Veřejná doprava: busy, metro, vláček motoráček. Silnice, cesty, cestičky a jejich výstavba
-
Srneček
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Srneček » 02 lis 2008, 14:42
V pondělí by tam měli navézt další kontejner (možná dva?) a tak nás čeká druhá etapa

.
Během úterního odpoledne bychom to rozvozili (nebo rozvozil) a následně zase utloukli (třeba přes víkend?), tak si na příští týden zrušte posilovnu, ta žaba má téměř deset kilo.
Případní brigádníci se mi můžou ozvat i na telefon: 603 518 038
Srneček
-
punker
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od punker » 02 lis 2008, 16:40
Srneček píše:V pondělí by tam měli navézt další kontejner (možná dva?) a tak nás čeká druhá etapa

.
Během úterního odpoledne bychom to rozvozili (nebo rozvozil) a následně zase utloukli (třeba přes víkend?), tak si na příští týden zrušte posilovnu, ta žaba má téměř deset kilo.
Případní brigádníci se mi můžou ozvat i na telefon: 603 518 038
postup prací se schvaluje!

pokusím se dorazit, ale nic neslibuji

-
Srneček
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Srneček » 03 lis 2008, 21:02
Tak zítra (4. 11.) ve 14:00 na místě stavby

. Už jsme na to snad dva, snad to teda odvozíme, další úderníci budou potřeba přes víkend.
Srneček
-
rnarovec
Příspěvek
od rnarovec » 03 lis 2008, 22:40
Srneček píše:Tak zítra (4. 11.) ve 14:00 na místě stavby

. Už jsme na to snad dva, snad to teda odvozíme, další úderníci budou potřeba přes víkend.
zítra jsem celý den mimo naší milovanou obec, ale další dny a víkend je ok. jste kamarádi, tak vím, že mi nějakou práci necháte

-
Srneček
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Srneček » 03 lis 2008, 22:44
Jo, jo, jsme móc dobrý kamarádi

, ještě se ozvem, neboj

.
Srneček
-
Srneček
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Srneček » 04 lis 2008, 23:20
Tak jsme tam dnes s Maxíkem navozili další tři kubíky, v sobotu bychom to měli rozhrnout a utlouct + vymyslet další postup. Sklon té "sjezdovky" by se měl zmenšit, ale musí se to nějak přehradit směrem k plotu - aby tam nenapadalo to, co nemá.
Jo, a co tam taky přihodit odfrézované "kamenivo" z opravy ulice Okružní? Co na to zástupci panku?
V sobotu 8. 11. by byla další etapa - číslo tři, tentokrát od 9:00. Všichni jste velmi srdečně zváni Pokusím se přemluvit i doktora Magnuse, tomu by to se žabou obvzlášť slušelo

.
Srneček
-
punker
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od punker » 05 lis 2008, 08:44
Srneček píše:Tak jsme tam dnes s Maxíkem navozili další tři kubíky, v sobotu bychom to měli rozhrnout a utlouct + vymyslet další postup. Sklon té "sjezdovky" by se měl zmenšit, ale musí se to nějak přehradit směrem k plotu - aby tam nenapadalo to, co nemá.
Jo, a co tam taky přihodit odfrézované "kamenivo" z opravy ulice Okružní? Co na to zástupci panku?
V sobotu 8. 11. by byla další etapa - číslo tři, tentokrát od 9:00. Všichni jste velmi srdečně zváni Pokusím se přemluvit i doktora Magnuse, tomu by to se žabou obvzlášť slušelo

.
zástupci punku na to, punks no dead vy volové!!!
odfrézovaný povrch vozovky by asi byl použitelný...

ale Machido s.r.o. se bude realizovat asi az koncem listopadu/začátkem prosince...
jinak by asi postupoval jak jsem se včera dohodli na výrobní poradě

...překvapení!
v sobotu se mnou počítej!

-
punker
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od punker » 05 lis 2008, 08:54
a nějaký občerstvení v podobě bábovky nebo štrůdlu by nebylo? co Večernice?

-
Večernice
Příspěvek
od Večernice » 05 lis 2008, 15:28
punker píše:a nějaký občerstvení v podobě bábovky nebo štrůdlu by nebylo? co Večernice?

Bude, myslím, že štrůdl

....a do termosky kávu
-
punker
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od punker » 05 lis 2008, 16:58
Večernice píše:punker píše:a nějaký občerstvení v podobě bábovky nebo štrůdlu by nebylo? co Večernice?

Bude, myslím, že štrůdl

....a do termosky kávu
wow!

-
Srneček
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Srneček » 07 lis 2008, 19:52
Večernice píše:punker píše:a nějaký občerstvení v podobě bábovky nebo štrůdlu by nebylo? co Večernice?

Bude, myslím, že štrůdl

....a do termosky kávu
Bude, myslím, že další kontejner a do ruky lopatu

.
Pan Klinkáček tam teď šoupnul ještě jeden kontejner, ale minule si ho tam už někdo fotil a huboval, co to tam sype.
Na jednu stranu je to fajn, že máme takové pozorné a akční občany, ale na druhou stranu se bojím, aby to nebylo jako v tom přísloví - kdo chce srnce bít, hůl si vždy najde

.
Tak zítra v devět!
Srneček
-
punker
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od punker » 07 lis 2008, 23:30
Srneček píše:Večernice píše:punker píše:a nějaký občerstvení v podobě bábovky nebo štrůdlu by nebylo? co Večernice?

Bude, myslím, že štrůdl

....a do termosky kávu
Bude, myslím, že další kontejner a do ruky lopatu

.
Pan Klinkáček tam teď šoupnul ještě jeden kontejner, ale minule si ho tam už někdo fotil a huboval, co to tam sype.
Na jednu stranu je to fajn, že máme takové pozorné a akční občany, ale na druhou stranu se bojím, aby to nebylo jako v tom přísloví - kdo chce srnce bít, hůl si vždy najde

.
Tak zítra v devět!
... kdo chce Srnce bíti, lopatu nebo žábu si vždycky najde...
včera jsem tužil svalstvo, takže jsem v plné formě připraven na "žabování"

-
Srneček
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Srneček » 08 lis 2008, 08:27
Hm, bude půl devátý a tady tak jako prší a neprší dohromady - budem to asi muset odložit?? Podle šedé oblohy ale nevím, na jak dlouho

.
Srneček
-
punker
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od punker » 08 lis 2008, 08:39
Srneček píše:Hm, bude půl devátý a tady tak jako prší a neprší dohromady - budem to asi muset odložit?? Podle šedé oblohy ale nevím, na jak dlouho

.
hmm já ještě ležim v ps
osteli, koukám ven a vůbec se mi nikam nechce! na dnešek hlásí počasí na chuja na celý den... zítra ná být lépe!
Tak pane vedoucí, rozhodněte!
když já se tak těšil na ten štrůdl...

-
Srneček
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Srneček » 08 lis 2008, 08:48
Štrůdl bude i zítra, to by problem nebyl, ale to krápání je nepříjemný. Zatím bych to teda odložil na desátou až jedenáctou a uvidíme. Ještě bych se tady ozval, jste tu všichni, doufám?

Srneček