VAL
Re: VAL
No, to je věc vkusu, mně se třeba ten kamenickej líbí víc, než tan hájeckej bobeček, ale nebyl jsem to ještě omrknout na místě - vidím to jen podle fota. Aspoň bych se tam cítil pěkně v závětří - v chaloupce pod kopcem. Hory jsou taky velký a nejsou obludný, že jo.
.
Srneček
no jo, ale Háje jsou na rovině, zatímco Kamenice je docela z kopce a val kopíruje výšku dle trati (jinak by ztácel protihlukový smysl...)MIr píše:Myslel jsem tím výšku valu. Ta je obludná. Mám ti vyfotit náš nízký "krásný" val?
punker
dík Srno!Srneček píše:No, to je věc vkusu, mně se třeba ten kamenickej líbí víc, než tan hájeckej bobeček, ale nebyl jsem to ještě omrknout na místě - vidím to jen podle fota. Aspoň bych se tam cítil pěkně v závětří - v chaloupce pod kopcem. Hory jsou taky velký a nejsou obludný, že jo..
a hlavně, je to Kamenickej val!!! kua fandi!
jj máme tu krásné valy, kopce, zeleň...
punker
Kamenice je předhůří Velkého Chýně...MIr píše:![]()
tak to joooooo. Kamenice je předhůřím Brdů. Brdy jsou předhůřím Šumavy. Šumava předhůřím Alp. Kamenice leží pod Alpami, ....
punker
kdepak by se tam vzalpunker píše:Kamenice je předhůří Velkého Chýně...MIr píše:![]()
tak to joooooo. Kamenice je předhůřím Brdů. Brdy jsou předhůřím Šumavy. Šumava předhůřím Alp. Kamenice leží pod Alpami, ....
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Co já vim, tak Velký Chýň má Kovářka na zahradě...Večernice píše: Velký Chýň vyrůstá ve Višňovce
A něco nového z oblasti valů...
Žádáme občany, aby nezasahovali do úpravy protihlukových valů v oblasti Háje, Kaliště, Kamenice.
Jedná se především o pokládání drnů mezi sazenice keřů, vysazování svých vlastních rostlin, budování palisád, schůdků a pěšinek na tělese valu.
Vzhledem k tomu, že se blíží kolaudace a podle předběžného sdělení Odboru životního prostředí Černošice, jsou výše uvedené zásahy překážkou kolaudace valů, prosíme občany, aby se těchto činností zdrželi, případně již vzniklé úpravy odstranili.
V Chýni 3. 2. 2009 Ondřej Jelínek - zastupitel
Žádáme občany, aby nezasahovali do úpravy protihlukových valů v oblasti Háje, Kaliště, Kamenice.
Jedná se především o pokládání drnů mezi sazenice keřů, vysazování svých vlastních rostlin, budování palisád, schůdků a pěšinek na tělese valu.
Vzhledem k tomu, že se blíží kolaudace a podle předběžného sdělení Odboru životního prostředí Černošice, jsou výše uvedené zásahy překážkou kolaudace valů, prosíme občany, aby se těchto činností zdrželi, případně již vzniklé úpravy odstranili.
Srneček
ajaj, konec snu o mé banánovníkové plantáží...Srneček píše:A něco nového z oblasti valů...
punker
-
MIr
ty w.e, ty schudky a palisady tam lidi dali dávno před tím, než se tam začalo něco dělat. Tenhle mail mi hooodně nadzvedl mandle. Ja mam objednanej na březen bagr a budu tam dělat sklípek. Těch pár sazenic si tam dám ze svýho.
Michal
Michal
Srneček píše:A něco nového z oblasti valů...
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Dej si nohy na stůl a dolej si vína.MIr píše:ty w.e, ty schudky a palisady tam lidi dali dávno před tím, než se tam začalo něco dělat. Tenhle mail mi hooodně nadzvedl mandle. Ja mam objednanej na březen bagr a budu tam dělat sklípek. Těch pár sazenic si tam dám ze svýho.![]()
Michal
Až Ti bude někdo mrncat do zahrádky, tak se čil. Je naprosto legitimním požadavkem majitele pozemku, aby celkem kultivovanou formou požádal, aby se něco po nějakou dobu nedělalo. Tak trochu se naznačuje, že je to dočasná průda kvůli kolaudaci. Myslím, že pak bude majiteli (obci) zasejc buřt, co tam kdo spáchá a čím si val nazdobí. Nebo se mýlím parožáči?