Háje, Kamenice, Kaliště, Vyhlídka, Slunečné údolí, Bemett, Nová Chýně... Jak se nám tu bydli?
-
kryglik
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od kryglik » 13 úno 2008, 15:46
JanV píše:Prosim pokud reagujes, cti muj prispevek cely. Jak jsem psal, na miste oznacenem spzkou jsem nikdy nezaparkoval.
Jde o ocislovani tech jednotlivych stani.
Kazde ma sve cislo.
Jinak souhlasim, tezko neco vyresime, vina pada na Oxes a minule zastupitelstvo (ti co pro to hlasovali), ze takove zverstvo dopustilo. Skrabani klicema je hnus, ktery snad nikdo rozumny neschvali.
-
kubajs
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od kubajs » 13 úno 2008, 15:47
IvetV píše:No tak ja bych to uz neresila. Moc dobre si pamatuji mraky aut, ktery nam denodenne staly pred barakem na chodniku a nic jsme nerikali.
Ale najednou jsme se tam ocitly my a hned se to resi pres policajty. Naposledy priznavam, ze to byla moje chyba, ale jsem moc zvedava, jak to vsichni budou resit, az k vam budou jezdit navstevy. Kdyz chcete vsechno resit pres policajty, necham se tedy strhnout davem.
To je prave ta chyba, ze se vetsina lidi necha strhnout davem. Proto jsou v nasi spolecnosti problemy, jake jsou....
-
JanV
Příspěvek
od JanV » 13 úno 2008, 16:01
kryglik píše:Jde o ocislovani tech jednotlivych stani. Kazde ma sve cislo.
Posledni reakce (moje) - pokud tam skutecne neni znacka, a jsou tam cisla (tech jsem si vazne nevsiml), pak tam skutecne nemam proc parkovat, a mel bych to povazovat za soukrome pozemky.
Ovsem ruku na srdce, (ano, to neni pro me omluva) tu znacku tam hledat by me vazne nenapadlo, zvlaste v dobe, kdy nebyl nejmensi duvod parkovani resit.
Zkratka to jako bezne parkoviste vypada, a nejake omezeni na opravnene uzivatele by podle meho nazoru melo byt vyznaceno podstatne vyrazneji. - viz i dotaz policistu.
-
kubajs
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od kubajs » 13 úno 2008, 16:10
JanV píše:kryglik píše:Jde o ocislovani tech jednotlivych stani. Kazde ma sve cislo.
Posledni reakce (moje) - pokud tam skutecne neni znacka, a jsou tam cisla (tech jsem si vazne nevsiml), pak tam skutecne nemam proc parkovat, a mel bych to povazovat za soukrome pozemky.
Ovsem ruku na srdce, (ano, to neni pro me omluva) tu znacku tam hledat by me vazne nenapadlo, zvlaste v dobe, kdy nebyl nejmensi duvod parkovani resit.
Zkratka to jako bezne parkoviste vypada, a nejake omezeni na opravnene uzivatele by podle meho nazoru melo byt vyznaceno podstatne vyrazneji. - viz i dotaz policistu.
Kryglik to zrejme myslel tak, ze tesne pred kazdym parkovistem, ktere je urceno pro verejnost, musi byt zasazena znacka ktera informuje prave o tom, ze se jedna o parkoviste (at uz s podelnym stanim, kolmym stanim ci stanim na chodniku). Pokud tam tato znacka neni, znamena to podle me, ze se nejedna o verejne parkoviste.
-
Tomas
Příspěvek
od Tomas » 13 úno 2008, 17:06
Vazne by me zajimalo, kterej hajzl si tady honi ego tim, ze v 1 v noci vola policajty...
Jsem porad jeste nejak nepochopil SKUTECNEJ duvod, proc se podel chodniku nesmi stat... Chapu, ze na chodniku je to blby (jestli jde ale skutecne o to, ze patri obci a obec si to nepreje, mohla by se tedy o nej take patricne starat - kdyz mrzlo, bylo bezpecnejsi chodit po silnici), ale podelne to snad vadit nemuze. Na projeti zbyva pruh vice nez 3,5 metru a pokud nekdo neni schopnej zajet na protejsi parkovaci stani, je to myslim jen jeho problem, protoze vytocit se tak lze vcelku v pohode i s dodavkou.
-
-cs-
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od -cs- » 13 úno 2008, 17:31
Inak JanV ma pravdu.
Pokial tam nie je znacka, ako ma clovek vediet ze je to neverejne parkovisko. To vieme len my, co tam byvame.
Rozne vetrom odfuknute/otocene cedulky a namalovane cisla na obrubniku nie su v noci poriadne viditelne a vyzera to dost smiesne.
Chcelo by to na zaciatok/koniec kazdej ulice dat informativnu znacku z ktorej je jasne, ze sa jedna o vyhradene parkovacie miesta.
--------------------------------------------------------------------------------
Takuto znacku nam zadarmo neda ani obec ani dopravaci ani nikdo.
Tzn. ak chceme, SVJ sa musia spojit a zafinancovat si par znaciek.
Inak sa nam tu rozrastie typicky komunisticky design - co brana to ina farba (podla toho v ktorom podniku bola ukradnuta)
-
Dádule
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Dádule » 14 úno 2008, 13:04
Taky jste si vsimli, jak po prispevku o policajtech vecir nikdo neparkovalna chodniku??
Vsichni najednou mohli zaparkovat jinde, zajimave.
-
kubajs
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od kubajs » 14 úno 2008, 14:04
Dádule píše:Taky jste si vsimli, jak po prispevku o policajtech vecir nikdo neparkovalna chodniku??
Jojo, taky jsem to zjistil, pozitivni zjisteni
No vidite, vsechno jde, kdyz se chce
-
-cs-
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od -cs- » 14 úno 2008, 14:58
Dádule píše:Taky jste si vsimli, jak po prispevku o policajtech vecir nikdo neparkovalna chodniku??
dnes som sa vracal o 0:25 a cudoval som sa kde su vsetky auta...
nechce sa mi ale verit, ze je to po prispevku o policajtoch.
-
kubajs
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od kubajs » 14 úno 2008, 15:23
-cs- píše:Dádule píše:Taky jste si vsimli, jak po prispevku o policajtech vecir nikdo neparkovalna chodniku??
dnes som sa vracal o 0:25 a cudoval som sa kde su vsetky auta...
nechce sa mi ale verit, ze je to po prispevku o policajtoch.
No podle me se hrisnici napravili po nekolika prispevcich policajtu
. Videl jsem na Hajich dokonce klasickou odtahovku (to uz bude ale tak 10 dni zpatky tusim). Je otazka, zda ale nebyla najata soukromne na odtah nepojizdneho vozidla majitele, nebo zda byla privolana policii. Mimo auto jsem videl 2 chlapiky, ale do auta jsem se nedival, zda tam nebyl policista.
-
Dádule
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Dádule » 14 úno 2008, 16:35
. Videl jsem na Hajich dokonce klasickou odtahovku (to uz bude ale tak 10 dni zpatky tusim). Je otazka, zda ale nebyla najata soukromne na odtah nepojizdneho vozidla majitele, nebo zda byla privolana policii. Mimo auto jsem videl 2 chlapiky, ale do auta jsem se nedival, zda tam nebyl policista.
Jo tak ti asi patrili k nasemu domu. Odvazeli sluzebni auto nasi sousedky
Ja si myslim, ze strach z pokuty zapracoval...jinak me jine vysvetleni nenapada.
-
-cs-
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od -cs- » 15 úno 2008, 09:32
Dádule píše:
Ja si myslim, ze strach z pokuty zapracoval...jinak me jine vysvetleni nenapada.
no neviem, pred 0-2 domom stalo vecer nejake modre auto tak ze blokovalo celu sirku chodnika ...
-
Tomas
Příspěvek
od Tomas » 16 úno 2008, 11:33
-cs- píše:Dádule píše:
no neviem, pred 0-2 domom stalo vecer nejake modre auto tak ze blokovalo celu sirku chodnika ...
...se divim, ze mistni peesvebak nezavolal odtahovku!
-
JanV
Příspěvek
od JanV » 18 úno 2008, 12:36
kryglik píše:...
o ocislovani tech jednotlivych stani. Kazde ma sve cislo.
...
V posledni dobe jsem parkrat jel okolo autem, tak jsem schvalne zpomalil na 5 km/h, abych se poohledl po tech cislech, a i kdyz jsem takhle projizdel okolo asi 3 dny po sobe, nenasel jsem zadne cislovani. (jen "papirove" spzky). Ono povetsinou bylo jiz pritmi, ale jednou jsem hledal i za svetla. Prosimvas kde presne jsou ty cisla? Budto tam nejsou, nebo jsou dobre schovane, nebo koukam spatne..
-
kubajs
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od kubajs » 18 úno 2008, 13:41
JanV píše:kryglik píše:...
o ocislovani tech jednotlivych stani. Kazde ma sve cislo.
...
V posledni dobe jsem parkrat jel okolo autem, tak jsem schvalne zpomalil na 5 km/h, abych se poohledl po tech cislech, a i kdyz jsem takhle projizdel okolo asi 3 dny po sobe, nenasel jsem zadne cislovani. (jen "papirove" spzky). Ono povetsinou bylo jiz pritmi, ale jednou jsem hledal i za svetla. Prosimvas kde presne jsou ty cisla? Budto tam nejsou, nebo jsou dobre schovane, nebo koukam spatne..
Ano, neni to oznacene oficialne od Oxesu, i kdyz nam to kdysi Oxes sliboval, takze skoro kazdy, komu vadilo, ze mu nekdo cizi stoji na miste, si zapichl do travy nejaky dreveny kolik s papirovym (ti lepsi i plechovym
) napisem SPZky. Ale tusim, ze parkovaci stani, nachazajici se v drivejsi etape bytovek, jsou ocislovane oficialne (zrejme po nekolika telefonatech do Oxesu).