Autobus
Re: Autobus
Když tak sleduju situaci kolem DPP, dá se říci, že můžeme být rádi, že vůbec MHD ještě funguje
.

no zlepšení by to bylo, ale opravdu minimální....k čemu mi bude nový spoj ze Břví....to tam jako mám dojít pěšky?Vlastofky píše:Autobus č. 347 -
další postup v jednání o rozšíření spojů
Dne 27.10.2009 proběhlo další jednání ve věci rozšíření spojů autobusu č. 347 mezi obcí Chýně, městem Hostivice a ROPID. Byly dohodnuty následující závěry:
Obec Chýně a město Hostivice musí rozhodnout o návrzích diskutovaných na schůzce a sdělit svá rozhodnutí do 15.11.2009 ROPID; jde o nové spoje mezi 6 a 7 hodinou ranní z Chýně směrem na Zličín (místo spoje 6,30 hod. zavést spoje 6,19 a 6,39 hod., tj. jeden spoj navíc oproti stávajícímu stavu) a dále o zajíždění většího počtu spojů do stanice Háje a o nový spoj ze stanice Břve na Zličín;Sdělení ROPID– další spoj autobusu navíc mezi 7 a 8 hod. ráno na Zličín není technicky možný, neboť ROPID nemá již žádná vozidla – autobusy k dispozici;Požadavek obce Chýně – místo spoje 17,15 hod. ze Zličína do Chýně, příp. na Břve vytvořit spoje v 17.00 a 17,30 hod., t.j. jeden spoj navíc; stanovisko ROPID – ano, zřejmě by to bylo možné, ROPID zjistí;
- Tak jsem zvědavá, jak to dopadne. Rozhodně by to bylo zlepšení...

- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
To snad ne... Spoj ze Břví by mohl bejt k tomu, že se budem moct svézt na Zličín z Chýně, bo linka 347 má trasu na Zličín přes Chýni. Pokud ovšem nepůjde o nový spoj nebo nějakou poloparchantinu.kopretina píše: no zlepšení by to bylo, ale opravdu minimální....k čemu mi bude nový spoj ze Břví....to tam jako mám dojít pěšky?
A porád lepší něco nežli nic. Před pěti rokama bylo o dost hůř.
...a co teprve za Rakouska-UherskaJiri Nyvlt píše:To snad ne... Spoj ze Břví by mohl bejt k tomu, že se budem moct svézt na Zličín z Chýně, bo linka 347 má trasu na Zličín přes Chýni. Pokud ovšem nepůjde o nový spoj nebo nějakou poloparchantinu.kopretina píše: no zlepšení by to bylo, ale opravdu minimální....k čemu mi bude nový spoj ze Břví....to tam jako mám dojít pěšky?
A porád lepší něco nežli nic. Před pěti rokama bylo o dost hůř.

Všimla jsem si, že na Zličíně už je přelepená cedulka 347. zatím přeškrtlá, tak uvidíme, kdy to zprovozní. Už se nebudeme tlačit s lidma na Rudnou
Změníme to na 164 a Jeneč 

- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád, že vidíte ten progres.kopretina píše: ...a co teprve za Rakouska-Uherska![]()

Že jsem tak smělý a zastávka 164 je kde?Vlastofky píše:Všimla jsem si, že na Zličíně už je přelepená cedulka 347. zatím přeškrtlá, tak uvidíme, kdy to zprovozní. Už se nebudeme tlačit s lidma na RudnouZměníme to na 164 a Jeneč
Je to ta zastávka hned na tom placu u metra. Tam, jak všichni lidi stojí naštorc a ostatní se jima musí prodírat, když chtějí projít dálobyvatel píše:Že jsem tak smělý a zastávka 164 je kde?Vlastofky píše:Všimla jsem si, že na Zličíně už je přelepená cedulka 347. zatím přeškrtlá, tak uvidíme, kdy to zprovozní. Už se nebudeme tlačit s lidma na RudnouZměníme to na 164 a Jeneč

- Dádule
- Kontaktovat uživatele:
Info od OU:
Důležitá informace týkající se autobusové zastávky ve Zličíně. Její stanoviště je od 29.11.2009 přemístěno na místo, kde byla původně, a to jak vyjdete z haly metra tak hned šikmo vpravo.
Dále jednu radostnou zprávu od 13.12.2009 se ruší spoj v 6.35 hod z Hájů a je nahrazen nově v 6.19 hod z Hájů a dále v 6.39 z Hájů ( ten přijede ze Břvů) oba směr Zličín.
O dalším navýšení spojů probíhá intenzivní jednání.
Důležitá informace týkající se autobusové zastávky ve Zličíně. Její stanoviště je od 29.11.2009 přemístěno na místo, kde byla původně, a to jak vyjdete z haly metra tak hned šikmo vpravo.
Dále jednu radostnou zprávu od 13.12.2009 se ruší spoj v 6.35 hod z Hájů a je nahrazen nově v 6.19 hod z Hájů a dále v 6.39 z Hájů ( ten přijede ze Břvů) oba směr Zličín.
Dádule píše:Info od OU:

punker
On jede nějáký bus v 6,35 hodin z Hájů? Pokud vím, dole ve vsi je už v 6,32 hodin.
Taky jsem si toho všimla, že mají přehledobyvatel píše:On jede nějáký bus v 6,35 hodin z Hájů? Pokud vím, dole ve vsi je už v 6,32 hodin.

Včera jsem se náhodou dozvěděl, že prý má od 13. 12. jezdit nový bus, tuším 358 a to na trase Chýně - Rudná - Zličín. To by bylo
, trochu se teda divím, že se to dozvídám takhle náhodně (od Mařenky
). Buď to není pravda, nebo to má být překvapení k Ježíšku, nebo to na OÚ také nikdo ještě neví...

Srneček
- Ondřej Fingerhut
hm, to asi ne srnečku, to už by o tom byla na stránkách pražského dopravního podniku nějaká info......
Ondřej Fingerhut
No, Mářa tam právě dělá, tak jsem doufal, že to bude bytelná info
, ale je fakt, že jsem také nic nenašel 

Srneček