zmrdi

Háje, Kamenice, Kaliště, Vyhlídka, Slunečné údolí, Bemett, Nová Chýně... Jak se nám tu bydli?
Odpovědět
kubajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubajs » 02 úno 2008, 00:56

Karlos píše:Jak dlouho nám tu asi ta značka vydrží? Hádám tak kilo hliníku a něco železa, uvidíme kdy jí někdo "vrátí" do sběru :D

Jinak opět super řešení, to nám tu nezastaví třeba ani stěhováci nebo pošťáci s balíkem. Taky tam mohli dát zákaz stání.
Nevěřím tomu, že by tam ta značka byla dána oficiálně.
Zákaz zastavení mi přijde přinejmenším hodně podezřelý (když už, tak by to byl zákaz stání). Navíc by pravděpodobně nebyla umístěna na dočasném sloupku, nýbrž zabetonována i s klasickým sloupem do země...

Karlos

Příspěvek od Karlos » 02 úno 2008, 06:31

stryc píše:
Karlos píše:Taky tam mohli dát zákaz stání.
to nemohli, protoze zastaveni je "nadrazeno" stani...
Opravdu? To jsou ale věci :D

1. Právě proto, že zákaz zastavení je až moc přísný, stačilo by zákaz stání. Zbude ti tak čas nezbytný pro vyložení nebo naložení nákladu (povoleno je asi 20min)

2. Parkovat na pravé straně se sice při umístění značky vlevo může, ale kde? Na parkovacích stáních? Tam můžeš parkovat i kdyby ty značky byly na obou stranách a jinde to nejde. Takže třeba to poštovní auto, který sem občas zavítá tu prostě nezaparkuje, pokud se ovšem nevys..e na ten nesmyslnej zákaz zastavení, kterej jak bylo dnes ráno vidět stejně moc lidí nerespektovalo.

A nakonec opět: Já chodník ani jinou část této silnice jako parkoviště nepoužívám a kočárkem tudy jezdíme taky. To jen tak aby si nikdo nemyslel,že tady obhajuju z porušování pravidel silničního provozu sám sebe

-cs-
Kontaktovat uživatele:

nie sme v amerike

Příspěvek od -cs- » 02 úno 2008, 10:35

- nie sme v amerike a preto nech nikto necaka, ze ulice budu siroke 9 metrov.

- oxes nieco usetril, ale kto nesetri ?

- akakolvek cast mesta Prahy a okolia ma rovnaky a este horsi problem

- ak niekto zastavi, tak nech to urobi rozumne podla sirky vozidla tzn. ciastocne na chodniku, ale tak aby sa dalo prejist s kociarmi.

- ten kto parkuje, nech zohladni dlzku auta na parkovisku a pripadne sa
posunie pred kratsie. Tak aby sa dalo vy/zaparkovat

- da sa parkovat aj na paralelnej ulici, ktora je sirsia

- vadi mi to, ale menej ako bordel

- posledne, co by som tu chcel je, ze ak tak niekto zaparkuje a nikoho vyrazne neblokuje, tak bude odtiahnuty

martin+dáša

Příspěvek od martin+dáša » 02 úno 2008, 19:12

za znacku pekne diky!komu jste tim pomohli????Akorat na nasich vlastnich parkovacich mistech budou stavat cizi auta jako se nam to uz stava pravidlem na kazdy vikend.
Mohli byste si aspon kontrolovat kde vam navsteva parkuje!!!!! :evil:

Tomas_2007

Příspěvek od Tomas_2007 » 04 úno 2008, 09:13

Jinak aby jste se tu nedohadovali, jestli je tam znacka oficialne nebo neoficialne. Znacku tam dala obec Chyne....

kryglik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kryglik » 04 úno 2008, 10:09

martin+dáša píše:za znacku pekne diky!komu jste tim pomohli????Akorat na nasich vlastnich parkovacich mistech budou stavat cizi auta jako se nam to uz stava pravidlem na kazdy vikend.
Mohli byste si aspon kontrolovat kde vam navsteva parkuje!!!!! :evil:
Trochu pomuze si tam dat ceduli s SPZkou... A kdyz ne, resim to parkovanim za dotycnym tak aby nevyjel :-)

Ja znacku vitam, pokud stoji za mnou auto tak vyjizdet z parkoviste je docela o skrabanec. Navstevy zaparkuji za nasim autem, stejne tak muzou vsechny postaci i stehovaci. Nevidim problem. Snad jen jediny, problem s nevyhrnutim snehu to stejne nevyresi.

Tomas_2007

Příspěvek od Tomas_2007 » 04 úno 2008, 10:30

Stehovaci auta?....zaparkuji vzadu na parkovisti a treba lednici nebo skrine budou tahat 300 metru?...to je trochu postaveny na hlavu ne?

Tomas_2007

Příspěvek od Tomas_2007 » 04 úno 2008, 10:31

omlouvan se spatne jsem cetl :)...jj za autem proc ne :)

Karlos

Příspěvek od Karlos » 04 úno 2008, 11:49

Jó, ať klidně všechny návštěvy parkujou za autem navštěvovatele. Určitě vůbec nebudou překážet těm vedle ve vyjetí ,protože když má auto přes 4 metry na délku tak se v pohodě vejde za auto na šířku který má asi 1,7metru. To snad nemyslíte vážně ,že bude lepší parkovat za autama ,než na druhé straně u chodníku, nebo třeba i na něm. Já taky kolikrát vyjíždim nadvakrát, ale vyjedu. Kdyby mi ale hned za zadkem čumělo půl auta od sousedovo návštěvy byl bych asi pěkně v pr.eli a nevim koho bych třeba v pět ráno sháněl aby mi uhnul :evil:

kryglik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kryglik » 04 úno 2008, 11:50

Karlos píše:Jó, ať klidně všechny návštěvy parkujou za autem navštěvovatele. Určitě vůbec nebudou překážet těm vedle ve vyjetí ,protože když má auto přes 4 metry na délku tak se v pohodě vejde za auto na šířku který má asi 1,7metru. To snad nemyslíte vážně ,že bude lepší parkovat za autama ,než na druhé straně u chodníku, nebo třeba i na něm. Já taky kolikrát vyjíždim nadvakrát, ale vyjedu. Kdyby mi ale hned za zadkem čumělo půl auta od sousedovo návštěvy byl bych asi pěkně v pr.eli a nevim koho bych třeba v pět ráno sháněl aby mi uhnul :evil:
nj, ale na chodniku se stat nesmi (a i kdyby mohlo, tak pak chodnik ztraci svuj smysl) a pokud to postavis vedle tak uz z parkoviste nevyjedes. To by se ten chodnik pak mohl rovnou zrusit.

Karlos

Příspěvek od Karlos » 04 úno 2008, 11:56

Ale parkovat za autem který stojí na parkovacim místě se určitě taky nesmí. Prostě je to o určitý toleranci, holt ať si stoupně z části na chodník, ale tak aby se tam dalo projet s kočárkem .To snad odhadne každej a pokud ne tak ať parkuje úplně jinde. Jinak to zatim nejde.

Dádule
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dádule » 04 úno 2008, 12:30

Ja si teda taky myslim, ze je idealni, kdyz se stoji podel zaparkovanych aut..neb zaberes tak dve a to my se vzdy se sousedama, ktery maji misto vedle nas dohodnem. Nevidim v tom vubec problem.

Naopak v parkovani na chodniku mi prijde opravdu silene..to jsme tam nemuseli mit chodniky,kdyz nejdou vyuzivat!!! A vyjizdi se fakt blbe.

buncikp

Příspěvek od buncikp » 04 úno 2008, 14:07

Dádule píše:Ja si teda taky myslim, ze je idealni, kdyz se stoji podel zaparkovanych aut..neb zaberes tak dve a to my se vzdy se sousedama, ktery maji misto vedle nas dohodnem. Nevidim v tom vubec problem.

Naopak v parkovani na chodniku mi prijde opravdu silene..to jsme tam nemuseli mit chodniky,kdyz nejdou vyuzivat!!! A vyjizdi se fakt blbe.
Nejlepší je mít heliport a lítat do práce. Vztahuje se ta značka i na vrtulník?

punker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od punker » 04 úno 2008, 14:14

s tou přeci nebudeš mít problém, budeš přistávat na svém soukromém letišti a zaparkuješ do svého obrovského hangáru... :lol:

buncikp

Příspěvek od buncikp » 04 úno 2008, 14:18

punker píše:s tou přeci nebudeš mít problém, budeš přistávat na svém soukromém letišti a zaparkuješ do svého obrovského hangáru... :lol:
:lol:
jenže já bydlím v Chýni a furt a furt žádná nabídka pracovní pozice "rentiér" :D

Odpovědět