Informujte své okolí o chystaných akcích
-
PaMi
Příspěvek
od PaMi » 24 čer 2008, 10:32
Večernice píše:PaMi píše:POZOR, začátek zasedání zastupitelstva je tentokrát již od 18.00
Proč tenhle smajlík?

Pro ty, kteří nepochopili smajlíka to vysvětlím polopatě: Protože je potřeba si uvědomit, že se mění demografické složení obyvatel. Obyvatel, kteří si zde kupují nové domy a byty a kteří jsou také občané a voliči a třeba by chtěli položit zastupitelům nějaké otázky (podle Tvého a koneckonců i mého doporučení na tomto fóru). Lidé, kteří mají zaměstnání z kterého si mohou dovolit investici do nového bydlení v obci v řádech milionů korun, mívají většinou pracovní dobu do pozdních odpoledních hodin. Proto jsme také iniciovali (přiznám se že v tom mám také prsty) aby se zastupitelstva konala od 19.00 hodin. Po volbách až do tohoto týdne to šlo a nikdo si nestěžoval - naopak to bylo kvitováno s povděkem. Nevím ale co se děje? Proč se vracíme ke starým časům?
Stačí to k vysvětlení mého zeleného smajlíka?
-
PaMi
Příspěvek
od PaMi » 24 čer 2008, 10:40
Jiri Nyvlt píše:kubajs píše:Večernice píše:
Proč tenhle smajlík?

Protože se zřejmě nenajde moc lidí, kteří by to mohli zabalit v práci tak brzo a být v Chýni již v 18:00...
Zastupitelé jo

Díky za vysvětlení. Takže zasedání zastupitelstva je pro zastupitele???
-
Jiří Nývlt
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Jiří Nývlt » 24 čer 2008, 10:43
PaMi píše:
Díky za vysvětlení. Takže zasedání zastupitelstva je pro zastupitele???
Si z toho utahuju v tomto duchu. Já tu nejsem od toho, abych něco vysvětloval - na to máme pana starostu, místostarostku a zastupitele.
-
Večernice
Příspěvek
od Večernice » 24 čer 2008, 10:43
stačí. Pami

, ale já tuto středu brala jako nutnou výjimku

, která myslím už za tohoto vedení taky nastala./ ? /
-
MIr
Příspěvek
od MIr » 24 čer 2008, 10:47
hele kdyby šlo jen o zastupitele tak tam stejně jsou některý jen do počtu. Ať přemýšlím, jak přemýšlím a vzpomínám, jak vzpomínám, tak jsou tam i tací, co snad celou dobu ani nepromluvili. Jen zvedaj ruku a tím nemyslím ty z "opozice". Takže tím bych se netrápil.
Pro občana je to horší, ale zase se tam pak nemusí sedět do desíti večer. Než člověk pojme všechny myšlenky atd, tak je půlnoc a ráno se pak blbě vstává.
Mimo jiné, pokud máte PaMi starostu, tak proč to neprosadíte, aby to bylo od 19:00? Pak bys nemusel zvracet
Michal
-
PaMi
Příspěvek
od PaMi » 24 čer 2008, 10:53
MIr píše:hele kdyby šlo jen o zastupitele tak tam stejně jsou některý jen do počtu. Ať přemýšlím, jak přemýšlím a vzpomínám, jak vzpomínám, tak jsou tam i tací, co snad celou dobu ani nepromluvili. Jen zvedaj ruku a tím nemyslím ty z "opozice". Takže tím bych se netrápil.
Pro občana je to horší, ale zase se tam pak nemusí sedět do desíti večer. Než člověk pojme všechny myšlenky atd, tak je půlnoc a ráno se pak blbě vstává.
Mimo jiné, pokud máte PaMi starostu, tak proč to neprosadíte, aby to bylo od 19:00? Pak bys nemusel zvracet
Michal
Podívej se kdo je pod pozvánkou podepsán...
-
Večernice
Příspěvek
od Večernice » 24 čer 2008, 10:55
MIr píše:
Michal
Hmmm

.... to je zajímavej dotaz

-
MIr
Příspěvek
od MIr » 24 čer 2008, 10:58
Hele PaMI to mě fakt nezajímá. Já taky podepisuju na základě nějakýho zmocnění něco. Prostě jako ve firmě - ředitel řekne, kdy se mu to hodí a kdy ne. Kdyby se to starostovi nehodilo od 18:00, řekl by, že to chce posunout a nejspíš by se to i posunulo neee?
Michal
-
PaMi
Příspěvek
od PaMi » 24 čer 2008, 11:09
MIr píše:Hele PaMI to mě fakt nezajímá. Já taky podepisuju na základě nějakýho zmocnění něco. Prostě jako ve firmě - ředitel řekne, kdy se mu to hodí a kdy ne. Kdyby se to starostovi nehodilo od 18:00, řekl by, že to chce posunout a nejspíš by se to i posunulo neee?
Michal
Jako ve firmě? Když máme porady každé pondělí od 10.00 hodin, tak jenom sekretářce řeknu body jednání, ta je posbírá i od ostatních a rozešle to. A já jako ředitel už nekontroluju jestli napsala běžný termín porady od 10.00 nebo si to sama svévolně posune na nějakou jinou hodinu. Potom by následoval sprďunk případně nějaké sankce. Ale asi bych s tím už nic nenadělal. Maximálně bych mohl přemýšlet o důvodech které ji k tomu vedly.
-
MIr
Příspěvek
od MIr » 24 čer 2008, 11:18
Malcome promine
ale ale to je trapné, tak ať pan starosta vyvodí důsledky, třeba se to potom někam pohnem

Nebo třeba není tak dobrý ředitel a nemá pořádek ve firmě jako ty. Myslím, že i tvoje sekretářka rozesílá pozvánky na jednání a to určitě s předstihem a ty máš dost času reagovat. Řekni udělala ti to takhle svévolně nějaká sekretářka? Já myslím, že by si to nedovolila.
Michal
-
Hana&Igor
Příspěvek
od Hana&Igor » 24 čer 2008, 11:49
Nebo třeba není tak dobrý ředitel a nemá pořádek ve firmě jako ty. Myslím, že i tvoje sekretářka rozesílá pozvánky na jednání a to určitě s předstihem a ty máš dost času reagovat. Řekni udělala ti to takhle svévolně nějaká sekretářka? Já myslím, že by si to nedovolila.
Michal
Co když si taková sektetářka jede tvrdě za sebe a nikoho se neptá? Za zády má odbory a ředitel má chvíli problém.
Hana
-
MIr
Příspěvek
od MIr » 24 čer 2008, 11:56
Pak si musí ředitel umět udělat pořádek. Moc ale nevěřím, že by si ředitel vybral takovou sekretářku, která si dělá co se jí zamane. Kdyby ano, je to slabý ředitel, který stejně nemá šanci a po čase padne.
Michal
-
MIr
Příspěvek
od MIr » 24 čer 2008, 11:58
Jéééžiš tohle mě baví, to je jak ve vopravdový politice. Zvrací se a dohaduje a to kvůli hodině. Pojďte budem kandidovat někam vejš, tam musí bejt srandy. Hlavně ale hlavně každej musíme kandidovat jinam
Michal
PS: nevíte jestli existujou v ČR monarchisti?
PS2: ááá už jsem je našel

-
PaMi
Příspěvek
od PaMi » 24 čer 2008, 12:12
Co dokáže jeden takovýto

smajlík....
-
MIr
Příspěvek
od MIr » 24 čer 2008, 12:15
jj PaMI co dokáže jeden smajlík na nesprávným místě a v nesprávnou dobu, viď. To se divíš.
Michal