všimla jsem si, že tam máte již dlaždičky v kuchyni, mohu se zeptat, jak se vám to povedlo? to jste si je nechali udělat od Rýmařova? mám totiž trochu obavu z toho, jak to udělat, protože kuchyňské studio je nedodává...kryglik píše:Tak to jsme se museli minout, byl jsem tam pred 18tou ... Nejaky mis-mas fotek z dneska je ZDE. A taky nejake VIDEO.stryc píše:dnes vecer jsme se tam byli podivat a ctyrka uz mela cele prizemi hotove - resp. prave se na nem delalo, takze do vikendu to bude urcite stat
u dvojky zrovna betonovali zaklady
jinak devitka by mela byt uvnitr cela hotova snad do konce tydne, dokonce uz i my mame natahle koberce a sestavenou plovoucku
U nas (10ka) jeste chybi pulka prizemniho patra, ale jinak to je temer taky hotovo... Jen pry nejsou dvere. Pan Kotrla rikal, ze do tydne nebo i do tri, dle toho co bude a nebude ....
fy Oxes a lokalita Haje
Re: Dotazek
- Dádule
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dotazek
Ahoj, obklad delali delnici od meho taty, kteri nam obkladali i zbytek (koupelnu, WC, chodbu). Takze se delala jeste pred tapetama. Myslim, ze to neni zas tak slozite a pokud si na to netroufnete sami, tak profik to ma za chvilinku. Zvlaste tyto malinke jsou predchystane na mrizce 3x3, takze to jde rychle od ruky. Ted uz jenom cekat, jak to bude vypadat s kuchyniilla píše: všimla jsem si, že tam máte již dlaždičky v kuchyni, mohu se zeptat, jak se vám to povedlo? to jste si je nechali udělat od Rýmařova? mám totiž trochu obavu z toho, jak to udělat, protože kuchyňské studio je nedodává...

Ahoj,Milous píše:klucina, kterej ma firmu na obklady ............ nazory na obklady kuchyne se ruzni, nekdo je pro udelat to pred kuchyni, nekdo po .... segre to delali po a dopadlo to super.
když jsme si vybírali kuchyň, tak nám bylo řečeno, že je lepší udělat obklad až když je ta kuchyň namontovaná. Takže taky si počkáme, budou jí dělat v srpnu.
Pěkný den všem sousedům!!
v neděli jsme byli zase sondovat a ve dvanactce opravdu někdo už bydlí.
Nevíte o tom někdo víc? Například jestli už se dá v bytě případně neco dělat atd.
Taky jsme se byli podívat na to místo, kde by měla být údajně točna busu. Přijde mi to nereálné, zatím je tam prostor tak akorát na parkováni aut a také tam jsou parkovací místa vyznačená. Mám takový neblahý pocit, že dolů do obce budeme chodit ještě dlouho. Když už tedy neberu v potaz ani stav cesty, který se také asi jen tak řešit nebude
Nevíte o tom někdo víc? Například jestli už se dá v bytě případně neco dělat atd.
Taky jsme se byli podívat na to místo, kde by měla být údajně točna busu. Přijde mi to nereálné, zatím je tam prostor tak akorát na parkováni aut a také tam jsou parkovací místa vyznačená. Mám takový neblahý pocit, že dolů do obce budeme chodit ještě dlouho. Když už tedy neberu v potaz ani stav cesty, který se také asi jen tak řešit nebude

Nevim jak vam, ale me zase prisel dopis s zadosti o prispevek na prijezdovou komunikaci, ktera by prej mela byt do 15.10., tak uvidime. Kazdopadne se v dopise pise o komunikaci k tocne bus PID u trati, takze doufam ze tam jednoho krasny dne ta tocna bude a bude tam jezdit i autobus.vikue píše:Pěkný den všem sousedům!!
- ibert
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim suseda, ve 12ke bydlime myvikue píše:Pěkný den všem sousedům!!

Pozdrav pánbůh sousede!!ibert píše:Zdravim suseda, ve 12ke bydlime myvikue píše:Pěkný den všem sousedům!!
Taky jsme se byli podívat na to místo, kde by měla být údajně točna busu. Přijde mi to nereálné, zatím je tam prostor tak akorát na parkováni aut a také tam jsou parkovací místa vyznačená. Mám takový neblahý pocit, že dolů do obce budeme chodit ještě dlouho. Když už tedy neberu v potaz ani stav cesty, který se také asi jen tak řešit nebude, a myslim ze v 11ke se da uz delat, ak tam mate podlahy...treba se dohodnout se Zikmundem stavbyveducim...
A to je 12 už po kolaudaci? Nebo jste se prostě se Žikmundem takto dohodli? A kde zatím parkujete? Jak to tam máte s elektřinou, vodou atd?
To musí být dost spartanské podmínky, ne.
- ibert
- Kontaktovat uživatele:
To si teda piste, ze je to spartanskevikue píše:Pozdrav pánbůh sousede!!ibert píše:Zdravim suseda, ve 12ke bydlime myvikue píše:Pěkný den všem sousedům!!
Taky jsme se byli podívat na to místo, kde by měla být údajně točna busu. Přijde mi to nereálné, zatím je tam prostor tak akorát na parkováni aut a také tam jsou parkovací místa vyznačená. Mám takový neblahý pocit, že dolů do obce budeme chodit ještě dlouho. Když už tedy neberu v potaz ani stav cesty, který se také asi jen tak řešit nebude, a myslim ze v 11ke se da uz delat, ak tam mate podlahy...treba se dohodnout se Zikmundem stavbyveducim...
A to je 12 už po kolaudaci? Nebo jste se prostě se Žikmundem takto dohodli? A kde zatím parkujete? Jak to tam máte s elektřinou, vodou atd?
To musí být dost spartanské podmínky, ne.

- ibert
- Kontaktovat uživatele:
Milous píše:. Kupovali sme dva byty, pro tchana ve 14ke, takze mame parkovaci misto tam.
Mimochodem, paarkujete na mem miste, mne to nevadi, ale abych nedostala vynadano, ze nekomu stojim na jeho miste, pokud je vase to vedle, tak je to ok.