Který je nejlepší pivovar v Czech podle Times?
Který je nejlepší pivovar v Czech podle Times?
Tak nám hoši z londýnských novin Times otestovali a vyhodnotili nejlepší pivovary v Czech. A hádejte který je na prvním místě?
Správná odpověď je zde: http://www.timesonline.co.uk/tol/travel ... 962636.ece
Re: Který je nejlepší pivovar v Czech podle Times?
a
Naposledy upravil(a) stryc dne 10 kvě 2010, 12:51, celkem upraveno 1 x.
A CO Z TOHO JAKO BUDEME MÍT? JE TO USPĚCH TOHO HOSPODSKÝHO, CHODNÍKY ANI SILNICE NÁM TO NESPRAVÝ A TAK BYCH HRDOST NECHALA POUZE NA TOM HOSPODSKYM - NÉ NA OBCI.stryc píše:pivovar je asi jedina vec, na kterou obec muze byt hrda ...PaMi píše:Tak nám hoši z londýnských novin Times otestovali a vyhodnotili nejlepší pivovary v Czech. A hádejte který je na prvním místě?
ted jen at maji ty budouci davy natesenych anglicanu kde v chyni prespat ...
a
Naposledy upravil(a) stryc dne 10 kvě 2010, 12:51, celkem upraveno 1 x.
budeme z toho mít dobrej pocit, že se můžeme ve své domovině osvěžit tak lahodným mokem, který se navíc postará o naši mikrofloru...Nataša píše:A CO Z TOHO JAKO BUDEME MÍT? JE TO USPĚCH TOHO HOSPODSKÝHO, CHODNÍKY ANI SILNICE NÁM TO NESPRAVÝ A TAK BYCH HRDOST NECHALA POUZE NA TOM HOSPODSKYM - NÉ NA OBCI.stryc píše:pivovar je asi jedina vec, na kterou obec muze byt hrda ...PaMi píše:Tak nám hoši z londýnských novin Times otestovali a vyhodnotili nejlepší pivovary v Czech. A hádejte který je na prvním místě?
ted jen at maji ty budouci davy natesenych anglicanu kde v chyni prespat ...

taky si můžeme zajít, dík pivováru, na Ampéři a pořádně zakalit

je to také náš úspěch! že svou konzumací podporujeme pívovár...

- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Tak si myslim, že hrdej by měl bejt hlavně Tomáš Mikulica, sládek. Ten vaří pivo. A že to umíNataša píše:
A CO Z TOHO JAKO BUDEME MÍT? JE TO USPĚCH TOHO HOSPODSKÝHO, CHODNÍKY ANI SILNICE NÁM TO NESPRAVÝ A TAK BYCH HRDOST NECHALA POUZE NA TOM HOSPODSKYM - NÉ NA OBCI.

Chodníky ani silnice s tim myslim nemaj vůbec nic společnýho. Jak na ně vlastně v týhle souvislosti přišla myšlénka a řeč?
Myšlénka na ně asi byla způsobena dnešní zácpou na Chrášťany, kterou jsem si tam dneska poctivě taky vystál, páč jsem byl línej ject do Práglu na dvojkolce. Za blbost se platí, žé?Jiri Nyvlt píše:Tak si myslim, že hrdej by měl bejt hlavně Tomáš Mikulica, sládek. Ten vaří pivo. A že to umíNataša píše:
A CO Z TOHO JAKO BUDEME MÍT? JE TO USPĚCH TOHO HOSPODSKÝHO, CHODNÍKY ANI SILNICE NÁM TO NESPRAVÝ A TAK BYCH HRDOST NECHALA POUZE NA TOM HOSPODSKYM - NÉ NA OBCI.Měl by uvařit speciální The Times collection. A měla by to bejt aspoň devatenáctka.
Chodníky ani silnice s tim myslim nemaj vůbec nic společnýho. Jak na ně vlastně v týhle souvislosti přišla myšlénka a řeč?
Pokud tam dáma zažívá takové stavy denně, tak už si musela minimálně šestnáckrát přivodit infarkt a z toho je rovněž (na mrtvici)^16.
Ještě, že jezdím do práce většinou na kole

nevim, asi nějak jouda lil tmavou štrnáctku po zemi a myslil si, že vopravý asfaltJiri Nyvlt píše:Tak si myslim, že hrdej by měl bejt hlavně Tomáš Mikulica, sládek. Ten vaří pivo. A že to umíNataša píše:
A CO Z TOHO JAKO BUDEME MÍT? JE TO USPĚCH TOHO HOSPODSKÝHO, CHODNÍKY ANI SILNICE NÁM TO NESPRAVÝ A TAK BYCH HRDOST NECHALA POUZE NA TOM HOSPODSKYM - NÉ NA OBCI.Měl by uvařit speciální The Times collection. A měla by to bejt aspoň devatenáctka.

tj. 19° to by bylo nakoupíno hnedle!

ale na primátora 21° double lager to bude porád málo

Naposledy upravil(a) punker dne 15 zář 2008, 18:12, celkem upraveno 1 x.
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
punker píše: nevim, asi nějak jouda lil tmavou dvanáctku po zemi a myslil si, že vopravý asfalt![]()
Si mi dostal

Spíš černou štrnácku...
no nevím estli by Anglány rozhicoval článek vo chodnících v Chejni!Nataša píše:DÁMA TÍM CHTĚLA JEN NAZNAČIT, ŽE BY BYLA RADŠI, KDYBY LONDÝNŠTÍ HOŠI VYHODNOTILI CHÝNI JAKO RÁJ CHODNÍKU A SILNIC, NEŽ JAKO RÁJ PIVAŘŮ. TAKY BY PIVOVAR NEPOVAŽOVALA ZA SPÁSU CHÝNĚ A JEJÍ CHLOUBU, NATOŽ PAK ZA JEDINOU VĚC NA KTEROU MŮŽE BÝT OBEC HRDÁ. HOWGH.

a taky nevím estli to je spása, ale kde seženete takový mňamkový pívo za 16 kaček?

já mu domluvimpunker píše:mluvíme a píšem jak nám huba narostla...Večernice píše:a další dáma se podivuje nad tím, jak někteří záměrně mrzačíte na fóru český jazyk, už možná ani nevíte, jak se to správně píše
že
Vy patlalové
ale strejda Nývltů tu na nás má špatnej vliv, nóóó...

no jo, tak jsem se chystala vymazat oslovení vy patlalové, protože jsem se začala bát, že by mohl být průšvih

No..... snad to nějak vydejcháte, neberte to ve zlém

- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Nataša píše:DÁMA TÍM CHTĚLA JEN NAZNAČIT, ŽE BY BYLA RADŠI, KDYBY LONDÝNŠTÍ HOŠI VYHODNOTILI CHÝNI JAKO RÁJ CHODNÍKU A SILNIC, NEŽ JAKO RÁJ PIVAŘŮ. TAKY BY PIVOVAR NEPOVAŽOVALA ZA SPÁSU CHÝNĚ A JEJÍ CHLOUBU, NATOŽ PAK ZA JEDINOU VĚC NA KTEROU MŮŽE BÝT OBEC HRDÁ. HOWGH.
Safra, dyk von PaMi jen upozornil, že podle jednoho týpka z Timesů, kerej se zřejmě vyzná, vařej v Chýni nejlepčí pívo v Česku.
A místo pochvalného mručení a konstatování typu "to je fajn", se tady začne stesk, že sou chodníky a silnice v čudu.

Si na to ale založ svoje vlákno, do kerýho budu rád fňukat i já. Tady tohle je vlákno, kde by si mohl sládek třeba přečíst:
"Jo, Tome si dobrej. Vaříš tak dobrý pívo, že si Chejň proslavil."
Aby měl radost. Je to hodnej chlap a taky by mu mohli lidi udělat radost, že sou rádi. Vono prd. Místo toho si tu přečte známej fakt, kterej ho asi taky čuří, že silnice a chodníky jsou ve vsi v žalostnym stavu.
A co mi pivactitelé a milovnícj.

A mezi náma děvčátkama, docela by mě zajímalo, na co může bejt Chýně eště hrdá. Na OK Trans? Rozpadlý JZD? Sklady Prazdroje? Betonárku? Hnusný baráky? Místní bolševíky?
Podle mě maximálně na lidskej potenciál (slušný a chytrý lidi) a pívovar.
(možná ještě ten opravenej křížek na řbiťáku)
Naposledy upravil(a) Jiří Nývlt dne 16 zář 2008, 07:48, celkem upraveno 1 x.