Dobrý den,
měl bych dvě skromné prosby:
1) Mohl by prosím pan starosta hlásit v rozhlase hlášení po jednotlivých slovech a dělat pauzy? Nevím jak jinde, ale u nás v Tiché ulici mu není rozumět jediné slovo.
2) Možná se jen špatně koukám, ale nezdá se mi že by informace na stránkách www.chyne.cz byly zrovna aktuální. Pokud jde například o dnešní (21.8.) výpadek proudu, tak z hlášení jsem mu nerozuměl a na internetu jsem ho nenašel, takže jsem vůbec nevěděl že nějaký výpadek bude.
Pokud ovšem pro obě tyto věci existuje nějaké rozumné vysvětlení, pak se omlouvám.
Děkuji za přečtení.
Hlášení rozhlasu a aktuálnost informací na www.chyne.cz
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hlášení rozhlasu a aktuálnost informací na www.chyne.cz
Nejsem vedení obce, ale jen malou upřesňující poznámečku, respektive rozumné vysvětlení - podložené správcovským nahlédnutím Krygloušovým do redakčního systému obecwebu:nox píše: 2) Možná se jen špatně koukám, ale nezdá se mi že by informace na stránkách www.chyne.cz byly zrovna aktuální. Pokud jde například o dnešní (21.8.) výpadek proudu, tak z hlášení jsem mu nerozuměl a na internetu jsem ho nenašel, takže jsem vůbec nevěděl že nějaký výpadek bude.
Pokud ovšem pro obě tyto věci existuje nějaké rozumné vysvětlení, pak se omlouvám.
Děkuji za přečtení.
- informace o výpadku elektřiny tam byla, ale paní tajemnice ve své pečlivosti nastavila i expiraci článku. Takže tam visel, avšak systém jej (byv tak nastaven) stáhnul 21. srpna o půlnoci. Tudíž bylo lze se o výpadku touto cestou dozvěděti.
Re: Hlášení rozhlasu a aktuálnost informací na www.chyne.cz
[quote="nox"]Dobrý den,
1) Mohl by prosím pan starosta hlásit v rozhlase hlášení po jednotlivých slovech a dělat pauzy? Nevím jak jinde, ale u nás v Tiché ulici mu není rozumět jediné slovo.
tak proto se jmenuje Tichá!
tak proto se jmenuje Tichá!