clipperczech píše:Během týdne mám svůj čas tak rozlítaný, že nehodlám zde rozhodně obýhat celou obci a roznášet zde odpad.
tak a do mě

Tady jseš na vojně, vole. Nesmí být žádná anarchie, vole. To se nestrpí. Srneček mi to vysvětlil. Tady to nesmí být tak benevolentní jako v jiných obcích, kde mají vedle sebe postaveny 3 kontejnery a najednou vyřídíš všechen tříděný odpad. Kdybychom měli domluvené sběrné místo, kde by brali všechno, to by panečku lidi zvlčeli.
Papír musís odvézt na souřadnice X,Y, kalendář si stáhni a běda, jestli přijedeš jindy než v přesně vymezených 19*3 hodiny.
Pak běž na obec koupit plastové pytle přesné velikosti a barvy a v přesně vymezené dny je odlož na chodník nebo na silnici.
Pak vezmi sklo a běž na souřadnice Z, W a odlož tam lahve.
Pak běž na úřad a kup známky na popelnici na směsný odpad a hlavně je nezapoměň ve středu přivázat na popelnici.
Nezapomeň taky na speciální dny odvozu a placení nádoby na bioodpad. To má taky svůj řád. Kdyby obec domluvila stejný systém ve sběrném dvoře Hájek jako to mají občané Hostivic, kteří tam mohou například trávu přivést kdykoli během otvírací doby od pondělka do soboty včetně, to by byla anarchie a přílišné povolení otěží občanům.
V zimě nezapomeň odklidit obecní chodník!!!!!
Na silnici jeď v zimním období maximálně 5 km/hod, protože jinak jsi nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu neuklizené vozovky. Obec totiž úklízet silnice nebude - nový moderní systém je regulace provozu formou vyhlášek a omezení.
A v létě nezapomeň investovat dostatečné prostředky do prostředků na hubení plevele, který Ti tam nalítá z okolních neudržovaných pozemků. Je to přeci čistě Tvůj soukromý problém, že na okolních pozemcích roste plevel. Přeci nečekáš, že obec vyměkne a bude s tím něco dělat!!!!!!! Kurva!!!!!! Pohotovost!!!!! Kázeň!!!!! Není tady obec pro nás, ale my pro obec kurva, ne?!!!!!? Co si čekal, vole? Že je obec nějaká Tvoje máma?