zmrdi

Háje, Kamenice, Kaliště, Vyhlídka, Slunečné údolí, Bemett, Nová Chýně... Jak se nám tu bydli?
Odpovědět
Jiří Nývlt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiří Nývlt » 08 led 2008, 10:28

armagedon píše:Prijde mi to docela logicky - auto na chodniku obejdes, auto, ktery ti stoji pred mistem autem jen tak neobjedes. Proste voli mensi zlo - takovy to sou zmrdi :shock:
Prostě tam nemaj co stát. Jasně, s kočárem hrát na obcházenou. Supr. Nemluvě o protahování za sněhu. Pochybuju, že by tam Rajtora vůbec vjel. Když nemám v bytě místo na novou skříň, nemůžu si ji koupit a narvat ji tam. Když nemám před domem kde parkovat, je logický, že nemůžu mít dvě auta... Ovšem s návštěvama to je asi fakt problém... i když na konci u přejezdu bejvá opravdu často volno.

Jiří Nývlt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiří Nývlt » 08 led 2008, 10:35

armagedon píše:Dál si ale zbytečně stojíš na principech.
Typický: jasně, že se to nemá, ale vono to jinak nejde. Tak co. Kašlejme na zákony a pravdila, jsou stejně na nic...
Že se nemá vyhazovat marast ke kontejnerům, že sou jen na plast? A koho to vlastně zajímá...
Až napadne fakt pořádná dávka sněhu, tak budou Ti, kdo kamenují pravidla a principy stát v zasněžený ulici a hudrat, že to nikdo neprohrne. Proč asi? No protože někdo nedodržuje pravidla silničního provozu a radlice se tam prostě nevejde. Resp. řidič si neriskne projíždět natěsno a někomu vorvat auto...

MIr

Příspěvek od MIr » 08 led 2008, 10:37

To, že má někdo víc jak jedno auto ho neopravňuje stát na chodníku. Chápu to, ale taky chápu mamky s kočárkama, když se bojí jít ven, aby je zas jinej řidič nesrazil na silnici bo chodník je zarvanej autama.

Parkoviště u přejezdu je volný skoro pořád, nechápu pak argument, že na tam auto někdo nedá, protože by na něj neviděl a bojí se, že mu ho vykradou. Naše návštevy tam parkujou a nic, žádnej problém. Myslím, že ani před barákem bysme zloděje stejně nestihli čapnout, co?

Nevím, proč někomu rozbíjet tlamu za fotky SPZ na foru. Takových fotek je po netu plno a myslím, že to není zas taková věda.

A nakonec, ty co stojej na chodníku stejně začnou stávat na silnici ať chcete nebo ne. Až se zaplní všechny parcely, pak nepředpokládám, že by je majitelé těch parcel nevyštvali :-).

Michal

Michal

MIr

Příspěvek od MIr » 08 led 2008, 10:40

A věřím tomu, že si to Rajtora nelízne ani okolo aut na chodníku

quote="Jiri Nyvlt"]
armagedon píše:Dál si ale zbytečně stojíš na principech.
Typický: jasně, že se to nemá, ale vono to jinak nejde. Tak co. Kašlejme na zákony a pravdila, jsou stejně na nic...
Že se nemá vyhazovat marast ke kontejnerům, že sou jen na plast? A koho to vlastně zajímá...
Až napadne fakt pořádná dávka sněhu, tak budou Ti, kdo kamenují pravidla a principy stát v zasněžený ulici a hudrat, že to nikdo neprohrne. Proč asi? No protože někdo nedodržuje pravidla silničního provozu a radlice se tam prostě nevejde. Resp. řidič si neriskne projíždět natěsno a někomu vorvat auto...[/quote]

MIr

Příspěvek od MIr » 08 led 2008, 11:21

armagedon píše:
kryglik píše:
armagedon píše:Tak to je snad jasny proč parkujou na chodniku. Aby ostani mohli na sva stani normalne v klidu zaparkovat a nebyli pro ne zmrdy (kdyz uz ti vyhovuje tohle titulovani). Prijde mi to docela logicky - auto na chodniku obejdes, auto, ktery ti stoji pred mistem autem jen tak neobjedes. Proste voli mensi zlo - takovy to sou zmrdi :shock:
Jenze chodniky pak ztraceji svuj ucel.
Jo to s Tebou souhlasim, ale v době kdy chodíš do obce po silnici bez chodniků a okolo se řítí auta nikoli 50km a jde dost často o kejhák mi přijde tahle debata zcestná. Taky mně nebaví obcházet auta, ale musim vzít v potaz, že jinou volbu ti lidé nemají - na odstavné parkoviště se všichni nevejdou. Ono trvat si na principech je sice fajn, ale v takovém případě utopistické.
Myslela jsem, ze trvat na principech (zakonech a pravidlech - treba silnicniho provozu) je v kulturni spolecnosti zcela normalni.

A az bude to parkoviste u nejstarsiho hajeckyho domu plny, tak mi prosim dejte vedet. Prijdu se podivat.

Ir

armagedon

Příspěvek od armagedon » 08 led 2008, 11:58

Myslela jsem, ze trvat na principech (zakonech a pravidlech - treba silnicniho provozu) je v kulturni spolecnosti zcela normalni.

A az bude to parkoviste u nejstarsiho hajeckyho domu plny, tak mi prosim dejte vedet. Prijdu se podivat.

Ir[/quote]

To určitě. jen by některé principy neměly být principielnější než ty ostaní, např. kdy se to jak hodí - viz jedna starší debata

http://forum.chyne.info/viewtopic.php?t ... sc&start=0

MIr

Příspěvek od MIr » 08 led 2008, 12:07

myslím, že tohle jsme si už jednou vysvětlovali. My jsme tudy jezdili, když tam nebyla cedula a poté co ji někdo zakryl pytlem.

Mimo jiné armagedone, nejsi ty ten co jsme si to spolu vyříkávali na křižovatce u příčný ulice. Ten to co to do mě tenkrát schválně málem nabořil potom co mi předjel před auto a šachoval nějakým policejním odznakem? Michal
armagedon píše:Myslela jsem, ze trvat na principech (zakonech a pravidlech - treba silnicniho provozu) je v kulturni spolecnosti zcela normalni.

Ir
To určitě. jen by některé principy neměly být principielnější než ty ostaní, např. kdy se to jak hodí - viz jedna starší debata

http://forum.chyne.info/viewtopic.php?t ... sc&start=0[/quote]

MIr

Příspěvek od MIr » 08 led 2008, 12:17

Mas pravdu, ovsem po te rozbite polni ceste bylo tenkrat v zime nebezpecne jezdit a znaceni bylo predcasne (teda spis vystavba silnice zpozdena) a absurdni.

Parkovat na chodniku, kdyz muzu zaparkovat o kus dal na odstavnem parkovisti, jen bych se musela trochu projit, se da omluvit hur.
Ir
Naposledy upravil(a) MIr dne 08 led 2008, 12:34, celkem upraveno 1 x.

punker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od punker » 08 led 2008, 12:33

pravidla jsou od toho aby se porušovaly... jinak by je nikdo nevymýšlel...

MIr

Příspěvek od MIr » 08 led 2008, 12:37

:lol: kdyz myslis

Jiří Nývlt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiří Nývlt » 08 led 2008, 12:45

punker píše:pravidla jsou od toho aby se porušovaly... jinak by je nikdo nevymýšlel...
Už vim, proč si řikáš "punker". :roll:

armagedon

Příspěvek od armagedon » 08 led 2008, 12:49

MIr píše:Mas pravdu, ovsem jsi-li ty TEN clovek, nebudu s tebou diskutovat. Snad jen dve vety - po te rozbite polni ceste bylo tenkrat v zime nebezpecne jezdit a znaceni bylo predcasne (teda spis vystavba silnice zpozdena) a absurdni. Parkovat na chodniku, kdyz muzu zaparkovat o kus dal na odstavnem parkovisti, jen bych se musela trochu projit, se da omluvit hur. Ir
..nechtel bych se zde prit, chtel jsem pouze naznacitt, ze pocit principu muze byt velice subjektivni..a mozna se vzit do situace i tech druhych
osobne si take oddychnu pokud auta z chodniku zmizi, ale obavam se, ze to bude spise castejsi jev..majitele by je museli pravdepodobne prodat..
zpusob jakym zacala cela tato debata (tim myslim to tiulovani hned v prvopocatku) je zcela nestastnym, hlavne TO mi prijde pro kulturni solecnost zcela nenormalni a nad tim se tu pozastavilo pouze par jedincu, bohuzel.. :(
ne michale, ja jsem jeho kolega

MIr

Příspěvek od MIr » 08 led 2008, 12:59

souhlasím s tím, že to začalo nešťastně, pokračovalo to taky nešťastně a stejně to nevyřešíme.

Je to stejné jako s papírem u plastů. Můžeme jen řečnit.

Jsem rád, že jsem si o tobě armagedone nezkazil mínění. Michal
armagedon píše:
MIr píše:Mas pravdu, ovsem jsi-li ty TEN clovek, nebudu s tebou diskutovat. Snad jen dve vety - po te rozbite polni ceste bylo tenkrat v zime nebezpecne jezdit a znaceni bylo predcasne (teda spis vystavba silnice zpozdena) a absurdni. Parkovat na chodniku, kdyz muzu zaparkovat o kus dal na odstavnem parkovisti, jen bych se musela trochu projit, se da omluvit hur. Ir
..nechtel bych se zde prit, chtel jsem pouze naznacitt, ze pocit principu muze byt velice subjektivni..a mozna se vzit do situace i tech druhych
osobne si take oddychnu pokud auta z chodniku zmizi, ale obavam se, ze to bude spise castejsi jev..majitele by je museli pravdepodobne prodat..
zpusob jakym zacala cela tato debata (tim myslim to tiulovani hned v prvopocatku) je zcela nestastnym, hlavne TO mi prijde pro kulturni solecnost zcela nenormalni a nad tim se tu pozastavilo pouze par jedincu, bohuzel.. :(
ne michale, ja jsem jeho kolega

punker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od punker » 08 led 2008, 13:07

ja jsem jenom takový weekendpunk... :wink:

punker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od punker » 08 led 2008, 13:11

téma začlo nešťastně, ale vyvíjelo se celkem zajímavě. leč je pravda, nevyřešíme nic! :cry:

Odpovědět