squash

Informujte své okolí o chystaných akcích
Odpovědět
Srneček
Kontaktovat uživatele:

Re: squash

Příspěvek od Srneček » 12 úno 2009, 16:02

-cs- píše:
Srneček píše:Pojď s náma - v sobotu od 11 na ricochet, jdu to teď zamluvit, tak aspoň na dvě hodky. V pauzách můžem dát na střídačce pívo (dudem asi čtyři).
radsej squash ... ako to, ze si presedlal... v sobotu tu nie som.
To víš - ekonomická krize (na Břvích za to chtějí snad tři stovky a tak je mi milejší ricochet za stovku :D ).
Ale čeče, co takhle v neděli, zajít buď teda na ten ricochet, nebo na ten SQ - snad bych to ještě unes. Aspoň bych si pořádně zahrál, to víš, pankíš to ještě tak moc neumí :laughing-rolling:, furt se jen válí, nebo mě honí po kurtu a chce mi něco natrhnout :lol: , tyhle mladý kluci jsou nepochopitelný :teasing-tease: .
Srneček

-cs-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -cs- » 12 úno 2009, 16:24

Srneček píše:
-cs- píše:
Srneček píše:Pojď s náma - v sobotu od 11 na ricochet, jdu to teď zamluvit, tak aspoň na dvě hodky. V pauzách můžem dát na střídačce pívo (dudem asi čtyři).
radsej squash ... ako to, ze si presedlal... v sobotu tu nie som.
To víš - ekonomická krize (na Břvích za to chtějí snad tři stovky a tak je mi milejší ricochet za stovku :D ).
Ale čeče, co takhle v neděli, zajít buď teda na ten ricochet, nebo na ten SQ - snad bych to ještě unes. Aspoň bych si pořádně zahrál, to víš, pankíš to ještě tak moc neumí :laughing-rolling:, furt se jen válí, nebo mě honí po kurtu a chce mi něco natrhnout :lol: , tyhle mladý kluci jsou nepochopitelný :teasing-tease: .
upresnim, nebudem tu od soboty do pondelka :) ... ale v Brvich je drahsie len cez vikend. V pracovne dni je to snad nieco akolo stovky alebo mierne nad ... si nepametas?

Srneček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Srneček » 12 úno 2009, 16:51

No, dřív to stálo 200,- za hodku bez ohledu na víkend, večer, nebo ráno a pak to nějak přismahli...a mám obavu, že se pod dvěstěpadesát nedostaneš, ale můžem i někde v Praze - Nové Butovice, Holešovice, Arbesák, Hamr...nevím kde lítáš.
Srneček

Srneček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Srneček » 12 úno 2009, 16:55

Pankí Looky nereaguje? :lol:
Tak co je? :teasing-poke:
Srneček

punker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od punker » 12 úno 2009, 18:02

Srneček píše:Pankí Looky nereaguje? :lol:
Tak co je? :teasing-poke:
nejsem tady... :snooty:

počkej v sobotu, už se klepu jako malej kluk! to bude sólíčko pro borce :violin:
klepec jako hovado! :whistle:
punker

-cs-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -cs- » 13 úno 2009, 15:30

Srneček píše:No, dřív to stálo 200,- za hodku bez ohledu na víkend, večer, nebo ráno a pak to nějak přismahli...a mám obavu, že se pod dvěstěpadesát nedostaneš, ale můžem i někde v Praze - Nové Butovice, Holešovice, Arbesák, Hamr...nevím kde lítáš.
michov, bonn, phoenix ... praha chodov :)

punker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od punker » 13 úno 2009, 19:47

-cs- píše:
Srneček píše:No, dřív to stálo 200,- za hodku bez ohledu na víkend, večer, nebo ráno a pak to nějak přismahli...a mám obavu, že se pod dvěstěpadesát nedostaneš, ale můžem i někde v Praze - Nové Butovice, Holešovice, Arbesák, Hamr...nevím kde lítáš.
michov, bonn, phoenix ... praha chodov :)
prosím, to je všechno nějak z ruky? :shock:
punker

Srneček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Srneček » 13 úno 2009, 21:28

Hele, tak zítra po 12 v picošce - jedu po vlastní ose, teda po dvou :auto-biker:
Srneček

ovcak

Příspěvek od ovcak » 13 úno 2009, 21:31

Srneček píše:Hele, tak zítra po 12 v picošce - jedu po vlastní ose, teda po dvou :auto-biker:
Budu tam do čtvrt doufám... kdyby bylo tepleji tak to vemu taky po dvou klech, ale takhle raději po čtyrech :auto-mysterymachine:

Srneček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Srneček » 13 úno 2009, 21:35

Žádnej spěch, někdo se před nás nacpal a tak pochybuju, že bude kurt volný úderem dvanácté - teď jsem tam teda pro jistotu volal a ověřil, že to je blokováno na mé jméno mezi 12 a 14...ale známe to :wink: .
Srneček

ovcak

Příspěvek od ovcak » 13 úno 2009, 21:43

Srneček píše:Žádnej spěch, někdo se před nás nacpal a tak pochybuju, že bude kurt volný úderem dvanácté - teď jsem tam teda pro jistotu volal a ověřil, že to je blokováno na mé jméno mezi 12 a 14...ale známe to :wink: .
No kdyby něco, budu vyjíždět okolo dvanácté, tak kdyby počasí nepřálo napiš sms a naberu tě :D Taky si myslím že to přesně ve dvanáct volný nebude, což hraje pro naše dobro...no teda spíš moje...i když punkiš si taky rád pospí určitě, posledně to měl jen tak tak :lol:

Srneček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Srneček » 13 úno 2009, 21:53

Dík za nabídku náčelníku, teď jsem totiž vylez na dvoreček a je tam teda kurňa zima a nevlídno a tak jsem to možná s tím nápadem přehnal a radši si zítra s povděkem zalezu do ovčí káry :auto-camptrailer: - když tak bych tedy napsal :D .
Srneček

punker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od punker » 13 úno 2009, 22:57

Srneček píše:Hele, tak zítra po 12 v picošce - jedu po vlastní ose, teda po dvou :auto-biker:
estli nechceš oklepávat rampouch, tak tě klidně svezu :D v 11.45 jsme u Tebe... :D
punker

punker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od punker » 13 úno 2009, 22:59

hmm tak jsem nedočetl všechny přízpěvvky... tak si vyber ... :D ale asi s tou svou rachotinou nemohu konkurovat.... :cry:
punker

ovcak

Příspěvek od ovcak » 15 úno 2009, 12:07

Začíná to s váma být nějaký těžší a těžší :shock: po včerejší 2,5 hodinovce mě docela všechno bolí :scared-shocked:
Doufám že vás aspoň taky :lol:

Odpovědět