Háje, Kamenice, Kaliště, Vyhlídka, Slunečné údolí, Bemett, Nová Chýně... Jak se nám tu bydli?
-
MIr
Příspěvek
od MIr » 31 led 2009, 15:49
Myslel jsem tím výšku valu

. Ta je obludná. Mám ti vyfotit náš nízký "krásný" val?

-
Srneček
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Srneček » 31 led 2009, 18:35
No, to je věc vkusu, mně se třeba ten kamenickej líbí víc, než tan hájeckej bobeček, ale nebyl jsem to ještě omrknout na místě - vidím to jen podle fota. Aspoň bych se tam cítil pěkně v závětří - v chaloupce pod kopcem. Hory jsou taky velký a nejsou obludný, že jo.

.
Srneček
-
punker
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od punker » 01 úno 2009, 01:03
MIr píše:Myslel jsem tím výšku valu

. Ta je obludná. Mám ti vyfotit náš nízký "krásný" val?

no jo, ale Háje jsou na rovině, zatímco Kamenice je docela z kopce a val kopíruje výšku dle trati (jinak by ztácel protihlukový smysl...)

takže výška je ok...

punker
-
punker
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od punker » 01 úno 2009, 01:05
Srneček píše:No, to je věc vkusu, mně se třeba ten kamenickej líbí víc, než tan hájeckej bobeček, ale nebyl jsem to ještě omrknout na místě - vidím to jen podle fota. Aspoň bych se tam cítil pěkně v závětří - v chaloupce pod kopcem. Hory jsou taky velký a nejsou obludný, že jo.

.
dík Srno!
a hlavně, je to Kamenickej val!!! kua fandi!
jj máme tu krásné valy, kopce, zeleň...

punker
-
MIr
Příspěvek
od MIr » 01 úno 2009, 18:07
tak to joooooo. Kamenice je předhůřím Brdů. Brdy jsou předhůřím Šumavy. Šumava předhůřím Alp. Kamenice leží pod Alpami, ....
-
punker
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od punker » 01 úno 2009, 21:32
MIr píše:
tak to joooooo. Kamenice je předhůřím Brdů. Brdy jsou předhůřím Šumavy. Šumava předhůřím Alp. Kamenice leží pod Alpami, ....
Kamenice je předhůří Velkého Chýně...

punker
-
Večernice
Příspěvek
od Večernice » 01 úno 2009, 22:24
punker píše:MIr píše:
Kamenice je předhůří Velkého Chýně...

kdepak by se tam vzal

.. Velký Chýň vyrůstá ve Višňovce

-
Jiří Nývlt
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Jiří Nývlt » 02 úno 2009, 10:07
Večernice píše:
Velký Chýň vyrůstá ve Višňovce

Co já vim, tak Velký Chýň má Kovářka na zahradě...
-
punker
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od punker » 02 úno 2009, 10:20
ajaj, to je zase debata vo velkym ....

punker
-
Srneček
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Srneček » 04 úno 2009, 13:04
A něco nového z oblasti valů...
Žádáme občany, aby nezasahovali do úpravy protihlukových valů v oblasti Háje, Kaliště, Kamenice.
Jedná se především o pokládání drnů mezi sazenice keřů, vysazování svých vlastních rostlin, budování palisád, schůdků a pěšinek na tělese valu.
Vzhledem k tomu, že se blíží kolaudace a podle předběžného sdělení Odboru životního prostředí Černošice, jsou výše uvedené zásahy překážkou kolaudace valů, prosíme občany, aby se těchto činností zdrželi, případně již vzniklé úpravy odstranili.
V Chýni 3. 2. 2009 Ondřej Jelínek - zastupitel
Srneček
-
punker
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od punker » 04 úno 2009, 19:30
Srneček píše:A něco nového z oblasti valů...
Žádáme občany, aby nezasahovali do úpravy protihlukových valů v oblasti Háje, Kaliště, Kamenice.
Jedná se především o pokládání drnů mezi sazenice keřů, vysazování svých vlastních rostlin, budování palisád, schůdků a pěšinek na tělese valu.
Vzhledem k tomu, že se blíží kolaudace a podle předběžného sdělení Odboru životního prostředí Černošice, jsou výše uvedené zásahy překážkou kolaudace valů, prosíme občany, aby se těchto činností zdrželi, případně již vzniklé úpravy odstranili.
ajaj, konec snu o mé banánovníkové plantáží...

punker
-
punker
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od punker » 06 úno 2009, 17:16
haa, Kamenický val se začal "zelenat"

punker
-
MIr
Příspěvek
od MIr » 12 úno 2009, 14:21
ty w.e, ty schudky a palisady tam lidi dali dávno před tím, než se tam začalo něco dělat. Tenhle mail mi hooodně nadzvedl mandle. Ja mam objednanej na březen bagr a budu tam dělat sklípek. Těch pár sazenic si tam dám ze svýho.
Michal
Srneček píše:A něco nového z oblasti valů...
-
Jiří Nývlt
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Jiří Nývlt » 12 úno 2009, 14:39
MIr píše:ty w.e, ty schudky a palisady tam lidi dali dávno před tím, než se tam začalo něco dělat. Tenhle mail mi hooodně nadzvedl mandle. Ja mam objednanej na březen bagr a budu tam dělat sklípek. Těch pár sazenic si tam dám ze svýho.
Michal
Dej si nohy na stůl a dolej si vína.
Až Ti bude někdo mrncat do zahrádky, tak se čil. Je naprosto legitimním požadavkem majitele pozemku, aby celkem kultivovanou formou požádal, aby se něco po nějakou dobu nedělalo. Tak trochu se naznačuje, že je to dočasná průda kvůli kolaudaci. Myslím, že pak bude majiteli (obci) zasejc buřt, co tam kdo spáchá a čím si val nazdobí. Nebo se mýlím
parožáči?