no nevim, pochybuji ze to nekdo da. Navic osobne bych neprispel, neprijde mi to fer - proc ja budu neco sponzorovat, na co se stejne ostatni vykaslouibert píše:...jen ma tak napadlo: vim ze jsem mozna naivny ale obci by sa dalo pomoct i financnou pomocou. Autobus stoji 360000 rocne. Staci ze 500 lidi z obce ponukne 1000korun rocne, to neni peniaz, a mame dalsich 500 000Kc na dopravu. Keby mali ludia v obci zaujem, dali by sa takto riesit niektore akutne problemy. Viem ze to neni tak jednoduche ale myslim ze to jde. Tak isto by sa mohlo resit i kontajner na papir. Je nas tu uz hodne a urcite nie je problem sa zlozit nejakou stoveckou:)
Autobus na Háje
- ibert
- Kontaktovat uživatele:
...ked len 100 ludi da...ja bych dal:), na brigady sice nechodim:) ale takto bych klidne prispel...
kryglik píše:no nevim, pochybuji ze to nekdo da.ibert píše:...jen ma tak napadlo: vim ze jsem mozna naivny ale obci by sa dalo pomoct i financnou pomocou. Autobus stoji 360000 rocne. Staci ze 500 lidi z obce ponukne 1000korun rocne, to neni peniaz, a mame dalsich 500 000Kc na dopravu. Keby mali ludia v obci zaujem, dali by sa takto riesit niektore akutne problemy. Viem ze to neni tak jednoduche ale myslim ze to jde. Tak isto by sa mohlo resit i kontajner na papir. Je nas tu uz hodne a urcite nie je problem sa zlozit nejakou stoveckou:)
-
MIr
- Dádule
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak. Souhlasim s MIR.
Dary obci na jednotlive polozky nejsou resenim. To bychom takhle mohli prispivat cely zivot furt na neco a zbytek lidi, co by neplatila by se jen vezla.
Myslim, ze je logictejsi vymoci vse, na co obec ma ze zakona a smluv pravo a primet lidi, aby meli trvale bydliste v obci.
Samozrejme smysl ma i dobrocinna aktivita treba jako byl uklid skladky apod., ktere obci pomuze neb nemusi tyto nutne aktivity platit.
Dary obci na jednotlive polozky nejsou resenim. To bychom takhle mohli prispivat cely zivot furt na neco a zbytek lidi, co by neplatila by se jen vezla.
Myslim, ze je logictejsi vymoci vse, na co obec ma ze zakona a smluv pravo a primet lidi, aby meli trvale bydliste v obci.
Samozrejme smysl ma i dobrocinna aktivita treba jako byl uklid skladky apod., ktere obci pomuze neb nemusi tyto nutne aktivity platit.
- ibert
- Kontaktovat uživatele:
...to je fakt, rikal jsem ze jsem naivny:)), ale keby byl kazdy ako ja:))...takhle roky cekat az autobus pujde o 2-3 spoje vice...mhmMIr píše:promiň iberte, ale mě to přijde jako blbost.
teď autobus, pak kontejner, pak silnice, pak třeba nová zeď ke hřbitovu, pak něco na školku a školu. Na náklaďáček, na zastávku vlaku, na .....
Nemyslím, že by to fungovalo. Jestli ale chceš tak dej obci dar jen tak.![]()
Michal
- ibert
- Kontaktovat uživatele:
Dádule píše:Presne tak. Souhlasim s MIR.
- ibert
- Kontaktovat uživatele:
...treba udelat velkou nastenku na navsi s darcamikryglik píše:no nevim, pochybuji ze to nekdo da. Navic osobne bych neprispel, neprijde mi to fer - proc ja budu neco sponzorovat, na co se stejne ostatni vykaslouibert píše:...jen ma tak napadlo: vim ze jsem mozna naivny ale obci by sa dalo pomoct i financnou pomocou. Autobus stoji 360000 rocne. Staci ze 500 lidi z obce ponukne 1000korun rocne, to neni peniaz, a mame dalsich 500 000Kc na dopravu. Keby mali ludia v obci zaujem, dali by sa takto riesit niektore akutne problemy. Viem ze to neni tak jednoduche ale myslim ze to jde. Tak isto by sa mohlo resit i kontajner na papir. Je nas tu uz hodne a urcite nie je problem sa zlozit nejakou stoveckou:)
My tu ještě sice nebydlíme, ale už se to blíží. Já osobně bydlím na vesnici celý život (přestože je ještě Praha, nikdo by to neřekl) a dříve tu byl s autobusy problém. Do letošního roku spíše ubývaly, nedávno však přišla změna. Proto si myslím že se vyplatí být trpělivý a počkat:) Není to zas tak hrozné jak by se mohlo na první pohled zdát;)