Máte nápad, připomínku, dotaz k chodu obce?
-
kryglik
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od kryglik » 20 čer 2007, 14:34
ibert píše:...jen ma tak napadlo: vim ze jsem mozna naivny ale obci by sa dalo pomoct i financnou pomocou. Autobus stoji 360000 rocne. Staci ze 500 lidi z obce ponukne 1000korun rocne, to neni peniaz, a mame dalsich 500 000Kc na dopravu. Keby mali ludia v obci zaujem, dali by sa takto riesit niektore akutne problemy. Viem ze to neni tak jednoduche ale myslim ze to jde. Tak isto by sa mohlo resit i kontajner na papir. Je nas tu uz hodne a urcite nie je problem sa zlozit nejakou stoveckou:)
no nevim, pochybuji ze to nekdo da. Navic osobne bych neprispel, neprijde mi to fer - proc ja budu neco sponzorovat, na co se stejne ostatni vykaslou

-
ibert
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od ibert » 20 čer 2007, 14:37
...ked len 100 ludi da...ja bych dal:), na brigady sice nechodim:) ale takto bych klidne prispel...
kryglik píše:ibert píše:...jen ma tak napadlo: vim ze jsem mozna naivny ale obci by sa dalo pomoct i financnou pomocou. Autobus stoji 360000 rocne. Staci ze 500 lidi z obce ponukne 1000korun rocne, to neni peniaz, a mame dalsich 500 000Kc na dopravu. Keby mali ludia v obci zaujem, dali by sa takto riesit niektore akutne problemy. Viem ze to neni tak jednoduche ale myslim ze to jde. Tak isto by sa mohlo resit i kontajner na papir. Je nas tu uz hodne a urcite nie je problem sa zlozit nejakou stoveckou:)
no nevim, pochybuji ze to nekdo da.
-
MIr
Příspěvek
od MIr » 20 čer 2007, 14:44
promiň iberte, ale mě to přijde jako blbost.
teď autobus, pak kontejner, pak silnice, pak třeba nová zeď ke hřbitovu, pak něco na školku a školu. Na náklaďáček, na zastávku vlaku, na .....
Nemyslím, že by to fungovalo. Jestli ale chceš tak dej obci dar jen tak.
Michal
-
kryglik
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od kryglik » 20 čer 2007, 14:45
ibert píše:...ked len 100 ludi da...ja bych dal:), na brigady sice nechodim:) ale takto bych klidne prispel...
ja si myslim, ze 100 lidi se tezko najde ... viz prispevek na vystavbu cesty
co na to ostatni?
-
Dádule
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Dádule » 20 čer 2007, 14:49
Presne tak. Souhlasim s MIR.
Dary obci na jednotlive polozky nejsou resenim. To bychom takhle mohli prispivat cely zivot furt na neco a zbytek lidi, co by neplatila by se jen vezla.
Myslim, ze je logictejsi vymoci vse, na co obec ma ze zakona a smluv pravo a primet lidi, aby meli trvale bydliste v obci.
Samozrejme smysl ma i dobrocinna aktivita treba jako byl uklid skladky apod., ktere obci pomuze neb nemusi tyto nutne aktivity platit.
-
ibert
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od ibert » 20 čer 2007, 14:55
MIr píše:promiň iberte, ale mě to přijde jako blbost.
teď autobus, pak kontejner, pak silnice, pak třeba nová zeď ke hřbitovu, pak něco na školku a školu. Na náklaďáček, na zastávku vlaku, na .....
Nemyslím, že by to fungovalo. Jestli ale chceš tak dej obci dar jen tak.
Michal
...to je fakt, rikal jsem ze jsem naivny:)), ale keby byl kazdy ako ja:))...takhle roky cekat az autobus pujde o 2-3 spoje vice...mhm
-
ibert
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od ibert » 20 čer 2007, 14:57
Dádule píše:Presne tak. Souhlasim s MIR.
Dary obci na jednotlive polozky nejsou resenim. To bychom takhle mohli prispivat cely zivot furt na neco a zbytek lidi, co by neplatila by se jen vezla.
Myslim, ze je logictejsi vymoci vse, na co obec ma ze zakona a smluv pravo a primet lidi, aby meli trvale bydliste v obci.
Samozrejme smysl ma i dobrocinna aktivita treba jako byl uklid skladky apod., ktere obci pomuze neb nemusi tyto nutne aktivity platit.

a co je reseni?...kdyz vic obec nedostane, co jineho se da delat?..cekat
-
Srneček
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Srneček » 20 čer 2007, 15:03
ibert píše:... Tak isto by sa mohlo resit i kontajner na papir. Je nas tu uz hodne a urcite nie je problem sa zlozit nejakou stoveckou:)
Vydrž, možnost odložit papír se už vynořuje z mlhy a stovečku můžeš zastrčit do šrajtofle - naopak nám zaplatí

, u busu to bude horší...
Srneček
-
ibert
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od ibert » 20 čer 2007, 15:05
kryglik píše:ibert píše:...jen ma tak napadlo: vim ze jsem mozna naivny ale obci by sa dalo pomoct i financnou pomocou. Autobus stoji 360000 rocne. Staci ze 500 lidi z obce ponukne 1000korun rocne, to neni peniaz, a mame dalsich 500 000Kc na dopravu. Keby mali ludia v obci zaujem, dali by sa takto riesit niektore akutne problemy. Viem ze to neni tak jednoduche ale myslim ze to jde. Tak isto by sa mohlo resit i kontajner na papir. Je nas tu uz hodne a urcite nie je problem sa zlozit nejakou stoveckou:)
no nevim, pochybuji ze to nekdo da. Navic osobne bych neprispel, neprijde mi to fer - proc ja budu neco sponzorovat, na co se stejne ostatni vykaslou

...treba udelat velkou nastenku na navsi s darcami

-
Vanda
Příspěvek
od Vanda » 20 čer 2007, 15:09
Já jsem určitě pro, kdyby to pomohlo přidat nějaký ten spoj navíc ! Ale možná jsem taky naivní

-
ibert
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od ibert » 20 čer 2007, 15:13
Vanda píše:Já jsem určitě pro, kdyby to pomohlo přidat nějaký ten spoj navíc ! Ale možná jsem taky naivní

...tak budeme aspon dva naivni

, jeste zopar naivnych a mame spoj:))
-
kryglik
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od kryglik » 20 čer 2007, 15:22
ibert píše:...tak budeme aspon dva naivni

jj, zafinancujte to

ja uz budu pak jen jezdit

-
ibert
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od ibert » 20 čer 2007, 15:26
kryglik píše:ibert píše:...tak budeme aspon dva naivni

jj, zafinancujte to

ridic bude kontrolovat obcanky:) takze nebudes...

)
-
ibert
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od ibert » 20 čer 2007, 15:27
ibert píše:kryglik píše:ibert píše:...tak budeme aspon dva naivni

jj, zafinancujte to

ridic bude kontrolovat obcanky:) takze nebudes...

)
asi si zalozim vlastnou obec a budu si vybirat kto v ni bude bydlet

-
Hanča
Příspěvek
od Hanča » 26 čer 2007, 21:30
My tu ještě sice nebydlíme, ale už se to blíží. Já osobně bydlím na vesnici celý život (přestože je ještě Praha, nikdo by to neřekl) a dříve tu byl s autobusy problém. Do letošního roku spíše ubývaly, nedávno však přišla změna. Proto si myslím že se vyplatí být trpělivý a počkat:) Není to zas tak hrozné jak by se mohlo na první pohled zdát;)