Pane, patřím k těm, kteří nevidí rozdíl mezi chodníkem a volebním chodníkem. Pokud si dobře pamatuji, tak po chodníku byla velká sháňka, včera bylo pozdě. Teď když chodník je, tak se tady zase vztekáte. Ono totiž, kdyby se neudělal teď, tak v zimě už vůbec a byl by až na jaře. To by jste taky ale taky řval, tentokrát: "Kde je ten chodník?!". Jestli ono to skutečně nebude tím přístupem: "nedělal jsem to já, můj švára nebo tchán, tak je to špatně"? A to, že pomlouváš a haníš - to je nad slunce jasné už jen z toho, jak jsi chodník pojmenoval. Tím nechci říci, že vše je perfektní, ale dokud není předáno a po záruční lhůtě lze toho spoustu napravit.
No osobně si myslí, že kbyby nebyl dokončený teď na podzim ,tak se až tolik toho nestane. Chodník zde nebyl 4 roky a ted před zimou, kdy za měsíc zapadne sněhem a předpokládám, že jej nebude nikdo udržovat, tak je by bylo jedno jej dokončit na jaře ( po volbách ).Je pravda, že aspoň po zimě uvidíme, jak chodník vydržel

Jestli chodník není předaný, tak se divím, že je povoleno po něm chodit.
Prosím Vás a ty řeši o tom , kdo chodník dělal či nedělal si nechte. Připadají mi spíše jako trapné. Mě osobně je úplně jedno kdo chodník udělal a za kolik peněz !
Co se týče názvu " volební chodník " tak ten se již zde na fóru objevil ve vlákně http://www.forum-chyne.cz/chodnik-v-uli ... t1267.html což znamená, že má na danou věc více lidí stejný pohled.
Mimo chodník , by mě celkem zajímalo , kdo nechal nasvítit lampami přechod pro chodce ?? Každý den se vracím za tmy domů a připadá mi , že zhruba v úrovni přechodu, když jedu od rudné, mi lampy osvítí čelní sklo natolik , že chvíli nevidím vůbec nic na silnici. Připadá mi to celkem nebezpečné. Máte někdo podobný pocit ????