schránky v domě
Poštovní schránky
Dobrý den, dobrý večer ... Zcela nahodne jsem se dozvedel o teto diskuzi, ktera me tak trochu vyrazila dech. Zminuje se zde cena 900 nekde i 1200 Kc za 1 ks schranky, coz je zcela nepochopitelne, nebot je tato cena predrazena 3 - 4 x
Nechci zde delat zkrytou reklamu, ale jeden kus postovni schranky se na
www.postovni-schranky.ic.cz prodava za 270 Kc bez DPH a ve vetsim provedeni za 300 Kc bez DPH. Jak sami vidite, nekdo "umi" dobre vydelavat pouze tim, ze schranky od jednoho koupi a bez prace druhemu proda.
1200? Drzost OXESu (btw, ma slovo OXes neco spolecneho s mnoznym cislem anglickeho prekladu slova OX ??? Pokud ano, dalo by se podobne chovani pochopit - sorry, opravdu uz jsem vytoceny na nejvyssi miru) me opravdu prekvapuje. Schvalne, kdy to zaokrouhli na 2000MIr píše:už 1200?![]()
Někde se tady psalo, že 1000!
No ať si jí sundají rovnou, jestli tam neměla být, tak já jsem si jí neobjednala. Stejně je moc malá a nelíbí se mi (= za takovej šmejd tolik peněz! To je dle mého subjektivního názoru nepřiměřené - za takový prachy si koupím luxusnější a větší!). Ir
Trochu odbocim - jsem rad, ze se toho spravcovstvi zrekli. Jejich nami draze zaplacene "radoby sluzby", za ktere jim mesicne platime nehorazne sazby a ktere navic vubec neprovadeji, pripadne provadeji velice mizernym zpusobem za to nestoji. Takto alespon budeme nuceni jednat s jinymi (snad serioznejsimi) spolecnostmi a nebudeme dale vyhazovat penize oknem.
Re: schranky
Nejak mi uniklo, jaky je duvod hledat cim dal vice bliciho smajlika ... ?
stryc píše:http://www.postovni-schranky.ic.cz/index.htm
pro nas dum to dela i s dopravou ~360 za normalni a ~400 za XXL
![]()
chybi mi tu cim dal vic blici smajlik
uz je tady![]()
dekujeme pane spravce
Re: schranky
no tak to je sila.. a duvod nakupu? OXES po vas chtel uz penize za ty jejich? za nami stale nikdo neprisel.. ticho po pesine..stryc píše:Minulou stredu odpoledne jsem schranky objednal, vcera postou prisly. Dnes rano je mame namontovane.
Cena i s postovnym je 2678 Kc - po rozpocitani na byty vychazi jedna schranka na ~335Kc
Schranky jsou uplne ty same jako dodava nas developer.
-
illa
Ahoj jsem zaslechla neco o vasi diskuzi. Ja bydlim ve 320 a stehovala jsem se jako posledni v srpnu loni. Nikdo po mne nic nechtel. Ale zas po mne chteli jine veci, treba zaplatit za elektromer, tak mi ho pak demontvali a pak zas namontovali, protoze mi jinak nemohli predat byt...vsichni v baraku za to zaplatili litr. Nemaji na to pravo- CEZ ma monopol.Ja jim napsala dopis a nikdo nic nechtel. Tak to bylo jeste s jednou veci a uz se mnou nechteji nic resit, ze prej jsem problemova. tak mam od nich klid a nic po me nechteji. Zkousi to proste na kazdeho s ruznyma hovadinama. Tak to je asi i se schrankama.
Tohle mi zacina pripadat jako dobry namet na reportaz do Tv Nova ... aby Oxes neoskubaval i ostatni lidi. ....
adeliii píše:Ahoj jsem zaslechla neco o vasi diskuzi. Ja bydlim ve 320 a stehovala jsem se jako posledni v srpnu loni. Nikdo po mne nic nechtel. Ale zas po mne chteli jine veci, treba zaplatit za elektromer, tak mi ho pak demontvali a pak zas namontovali, protoze mi jinak nemohli predat byt...vsichni v baraku za to zaplatili litr. Nemaji na to pravo- CEZ ma monopol.Ja jim napsala dopis a nikdo nic nechtel. Tak to bylo jeste s jednou veci a uz se mnou nechteji nic resit, ze prej jsem problemova. tak mam od nich klid a nic po me nechteji. Zkousi to proste na kazdeho s ruznyma hovadinama. Tak to je asi i se schrankama.
-
MIr
¨adeliii píše:Ahoj jsem zaslechla neco o vasi diskuzi. Ja bydlim ve 320 a stehovala jsem se jako posledni v srpnu loni. Nikdo po mne nic nechtel. Ale zas po mne chteli jine veci, treba zaplatit za elektromer, tak mi ho pak demontvali a pak zas namontovali, protoze mi jinak nemohli predat byt...vsichni v baraku za to zaplatili litr. Nemaji na to pravo- CEZ ma monopol.Ja jim napsala dopis a nikdo nic nechtel. Tak to bylo jeste s jednou veci a uz se mnou nechteji nic resit, ze prej jsem problemova. tak mam od nich klid a nic po me nechteji. Zkousi to proste na kazdeho s ruznyma hovadinama. Tak to je asi i se schrankama.
Muzes trochu rozepsat cos myslela s elektroměrem? díky, Michal