síla. Todle bych teda platit nechtěla. Je jich pět, jeden se velmi zvolna pohybuje, jako že pracuje, a vostatní se na něj dívajrnarovec píše:jj. jsem totální nestavař a představa, že musím stát ukrajinskému doktorovi za zadkem několik měsíců, mne zcela odradila. nicméně snažili jsme se o max citlivý přístup k projektu, takže žádné barokoJiri Nyvlt píše:![]()
Doufám, že nekoukáte na "naše makáče" Sice nevím, jestli jich je pět... Každopádně my jsme se rozhodli pro klasickou stavbu, za zadkem jim stát občas musíme, ale většinu téhle práce za nás udělá stavební dozor. Samozřejmě, že to něco stojí, ale je to nutnost, sami bychom všechno neuhlídali. Ale, ať už montovaný nebo klasicky stavěný, hlavně ať se nám tam do budoucna dobře bydlí a ať to staveniště okolo netrvá věčně. Bohužel je fakt, že není od obce nařízeno, do kdy nejpozději pozemky zastavět, tak si myslím, že některé z nich jsou koupené jako investice.
-
illa
Re: Dům č.6 v Kamenici - jak nám to roste
vymazáno
Naposledy upravil(a) illa dne 12 dub 2007, 10:41, celkem upraveno 1 x.
My budeme bydlet hned pod Vámi(jak už Vám psala máma).Zizu píše:Mě se nelíbí barvy u balkonu. Raději bych měla nějakou nevýraznou třeba šedivou, která u některých domů je... než červenouale přední strany domů se mi docela líbí.
Byli jsme v Chýni ještě v době, kdy tam zezadu fasáda nebyla, také jsme doufali, že na straně, kdy jsou balkonky, na nás vyjde nějaká ,,normálnější