Hlučnost malá letadla krásnáZizu píše:Ahoj,
koukám, že jsem tu asi první budoucí obyvatel lokality Kamenice...Chtěla bych se zeptat, jakou máte zkušenost s hlučností letadel
Včera jsme byli v Chýni a letadla létala přímo nad Kamenicí i nad Hájemi.
Bydlení Chýně- lokalita Kamenice
Re: Bydlení Chýně- lokalita Kamenice
Ahoj, ze strany, kde jsou balkony stále žádná barva není. Je to stále ve stejném stavu jako na fotkách, které jsem nedávno přiložila.... Byli jsme tam včera a musím uznat, že bylo v Chýni opravdu krásně a klid. Už se moc těšímeLucipo píše:My budeme bydlet hned pod Vámi(jak už Vám psala máma).Zizu píše:Mě se nelíbí barvy u balkonu. Raději bych měla nějakou nevýraznou třeba šedivou, která u některých domů je... než červenouale přední strany domů se mi docela líbí.
Byli jsme v Chýni ještě v době, kdy tam zezadu fasáda nebyla, také jsme doufali, že na straně, kdy jsou balkonky, na nás vyjde nějaká ,,normálnější" barva . Než tam znova pojedeme(a to bude nejspíš brzy
)a zjistíme, jakou barvu máme my, tak bychom byli rádi, kdybyste nám napsala jaká je barva v přízemí(tedy pod Vámi)...
Zizu píše:Ahoj, ze strany, kde jsou balkony stále žádná barva není. Je to stále ve stejném stavu jako na fotkách, které jsem nedávno přiložila.... Byli jsme tam včera a musím uznat, že bylo v Chýni opravdu krásně a klid. Už se moc těšímeLucipo píše:My budeme bydlet hned pod Vámi(jak už Vám psala máma).Zizu píše:Mě se nelíbí barvy u balkonu. Raději bych měla nějakou nevýraznou třeba šedivou, která u některých domů je... než červenouale přední strany domů se mi docela líbí.
Byli jsme v Chýni ještě v době, kdy tam zezadu fasáda nebyla, také jsme doufali, že na straně, kdy jsou balkonky, na nás vyjde nějaká ,,normálnější" barva . Než tam znova pojedeme(a to bude nejspíš brzy
)a zjistíme, jakou barvu máme my, tak bychom byli rádi, kdybyste nám napsala jaká je barva v přízemí(tedy pod Vámi)...
Aha, tak to se omlouvám... Nějak jsem došla k názoru, že tam fasáda už je... Ale souhlasím s tím, že je tam krááááásně
Ahoj,
my jsme zase pokukovali po červený
,mame zakoupeny byteček v dome č.7 byt první patro vlevo hnedka vedle vzoroveho domu
a pokud vše dobře půjde
a pan stavbyvedoucí nás pochopí dobře,
k nastěhovaní někdy září,DOUFÁM.Praha je už nesnesitelná.
Jak se jinak máte budoucí sousedi?Strašně se už těšíme...
Monika
ps:všimla jsem si Jirky z přízemí a tímto ho zdravím.
my jsme zase pokukovali po červený
a pokud vše dobře půjde
k nastěhovaní někdy září,DOUFÁM.Praha je už nesnesitelná.
Jak se jinak máte budoucí sousedi?Strašně se už těšíme...
Monika
ps:všimla jsem si Jirky z přízemí a tímto ho zdravím.
Dům. č. 4
Ahoj všichni,
jsem budoucí obyvatelka bytu č. 2, přízemí domu č. 4 v Kamenici a ráda bych se tu poptala, jestli tu nemám své budoucí sousedy z přízemí: byt č. 1 a (asi) byt č. 3. Chtěla bych si s nima vyměnit informace o průběhu výstavby (mě když jsem byla 24.2. v Chýni, bylo řečeno, že do max. měsíce a půl bude dům hotový) a taky domluvit se co se týče úprav zahrady. Plánuju totiž, že si nechám navrhnout zahrádku od zahradníků Acer ( http://www.acerz.cz/ ), tak mě napadlo, že bysme to třeba mohli spojit, minimálně co se týče úprav dělících plotů. Tak jestli tu někde jste, sousedi, tak se mi ozvěte, jo?
Díky!
Petra
jsem budoucí obyvatelka bytu č. 2, přízemí domu č. 4 v Kamenici a ráda bych se tu poptala, jestli tu nemám své budoucí sousedy z přízemí: byt č. 1 a (asi) byt č. 3. Chtěla bych si s nima vyměnit informace o průběhu výstavby (mě když jsem byla 24.2. v Chýni, bylo řečeno, že do max. měsíce a půl bude dům hotový) a taky domluvit se co se týče úprav zahrady. Plánuju totiž, že si nechám navrhnout zahrádku od zahradníků Acer ( http://www.acerz.cz/ ), tak mě napadlo, že bysme to třeba mohli spojit, minimálně co se týče úprav dělících plotů. Tak jestli tu někde jste, sousedi, tak se mi ozvěte, jo?
Díky!
Petra
-
martina.no
Re: Dům. č. 4
Ahoj,petulet píše:Ahoj všichni,
Díky!
Petra
my budeme v domě 3, v bytě sousedícím s domem č. 4, ale to budeme asi sousedi ob zahrádku. Plot budeme taky řešit, a tak jestli objevíte něco pěkného, rádi se necháme inspirovat
Martina
Ahoj Martino, no tak snad se časem ozve i soused, co bude bydlet mezi náma
. Napadlo mě právě spíš než vysazovat túje nebo nějakej listnatej živej plot dát na plot popínavku, ušetřilo by to místo, a kdyby to tak chtěl i soused z druhé strany, tak by to bylo řešení pro oba... No uvidíme, určitě pak napíšu, co mi zahradníci vymyslejí
.
Kamenice 30.3.2007
Zdravím všechny,
my jsme z 3 byt č. 9 (označení Oxesu je tuším 6/9). Dneska jsem byl na stavbě, obklady jsou už nanošený uvnitř, kluci makaj co to dá, mluvil jsem se stavbyvedoucím a teoreticky by to měli mít komlet do konce května. Pak proběhne nějaká ta agenda a počítám, že červen - červenec bude reálný termín.
Tímto zdravím všechny spolubydlící a jestli můžu být tak smělý kdo tam teda všechno bude?
Pro jednoduchost 3 je třetí barák od kraje červený - počítáno od vzorového domu.
Mějte se L
my jsme z 3 byt č. 9 (označení Oxesu je tuším 6/9). Dneska jsem byl na stavbě, obklady jsou už nanošený uvnitř, kluci makaj co to dá, mluvil jsem se stavbyvedoucím a teoreticky by to měli mít komlet do konce května. Pak proběhne nějaká ta agenda a počítám, že červen - červenec bude reálný termín.
Tímto zdravím všechny spolubydlící a jestli můžu být tak smělý kdo tam teda všechno bude?
Pro jednoduchost 3 je třetí barák od kraje červený - počítáno od vzorového domu.
Mějte se L
Zdravíme všechny,
Tak se tu konečně pomalu scházíme.My budeme mít byt 7/2 přízemí vpravo.Byli jsme tam naposledy v pátek a začínali nám dělat koupelnu a prý tenhle týden budou tapetovat. Mě to teda nepotěšilo,protože jsem tam ještě něco chtěl doladit s elektrikářem.No mám ne něj nějak smůlu.Ale alespoň,že se to blíží ke konci. Jinak taky zdravim Moniku z patra,která si mě tady někde všimnula a pozdravovala.
ps: mám se zeptat kdo už nějak naplánoval zahrádku,jaký plot atd atd....já jsem teda zatím v klidu.
Tak se tu konečně pomalu scházíme.My budeme mít byt 7/2 přízemí vpravo.Byli jsme tam naposledy v pátek a začínali nám dělat koupelnu a prý tenhle týden budou tapetovat. Mě to teda nepotěšilo,protože jsem tam ještě něco chtěl doladit s elektrikářem.No mám ne něj nějak smůlu.Ale alespoň,že se to blíží ke konci. Jinak taky zdravim Moniku z patra,která si mě tady někde všimnula a pozdravovala.
ps: mám se zeptat kdo už nějak naplánoval zahrádku,jaký plot atd atd....já jsem teda zatím v klidu.