tak jsem to včéra prubnul!kubajs píše:Pokud dáš do centra Prahy 28km/h, dáš průměr 25 tam a zpět s přehledem. Já mívám paradoxně při cestě zpět lepší čas než při cestě do práce, nechápu, jak je to možné. Přitom mě brzdí pěší zóna na Můstku, proplétám se mezi turisty a pak ještě objíždím jednosměrku v Národní regulérně tak jak mám - tam musím zas dávat přednost zprava, často mě tam znatelně brzdí auta a musím dávat pozor na ovce přecházející silnici bez rozhlédnutí.punker píše:no taky jsem při dojezdu padal znavením do škarpy...kubajs píše: To je hodně solidní výkon! Na MTB ten průměr na dané vzdálenosti, dobrá práce. Je vidět, že máš natrénováno na marathony.
Na trase Chýně - Petřín - Můstek a zpět mám k průměru 25km/h ještě hodně daleko. Ten petřínský kopec mi průměr vždy hodně srazí a nejlepší průměr byl dnes - 23.84, čas 1:40:56.
25.00 musím pokořit, i kdybych měl zavařit klouby a svaly.
Uvidíme, co provede přezutí na užší a hladší plášť, 25/h by asi nebyl problém, 4.5 minuty je relativně krátká doba.
Střepy na Petříně jsem dnes nepotkal, jezdí tam ráno pravidelně chlapík s dvojkolákem a zřejmě asi i uklízí.
![]()
No z Chejně přes Petřín do centra je to v poho... dáse to i za průměrnou 28km/hod, horší je cesta nazpět, hórt je to do kopce, nóó. ale ta 25 je lákavý cíl!![]()
nó musím trénovat na sobotu na další bike.![]()
taky jsem přemýšlel o tom přezouvání, ale v tomto směru jsem línej... tak jsem raději zajel na benzinku a porádně nafoukl kóla, a věru to je dost poznat! např. mě víc bolí zadek
Já si na to kolo dám klidně slicky, přezouvání neřeším, mám ještě jedno kolo do drsného terénu s celkem slušnýma drapákama..
BTW včera mi to nedalo a přihlásil jsem se na Josefáč. Tuším 18.10.08, pokud si dobře pamatuju. Už včera tam bylo přihlášeno něco pod 400 lidí. Vypadá to, že bych mohl startovat při nejhorším ve druhé vlně, bývá to po pětistovkách (celkem většinou tak 3500 účastníků), v první vlně budou navíc ještě VIP.

dneska jse si říkal, pojedu si poklidný tempem a dal jsem tutáž trasu s průměrem 28,19km/hod.

co že tě zlákala taková masová předražená akce?