nóó von ten Srnec bude mít taky trochu pravdu... já se svou šlachovitou atletickou postavou... budu asi muset vozit tu basu píva, abych stíhal strejdu NývltaJiri Nyvlt píše:Citoval bych klasika:Srneček píše:Nechci vám kazit radostale vono jestli to není v něčem jiným? Já když jedu s naším mlaďochem na nákup do Plusu, tak jsem pak také při zpáteční jízdě z kopce nedostižnej a šlapat rozhodně nemusí. To jako když naložíš na sáně sud píva a pustíš to ze stráně dolů
.
No, tak mě napadá jestli to nebude spíš o hmotnosti než o galuskách.
"Děkuju ti náčelníku, že si se mě zastal."
Kolem do Velký vsi (Prahy)
něco málo z Murphyho mouder a pouček:
Tiringův zákon
Jezdit na kole je namáhavé, protože musíte neustále šlapat do pedálů.
Moundova varianta
Kromě chvílí, kdy je to z kopce.
Vysvětlivka doc. Hilla
Správný sportovec ovšem šlape i tehdy, když je to z kopce.
Slopeovo upřesnění
Sportovec totiž nejezdí na kole proto, aby někam dojel, nýbrž proto, aby si utužoval tělesnou kondici.
Bullyův dodatek
Utužování tělesné kondice znamená, že neustále týrá své tělo přehnanou tělesnou aktivitou.
Dodatek dr. Efforta
Správný cyklista jede na kole pouze do kopce - z kopce nese kolo na zádech!

Tiringův zákon
Moundova varianta
Vysvětlivka doc. Hilla
Slopeovo upřesnění
Sportovec totiž nejezdí na kole proto, aby někam dojel, nýbrž proto, aby si utužoval tělesnou kondici.
Bullyův dodatek
Utužování tělesné kondice znamená, že neustále týrá své tělo přehnanou tělesnou aktivitou.
Dodatek dr. Efforta
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Dodatek Jiřího Fouska (brácha vod tchána)punker píše:něco málo z Murphyho mouder a pouček:
Tiringův zákon
Moundova varianta
Vysvětlivka doc. Hilla
Slopeovo upřesnění
Bullyův dodatek
Dodatek dr. Efforta
Kolo? To je na hovno. Prdel se veze a nohy furt šlapou.
Musím potvrdit, že Punker šlape opravdu hodně a rád, a to i z kopce. Když jsme spolu jeli můj oblíbený sešup po ulici Žalanského v Řepích a já se s ním snažila podělit o své nadšení, znechuceně prohlásil: Sjezdy po asfaltu, to o ničem není, nemusíš nic dělat. Trochu mě tím znejistil, ale pomalu začínám chápat, o co tady jde. 
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
No a co Tvůj Art de Author?petulet píše:Musím potvrdit, že Punker šlape opravdu hodně a rád, a to i z kopce. Když jsme spolu jeli můj oblíbený sešup po ulici Žalanského v Řepích a já se s ním snažila podělit o své nadšení, znechuceně prohlásil: Sjezdy po asfaltu, to o ničem není, nemusíš nic dělat. Trochu mě tím znejistil, ale pomalu začínám chápat, o co tady jde.
Bude někdy koncem příštího týdne. Má vadnou součástku v přehazovačce, tak ho někam poslali na reklamaci.Jiri Nyvlt píše:No a co Tvůj Art de Author?petulet píše:Musím potvrdit, že Punker šlape opravdu hodně a rád, a to i z kopce. Když jsme spolu jeli můj oblíbený sešup po ulici Žalanského v Řepích a já se s ním snažila podělit o své nadšení, znechuceně prohlásil: Sjezdy po asfaltu, to o ničem není, nemusíš nic dělat. Trochu mě tím znejistil, ale pomalu začínám chápat, o co tady jde.
jako správný cyklisti příště kolo z kopce poneseme na zádech...petulet píše:Musím potvrdit, že Punker šlape opravdu hodně a rád, a to i z kopce. Když jsme spolu jeli můj oblíbený sešup po ulici Žalanského v Řepích a já se s ním snažila podělit o své nadšení, znechuceně prohlásil: Sjezdy po asfaltu, to o ničem není, nemusíš nic dělat. Trochu mě tím znejistil, ale pomalu začínám chápat, o co tady jde.
no toto? jeden z důvodů. proč jsem nedal kolo na reklamaci, když mě začal zlobit přesmýkač... páč bych čekal, třeba až měsíc!..., než by byla má reklamace vyřízena. a vopravil si to sám!petulet píše:punker píše:jako správný cyklisti příště kolo z kopce poneseme na zádech...![]()
![]()
Teď mi volali, že Arthur není a nebude.
(Budu jezdit potají sama)
Jsi šlachovitej atletickej šikula.punker píše:no toto? jeden z důvodů. proč jsem nedal kolo na reklamaci, když mě začal zlobit přesmýkač... páč bych čekal, třeba až měsíc!..., než by byla má reklamace vyřízena. a vopravil si to sám!petulet píše:punker píše:jako správný cyklisti příště kolo z kopce poneseme na zádech...![]()
![]()
no totokpetulet píše:Jsi atletickej šlachovitej šikula.punker píše:no toto? jeden z důvodů. proč jsem nedal kolo na reklamaci, když mě začal zlobit přesmýkač... páč bych čekal, třeba až měsíc!..., než by byla má reklamace vyřízena. a vopravil si to sám!petulet píše:![]()
![]()
Dělala jsem si legraci, budu ho mít příští týden...
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Šlachovitej atléte, Srnko, což takhle dnes pozdě odpol. (po 17. hodině) trasu 2d?
k těm šlachám tam mám jěště ňáký svalstvoJiri Nyvlt píše:Šlachovitej atléte, Srnko, což takhle dnes pozdě odpol. (po 17. hodině) trasu 2d?
dám vědít tak v 16hod by sms???
jo tak nějak se chystám (spíš později) , ale na cestu si rezervuji tak dvě hodiny! Nehodlam se bezmyšlenkovitě řítit krajinou jak dělová koule.Jiri Nyvlt píše:Šlachovitej atléte, Srnko, což takhle dnes pozdě odpol. (po 17. hodině) trasu 2d?
Srneček