Ok, dobrá zpráva, díky. Jinak pardon za umístění zprávy do špatného vlákna, nějak jsem se uťal jak ten mistr tesař (mělo to být u cyklostezky).Srneček píše:Co já vím, tak cesta je obecní (z Hájů až k silnici), pravdou je i to, že i kdyby obecní nebyla, tak jí nikdo nesmí svévolně zrušit. Kdyby se zaměřila a vykolíkovala, nemohl by orbychtivý zemědělec říct ani čičí. V současné době se blíží pozemkové úpravy do finále, a tak je tak otázkou roku, kdy se to pohne a cesta bude nově zaměřena (aniž to budem muset platit) a snad i obnovena (to také platit nebudeme, ale už to nebude tak jednoduché). Myslím, že by bylo rozumné zatlačit na vykolíkování parcely cesty - aby se už přestala orat, a na asfalt si klidně ještě můžem pár let počkat. Počítám s Tebou Kubajs - pak Tě nějak nakontaktuju (myslím, jako se mnou).
Psi v okoli statku mezi obcemi Chyne a Uhonice
Koukám, že jsem už dlouhou dobu nepřispěl, aby vám to tedy nebylo líto, napravím to dnes  .
.
Ale žádnou dobrodružnou historku ode mě dnes nečekejte, to bych musel jet z opačného směru, aby tento text byl delší .
.
Tak jenom krátce: včera jsem razil opět na kole směř Úhonice.
Koukám na kotce pro psy na statku: jako obvykle prázdné. Koukám, zda uvidím psy: a hele, jednoho, toho černého jsem spatřil. Říkám si, radši to napálím plnou rychlostí, než bude pozdě . No nic, pejsek si mě ani nevšiml, takže ani nezaštěkal. Navíc to byl ten černý - méně útočný a jeho vůdce jsem neviděl, takže ok.
. No nic, pejsek si mě ani nevšiml, takže ani nezaštěkal. Navíc to byl ten černý - méně útočný a jeho vůdce jsem neviděl, takže ok.
Nicméně chci dodat, že:
1.) závora byla dokořán (no zavřenou jsem ji ještě nikdy neviděl )
 )
2.) pes byl puštěný na volno, ale samozřejmě je zde šance, že by byl na řetězu (toho jsem si v té rychlosti, co jsem kolem profrčel, nestihl všimnout), ale sám tomu nevěřím.
Zpátky jsem jel radši ze Svárova přes Červený Újezd, což mě moc nepotěšilo - příliš nudná cesta, ale aspoň jsem se podíval, jak to vypadá s úpravami Bašty .
.

.
.Ale žádnou dobrodružnou historku ode mě dnes nečekejte, to bych musel jet z opačného směru, aby tento text byl delší
 .
.Tak jenom krátce: včera jsem razil opět na kole směř Úhonice.
Koukám na kotce pro psy na statku: jako obvykle prázdné. Koukám, zda uvidím psy: a hele, jednoho, toho černého jsem spatřil. Říkám si, radši to napálím plnou rychlostí, než bude pozdě
 . No nic, pejsek si mě ani nevšiml, takže ani nezaštěkal. Navíc to byl ten černý - méně útočný a jeho vůdce jsem neviděl, takže ok.
. No nic, pejsek si mě ani nevšiml, takže ani nezaštěkal. Navíc to byl ten černý - méně útočný a jeho vůdce jsem neviděl, takže ok.Nicméně chci dodat, že:
1.) závora byla dokořán (no zavřenou jsem ji ještě nikdy neviděl
 )
 )2.) pes byl puštěný na volno, ale samozřejmě je zde šance, že by byl na řetězu (toho jsem si v té rychlosti, co jsem kolem profrčel, nestihl všimnout), ale sám tomu nevěřím.
Zpátky jsem jel radši ze Svárova přes Červený Újezd, což mě moc nepotěšilo - příliš nudná cesta, ale aspoň jsem se podíval, jak to vypadá s úpravami Bašty
 .
.Na úterním veřejným zasedání se dostal na přetřes i ten pejsek lidojed. Dle místního kronikáře-cyklisty ten bílý pobíhá volně   
  a černý je uvázaný a tak si Kubajsi udělal dobře, žes jel oklikou. Paní místostarostka slíbila, že zavolá na OÚ do Úhonic a zas to tam připomene + se zmíní o tom bordelu, co se hromadí hned vedle přejezdu ČD.
  a černý je uvázaný a tak si Kubajsi udělal dobře, žes jel oklikou. Paní místostarostka slíbila, že zavolá na OÚ do Úhonic a zas to tam připomene + se zmíní o tom bordelu, co se hromadí hned vedle přejezdu ČD.

a černý je uvázaný a tak si Kubajsi udělal dobře, žes jel oklikou. Paní místostarostka slíbila, že zavolá na OÚ do Úhonic a zas to tam připomene + se zmíní o tom bordelu, co se hromadí hned vedle přejezdu ČD.Srneček
						Díky za zmínění toho bordelu, na to jsem úplně zapomněl. Je opravdu smutné, že si z toho lidi udělali skládku. Navíc je to bohužel roztahané několik desítek, ba i stovek metrů.Srneček píše:Na úterním veřejným zasedání se dostal na přetřes i ten pejsek lidojed. Dle místního kronikáře-cyklisty ten bílý pobíhá volně
Odhozených pneumatik tam už bylo možná víc než deset

neviem ci a aku to bude mat vahu, dobrych slov uz asi bolo vela ...Srneček píše:Na úterním veřejným zasedání se dostal na přetřes i ten pejsek lidojed. Dle místního kronikáře-cyklisty ten bílý pobíhá volně
ma vobec niekto moznost im dat nejaku pokutu? Neverim ze ano vzhladom
na neschopnost policie aj v takom pripade, ze niekoho porania.
Papekom po hlave majitelovi asi nikto nepojde dat takze pokial sa tam niekto chce prechadzat potrebuje - peprak .. ucinkuje na ludi aj psy ..len pozor na smer vetra
 aby si tam nakoniec nepoplakali vsetci
 aby si tam nakoniec nepoplakali vsetciKdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 2 hosti

.
 .