Prostě tam nemaj co stát. Jasně, s kočárem hrát na obcházenou. Supr. Nemluvě o protahování za sněhu. Pochybuju, že by tam Rajtora vůbec vjel. Když nemám v bytě místo na novou skříň, nemůžu si ji koupit a narvat ji tam. Když nemám před domem kde parkovat, je logický, že nemůžu mít dvě auta... Ovšem s návštěvama to je asi fakt problém... i když na konci u přejezdu bejvá opravdu často volno.armagedon píše:Prijde mi to docela logicky - auto na chodniku obejdes, auto, ktery ti stoji pred mistem autem jen tak neobjedes. Proste voli mensi zlo - takovy to sou zmrdi
zmrdi
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Typický: jasně, že se to nemá, ale vono to jinak nejde. Tak co. Kašlejme na zákony a pravdila, jsou stejně na nic...armagedon píše:Dál si ale zbytečně stojíš na principech.
Že se nemá vyhazovat marast ke kontejnerům, že sou jen na plast? A koho to vlastně zajímá...
Až napadne fakt pořádná dávka sněhu, tak budou Ti, kdo kamenují pravidla a principy stát v zasněžený ulici a hudrat, že to nikdo neprohrne. Proč asi? No protože někdo nedodržuje pravidla silničního provozu a radlice se tam prostě nevejde. Resp. řidič si neriskne projíždět natěsno a někomu vorvat auto...
To, že má někdo víc jak jedno auto ho neopravňuje stát na chodníku. Chápu to, ale taky chápu mamky s kočárkama, když se bojí jít ven, aby je zas jinej řidič nesrazil na silnici bo chodník je zarvanej autama.
Parkoviště u přejezdu je volný skoro pořád, nechápu pak argument, že na tam auto někdo nedá, protože by na něj neviděl a bojí se, že mu ho vykradou. Naše návštevy tam parkujou a nic, žádnej problém. Myslím, že ani před barákem bysme zloděje stejně nestihli čapnout, co?
Nevím, proč někomu rozbíjet tlamu za fotky SPZ na foru. Takových fotek je po netu plno a myslím, že to není zas taková věda.
A nakonec, ty co stojej na chodníku stejně začnou stávat na silnici ať chcete nebo ne. Až se zaplní všechny parcely, pak nepředpokládám, že by je majitelé těch parcel nevyštvali
.
Michal
Michal
Parkoviště u přejezdu je volný skoro pořád, nechápu pak argument, že na tam auto někdo nedá, protože by na něj neviděl a bojí se, že mu ho vykradou. Naše návštevy tam parkujou a nic, žádnej problém. Myslím, že ani před barákem bysme zloděje stejně nestihli čapnout, co?
Nevím, proč někomu rozbíjet tlamu za fotky SPZ na foru. Takových fotek je po netu plno a myslím, že to není zas taková věda.
A nakonec, ty co stojej na chodníku stejně začnou stávat na silnici ať chcete nebo ne. Až se zaplní všechny parcely, pak nepředpokládám, že by je majitelé těch parcel nevyštvali

Michal
Michal
A věřím tomu, že si to Rajtora nelízne ani okolo aut na chodníku
quote="Jiri Nyvlt"]
Že se nemá vyhazovat marast ke kontejnerům, že sou jen na plast? A koho to vlastně zajímá...
Až napadne fakt pořádná dávka sněhu, tak budou Ti, kdo kamenují pravidla a principy stát v zasněžený ulici a hudrat, že to nikdo neprohrne. Proč asi? No protože někdo nedodržuje pravidla silničního provozu a radlice se tam prostě nevejde. Resp. řidič si neriskne projíždět natěsno a někomu vorvat auto...[/quote]
quote="Jiri Nyvlt"]
Typický: jasně, že se to nemá, ale vono to jinak nejde. Tak co. Kašlejme na zákony a pravdila, jsou stejně na nic...armagedon píše:Dál si ale zbytečně stojíš na principech.
Až napadne fakt pořádná dávka sněhu, tak budou Ti, kdo kamenují pravidla a principy stát v zasněžený ulici a hudrat, že to nikdo neprohrne. Proč asi? No protože někdo nedodržuje pravidla silničního provozu a radlice se tam prostě nevejde. Resp. řidič si neriskne projíždět natěsno a někomu vorvat auto...[/quote]
Myslela jsem, ze trvat na principech (zakonech a pravidlech - treba silnicniho provozu) je v kulturni spolecnosti zcela normalni.armagedon píše:Jo to s Tebou souhlasim, ale v době kdy chodíš do obce po silnici bez chodniků a okolo se řítí auta nikoli 50km a jde dost často o kejhák mi přijde tahle debata zcestná. Taky mně nebaví obcházet auta, ale musim vzít v potaz, že jinou volbu ti lidé nemají - na odstavné parkoviště se všichni nevejdou. Ono trvat si na principech je sice fajn, ale v takovém případě utopistické.kryglik píše:Jenze chodniky pak ztraceji svuj ucel.armagedon píše:Tak to je snad jasny proč parkujou na chodniku. Aby ostani mohli na sva stani normalne v klidu zaparkovat a nebyli pro ne zmrdy (kdyz uz ti vyhovuje tohle titulovani). Prijde mi to docela logicky - auto na chodniku obejdes, auto, ktery ti stoji pred mistem autem jen tak neobjedes. Proste voli mensi zlo - takovy to sou zmrdi
A az bude to parkoviste u nejstarsiho hajeckyho domu plny, tak mi prosim dejte vedet. Prijdu se podivat.
Ir
Myslela jsem, ze trvat na principech (zakonech a pravidlech - treba silnicniho provozu) je v kulturni spolecnosti zcela normalni.
A az bude to parkoviste u nejstarsiho hajeckyho domu plny, tak mi prosim dejte vedet. Prijdu se podivat.
Ir[/quote]
To určitě. jen by některé principy neměly být principielnější než ty ostaní, např. kdy se to jak hodí - viz jedna starší debata
http://forum.chyne.info/viewtopic.php?t ... sc&start=0
Ir[/quote]
To určitě. jen by některé principy neměly být principielnější než ty ostaní, např. kdy se to jak hodí - viz jedna starší debata
http://forum.chyne.info/viewtopic.php?t ... sc&start=0
myslím, že tohle jsme si už jednou vysvětlovali. My jsme tudy jezdili, když tam nebyla cedula a poté co ji někdo zakryl pytlem.
Mimo jiné armagedone, nejsi ty ten co jsme si to spolu vyříkávali na křižovatce u příčný ulice. Ten to co to do mě tenkrát schválně málem nabořil potom co mi předjel před auto a šachoval nějakým policejním odznakem? Michal
http://forum.chyne.info/viewtopic.php?t ... sc&start=0[/quote]
Mimo jiné armagedone, nejsi ty ten co jsme si to spolu vyříkávali na křižovatce u příčný ulice. Ten to co to do mě tenkrát schválně málem nabořil potom co mi předjel před auto a šachoval nějakým policejním odznakem? Michal
To určitě. jen by některé principy neměly být principielnější než ty ostaní, např. kdy se to jak hodí - viz jedna starší debataarmagedon píše:Myslela jsem, ze trvat na principech (zakonech a pravidlech - treba silnicniho provozu) je v kulturni spolecnosti zcela normalni.
Ir
http://forum.chyne.info/viewtopic.php?t ... sc&start=0[/quote]
Mas pravdu, ovsem po te rozbite polni ceste bylo tenkrat v zime nebezpecne jezdit a znaceni bylo predcasne (teda spis vystavba silnice zpozdena) a absurdni.
Parkovat na chodniku, kdyz muzu zaparkovat o kus dal na odstavnem parkovisti, jen bych se musela trochu projit, se da omluvit hur.
Ir
Parkovat na chodniku, kdyz muzu zaparkovat o kus dal na odstavnem parkovisti, jen bych se musela trochu projit, se da omluvit hur.
Ir
Naposledy upravil(a) MIr dne 08 led 2008, 12:34, celkem upraveno 1 x.
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
..nechtel bych se zde prit, chtel jsem pouze naznacitt, ze pocit principu muze byt velice subjektivni..a mozna se vzit do situace i tech druhychMIr píše:Mas pravdu, ovsem jsi-li ty TEN clovek, nebudu s tebou diskutovat. Snad jen dve vety - po te rozbite polni ceste bylo tenkrat v zime nebezpecne jezdit a znaceni bylo predcasne (teda spis vystavba silnice zpozdena) a absurdni. Parkovat na chodniku, kdyz muzu zaparkovat o kus dal na odstavnem parkovisti, jen bych se musela trochu projit, se da omluvit hur. Ir
osobne si take oddychnu pokud auta z chodniku zmizi, ale obavam se, ze to bude spise castejsi jev..majitele by je museli pravdepodobne prodat..
zpusob jakym zacala cela tato debata (tim myslim to tiulovani hned v prvopocatku) je zcela nestastnym, hlavne TO mi prijde pro kulturni solecnost zcela nenormalni a nad tim se tu pozastavilo pouze par jedincu, bohuzel..

ne michale, ja jsem jeho kolega
souhlasím s tím, že to začalo nešťastně, pokračovalo to taky nešťastně a stejně to nevyřešíme.
Je to stejné jako s papírem u plastů. Můžeme jen řečnit.
Jsem rád, že jsem si o tobě armagedone nezkazil mínění. Michal
Je to stejné jako s papírem u plastů. Můžeme jen řečnit.
Jsem rád, že jsem si o tobě armagedone nezkazil mínění. Michal
armagedon píše:..nechtel bych se zde prit, chtel jsem pouze naznacitt, ze pocit principu muze byt velice subjektivni..a mozna se vzit do situace i tech druhychMIr píše:Mas pravdu, ovsem jsi-li ty TEN clovek, nebudu s tebou diskutovat. Snad jen dve vety - po te rozbite polni ceste bylo tenkrat v zime nebezpecne jezdit a znaceni bylo predcasne (teda spis vystavba silnice zpozdena) a absurdni. Parkovat na chodniku, kdyz muzu zaparkovat o kus dal na odstavnem parkovisti, jen bych se musela trochu projit, se da omluvit hur. Ir
osobne si take oddychnu pokud auta z chodniku zmizi, ale obavam se, ze to bude spise castejsi jev..majitele by je museli pravdepodobne prodat..
zpusob jakym zacala cela tato debata (tim myslim to tiulovani hned v prvopocatku) je zcela nestastnym, hlavne TO mi prijde pro kulturni solecnost zcela nenormalni a nad tim se tu pozastavilo pouze par jedincu, bohuzel..![]()
ne michale, ja jsem jeho kolega