Helejte, každýho tady něco sejří, já prostě nesnášim bonzáctví a dělání nepříjemností, když to nemusí být, mně např. vůbec nevadí, že tu někdo parkuje, je mi to fakt jedno, místa je tu dost a že mám jiný názor? No a co? Právě, že určitě nejsem jediná, to je do nebe volající, buzerace na vesnici, volání policajtů na sousedy, ničení aut jen proto, že stojím někomu před plotem (ne před vraty prosim vás) Nebo před prvními domy, no, kdopak si to tam přivlastnil obecní parkovací místa a každému kdo tam zaparkoval, vypustil a poškodil pneu? U nás před domem s tím nikdy nikdo neměl problém, hlavně jsme stáli vždy za svými auty. Dle zákona i při stání aut v této ulici je tam na projetí a vyjetí místa dost, tak sorry, ale kdo neumí vyjet, tak nemá na silnici co dělat! To si říkejte co chcete.
Každý má jiný názor a jinak to vidí. Píšou sem pořád ti samý a pořád ty samý kecy a pořád se snaží někoho vychovávat, moralizovat, prostě s.át lidi. Fakt se starejte o sebe a nechte lidi žít, nebo si to vyřiďte u vás v baráku. Proč vám nevadí, že tady např. nejsou místa pro invalidy? Nebo vám není líto lidí, kteří prostě nemají kde zaparkovat, nebo jejich návštěva? Proč se to nedalo vyřešit jiným způsobem, např. časovým omezením, nebo zákazem stání na chodníku, když si lidi nedali říct? Nééé, honem ceduli a zakázat všechno, ať si ty hajzlové, co maj 2 auta parkují hodně daleko od domu, protože tady jinde správně parkovat nesmí, až na těch pár ubohých míst před prvními domy U dráhy, kde bydlí nějaký hovado a ničí auta.
Už se nedivim, proč to tady tak vypadá a proč na úřadě vždy ustoupí a prosadí to, co někteří chtějí, asi proto, že je to tady provázaný a každej se kamarádí s každym a pár lidí rozhodne za celou ulici a z obce si nechtějí rozhádat kamarády, kteří jsou s nimi na kandidátce a shodou okolností bydlí na Hájích. Možná se mýlím, možná ne, je to jedno.
A k tomu blokování... To vám někdo vyloženě blokoval auto? To zase nelžete, lidi U dráhy stojí buď u chodníku, nebo na něm, což se mi taky nelíbí, ale nechte si prosím tyhle psychologické kecy na svoje přednášky. Stěžujte si u vlády, tam vám chtějí prodloužit dojezdy sanitek... Jako co na tohle mám říct? To si jedině musíte stoupnout právě k chodníku, abyste mohla hned odjet a neriskovat "blokování". Protože nikdy nemáte 100% jistotu, že tam zrovna, třeba i v noci někdo bude nakládat, nebo skládat náklad. Co to s váma je lidi?
Fakt nebude nikdy nic zrovna podle vás, smiřte se s tím, já se s tím taky smiřuji, že platím daně, přihlásila jsem se sem, aby vesnice měla víc peněz a nemohu parkovat před domem a vlastně nikde. Čekám jen, kdy někdo začne napadat Policii, že nekoná správně, protože ani v Příčné se nesmí stát a spoustu jiných věcí, protože tu jsou holt lidi, kteří jsou přesvědčeni, že to co dělají je asi to jediné správné pro nás a hlavně - oni to tak prostě chtějí, tak to tak bude....
K té vesnici - tady je to popsáno, když někdo tvrdí, že nebydlíme na vesnici:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Vesnice