fy Oxes a lokalita Haje
-
MIr
Neznam presne cislovani domu, ale kdyz sem se tam byl v nedeli podivat, tak jeden dum meli jakoby vyticenej vapnem, druhej byl zasalovanej a pripravnej na vyliti zakladu a treti a ctvrtej mel zakladovou desku a ten ctvrtej ted zrovna montujou. Takze i s tim co ted stavej tam chybi podle me jeste 4 domy.
Naposledy upravil(a) Maxa dne 02 srp 2006, 16:21, celkem upraveno 1 x.
- Dádule
- Kontaktovat uživatele:
Nejnovejsi info od stavbyvedouciho (nekoho potesi, nekoho jako nas ne): domy cislo 13, 12 a 11 se budou kolaudovat 23.8. a pote do tydne by se meli predat majitelum. Domy 10 a 9 vyhledove v polovine zari, ale neznelo to moc presvedcive.
Zdrzuje to Oxes, ktery dodava elektromery a ma na starosti parkoviste a nasmlouvane firmy na vnitrni upravy v dome to prodluzuji svoji neschopnosti. Napriklad v nasem dome c. 10 uz potreti vymenuji dlazbu na chodbe v prizemi. A to tak, ze vzdy jenom omlati dlazdice a znovu je tam polozi..opravdu kvalita.
Jinak fasada na 10 by mela byt do konce pristiho tydne.
vrrrrr
Dle pani Strilkove z Oxesu bude mezi 12. a 13. taky parkoviste. Pry maji malo mist pro stani. Navic uz nejsou mista k stani automaticky k bytu (my to tak jeste mame), ale uz se za ne plati 37kkc ... Tak to vidim s hristem docela bidne
Mozna trochu zelene, at to trafo tam neni tak do oka bijici ...
Jinak je potvrzeno, ze 13-11 pujdou 23.8. ke kolaudaci. U nas (10-9) se ceka na elektromery, ktere pry Oxes uz nejak objednal (27.7), ale je tam mesic doba, kterou maji na vyrizeni. To asi k 31.8. (coz je ve smlouve) ke kolaudaci dano nebude ... Skoda, ze ty penale co plati jsou tak male.
Jinak je potvrzeno, ze 13-11 pujdou 23.8. ke kolaudaci. U nas (10-9) se ceka na elektromery, ktere pry Oxes uz nejak objednal (27.7), ale je tam mesic doba, kterou maji na vyrizeni. To asi k 31.8. (coz je ve smlouve) ke kolaudaci dano nebude ... Skoda, ze ty penale co plati jsou tak male.
-
MIr
parkovací místo
My máme místo přidělené ve smlouvě. Takže pro nás bude, i kdyby ...
Jinak to hřiště mě tedy mrzí
Michal
Jinak to hřiště mě tedy mrzí
-
MIr
Jak to, ze najednou neni dost parkovacich mist???? To se vi az ted? Od zacatku se prece vedelo, kolik tam bude parkovacich mist a kolik bytu!!! Nevim, proc se rozciluju, nic jinyho jsem ani necekala. Davno jsem si totiz vsimla, ze v UP je narozdil od urbanisticke studie, se kterou prodava Oxes byty, zakreslene parkoviste, a ne hriste. Ir
Naposledy upravil(a) MIr dne 03 srp 2006, 14:04, celkem upraveno 1 x.
-
illa
Re: parkovací místo
Nám za našich 37 000 bylo též "přiděleno" parkovací stání, ale mám pocit, že bude pře jiným domem než našímMIr píše:My máme místo přidělené ve smlouvě. Takže pro nás bude, i kdyby ...
Jinak to hřiště mě tedy mrzíMichal
To hřiště pod těmi dráty se mi už od začátku nějak nezdálo...
-
MIr