volejbal 2011
Re: volejbal 2011
ok tedy...
pro staré členy je tymuj.cz spuštěn, svou účast na volejbalovém čtvrtku můžete potvrdit v docházce...
noví nadšenci, kteří mají zájem se účastnit, nechť se mi ozvou na pm, budu potřebovat jen Váš email...
sportu zdar!
pro staré členy je tymuj.cz spuštěn, svou účast na volejbalovém čtvrtku můžete potvrdit v docházce...
noví nadšenci, kteří mají zájem se účastnit, nechť se mi ozvou na pm, budu potřebovat jen Váš email...
sportu zdar!
punker
Jen aby bylo jasno - hrajeme pravidelně ve čtvrtek od 18 hodin, ale s účastí je to stále slabota...kdyby nás dnes nepodpořili tři hráči z Dobrovíze a dva z Hostivice, byli bychom tam jen tři, to je rébus , co?
Srneček
je mi studno...
ale byl jsem nějakej zničenej a Marťouch fakt potřeboval doladit tu bakalářku
příště to snad vyjde...
zájemci se mi mohou hlásit na pm, abych je zapojil do našeho informačního kanálu na týmuj.cz
ale byl jsem nějakej zničenej a Marťouch fakt potřeboval doladit tu bakalářku
příště to snad vyjde...
zájemci se mi mohou hlásit na pm, abych je zapojil do našeho informačního kanálu na týmuj.cz
punker
- Ondřej Fingerhut
vážím 73,5 kg + 1/4 svojí váhy, kolik vážím?Srneček píše:Jen aby bylo jasno - hrajeme pravidelně ve čtvrtek od 18 hodin, ale s účastí je to stále slabota...kdyby nás dnes nepodpořili tři hráči z Dobrovíze a dva z Hostivice, byli bychom tam jen tři, to je rébus , co?
Ondřej Fingerhut
Další důvod proč začít chodit ve čtvrtek na volejbal!
Já chodím, a mám o dva tucty kil míň než Ty
Jinými slovy, pokud od své váhy odečteš jednu čtvrtinu a přičteš půl kila, získáš mojí váhu
Já chodím, a mám o dva tucty kil míň než Ty
Jinými slovy, pokud od své váhy odečteš jednu čtvrtinu a přičteš půl kila, získáš mojí váhu
Srneček
- Ondřej Fingerhut
Dobře ty!
Hned jak to posuneš na 18.30 (jako vloni), tak na to vlítnu......(na šestou nestihnu)
srneček = já mínus 24
já = 73,5 + 1/4 já
já mínus 1/4 já = 73,5 ( krát 4)
4 krát já mínus já = 294
3x já = 294
srneček = 294/3 mínus 24
Hned jak to posuneš na 18.30 (jako vloni), tak na to vlítnu......(na šestou nestihnu)
srneček = já mínus 24
já = 73,5 + 1/4 já
já mínus 1/4 já = 73,5 ( krát 4)
4 krát já mínus já = 294
3x já = 294
srneček = 294/3 mínus 24
Ondřej Fingerhut
Tlustý, tenký, berem všechny dnes nás hrálo devět a stejně jsme začali hrát až ve čtvrt na sedm...když dorazíš v půl, klidně se můžeš ještě zapojit .
Srneček
-
zdravím, vedete volejbal i v roce 2012? rád bych si po pár letech zase odbil díky
Jo, volejbal v Chejni umřel, někdo ještě jezdí v pondělí do hostivické tělocvičny, ale tady je mrtvo. Dnes se otvírá víceúčelová hala tady u nás nad bowlingem, tam by se snad hrát dalo, jen se trochu bojím nízkého stropu...ale stejně asi není s kým hrát.
Srneček
tak když by jsme nebyli limitováni počasím a světlem, tak by se nás mohlo sejít dost... ale s tim stropem to je bída... no dneska to skouknem
punker
- Ondřej Fingerhut
Dobrý den, hrajeme v Hostivici v základní škole každé pondělí od 20.15 do 21.15, klidně se přijďte podívat, jestli by vám naše rekreační úroveň vyhovovala, schází se nás většinou 8-10, takže v poho můžeme někoho přibrat.czequillah píše:zdravím, vedete volejbal i v roce 2012? rád bych si po pár letech zase odbil díky
Ondřej Fingerhut
Snažíme se dát do kupy zase nějaký volejbalový team nemáte někdo zájem? Chceme hrát v nové hale v Chýni nad bowlingem v neděli od 19:00...
Srneček
ne, já radši futsal. To jen, abys se mnou nepočítal. Michal
Srneček píše:Snažíme se dát do kupy zase nějaký volejbalový team nemáte někdo zájem? Chceme hrát v nové hale v Chýni nad bowlingem v neděli od 19:00...
Dobrý den,
pokud nejsou očekávány špičkové výkony, rád se přidám.
pokud nejsou očekávány špičkové výkony, rád se přidám.
Výborně! Začínáme už být v hratelném počtu Od příští neděle 25. 11. to tedy rozjedem a pak už každou další v pravidelném rytmu. Zatím zamluvím čas od 19 do 20, ale pak to můžem upravit - prodloužit (ta hodina je skoro málo). Určitě si tedy nechte nedělní večery volné .
Srneček