...jasne, ja taky rikam jen to co zatim vimMm píše:... jasne, jenom rikam to, co nam bylo receno od Oxesu... neresim duveryhodnost informaceibert píše:v 11ke este nebola kolaudace, zatim naposledy ve 14ke...11ka jeste neni dokoncena, musi tam byt vsechno, i chodniky a parkoviste...skratka nakomplet.Mm píše:No, ja mam z Oxesu ten samej pocit - u nas pry uz taky byla kolaudacni komise... Mate nekdo vic informaci? Pripadne mate jeste nejake jine info? Jo a taky nam uz dlouho neprisla zadna faktura...
fy Oxes a lokalita Haje
- ibert
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdy se dockame kolaudace?
Re: Dotazek
Zdravim 40. uzivatele! U 4ky uz mam pocit, ze zakladova deska je... Ale co vic, nevim. Ale jsou tady i lidi co chodi pobliz tak urcite reknouBen píše:Ahoj,
udravim budouci sousedy.Nevite nahodou, jak to vypada s dalsimi domy, zda jiz jsou hotovy alespon zakladove desky?Konkretne by mne zajimala dum c.4.
Diky
Co jinak zkusenosti s Oxesem a tak ?
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel neznám oxexovrškovou hantýrku, takže nevim, co je čtyřka. Ale domnívám se, že základová deska skoro jistě je.Ben píše:Ahoj,
udravim budouci sousedy.Nevite nahodou, jak to vypada s dalsimi domy, zda jiz jsou hotovy alespon zakladove desky?Konkretne by mne zajimala dum c.4.
Diky
- ibert
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, domy po sestku stoji i se strechami a co jsem pocital, tak 5, 4, 3, maji zakladni desky. zatimBen píše:Ahoj,
Diky
Diky za info, mam to preci jen do Chyne trosku z ruky:-) Jen mne zajimalo, jak to vypada, jelikoz mi na Oxesu rikali, ze zakladova deska bude na prelomu cervna a cervence.
Jeste bych mel jednu drobnost na jiz bydlici, resili jste nejak zabezpeceni bytu, resp. dveri od bytu - Sherlock, Next atp.
Co se tyce jednani Oxesu, mam pocit, ze zajem o mne jevili nez jsem podepsal, pak jako bych nebyl.Uvidime, az zacnou chtit proplacet faktury, zda si na mne vzpomenou
)
Jeste bych mel jednu drobnost na jiz bydlici, resili jste nejak zabezpeceni bytu, resp. dveri od bytu - Sherlock, Next atp.
Co se tyce jednani Oxesu, mam pocit, ze zajem o mne jevili nez jsem podepsal, pak jako bych nebyl.Uvidime, az zacnou chtit proplacet faktury, zda si na mne vzpomenou
Tak to jsme se museli minout, byl jsem tam pred 18tou ... Nejaky mis-mas fotek z dneska je ZDE. A taky nejake VIDEO.stryc píše:dnes vecer jsme se tam byli podivat a ctyrka uz mela cele prizemi hotove - resp. prave se na nem delalo, takze do vikendu to bude urcite stat
u dvojky zrovna betonovali zaklady
jinak devitka by mela byt uvnitr cela hotova snad do konce tydne, dokonce uz i my mame natahle koberce a sestavenou plovoucku
U nas (10ka) jeste chybi pulka prizemniho patra, ale jinak to je temer taky hotovo... Jen pry nejsou dvere. Pan Kotrla rikal, ze do tydne nebo i do tri, dle toho co bude a nebude ....
Naposledy upravil(a) kryglik dne 25 črc 2006, 00:59, celkem upraveno 1 x.
Re: lokalita Háje
Nemáte, prosím, někdo nějaké informace o plánované autobusové zastávce MHD v blízkosti „oxesích“ bytových komplexů? Myslíte, že opravdu bude?čapka píše:... I přes stálé staveniště okolo, rozmlácenou polní příjezdovou cestu, kilometrovou štreku na autobus a občasné komunikační šumy se nám bydlí opravdu skvěle
-
illa
Re: lokalita Háje
stryc píše:podle ruznych info by mela byt u 26tky, ale vcera jsme tam byli a autobus se tam urcite zatim neotoci, navic jsou tam vyznacena parkovaci staniNik píše:Nemáte, prosím, někdo nějaké informace o plánované autobusové zastávce MHD v blízkosti „oxesích“ bytových komplexů? Myslíte, že opravdu bude?čapka píše:... I přes stálé staveniště okolo, rozmlácenou polní příjezdovou cestu, kilometrovou štreku na autobus a občasné komunikační šumy se nám bydlí opravdu skvěle
viz
http://fotak.kryglik.com/2006/07/Chyne_ ... p?imgid=49
můj osobní názor je ten, že autobus tam nemůže jezdit dokud tam nebude pořádná cesta... což je jeden problém a za druhé tam musí být točna, která tam také zatím není
nebo
http://fotak.kryglik.com/2006/07/Chyne_ ... p?imgid=50