Háje, Kamenice, Kaliště, Vyhlídka, Slunečné údolí, Bemett, Nová Chýně... Jak se nám tu bydli?
-
David
Příspěvek
od David » 07 bře 2007, 11:23
Zizu píše:Ahoj,
koukám, že jsem tu asi první budoucí obyvatel lokality Kamenice...

Chtěla bych se zeptat, jakou máte zkušenost s hlučností letadel

Včera jsme byli v Chýni a letadla létala přímo nad Kamenicí i nad Hájemi.
Hlučnost malá letadla krásná

-
Zizu
Příspěvek
od Zizu » 13 bře 2007, 08:29
Lucipo píše:Zizu píše:Mě se nelíbí barvy u balkonu. Raději bych měla nějakou nevýraznou třeba šedivou, která u některých domů je... než červenou

ale přední strany domů se mi docela líbí.
My budeme bydlet hned pod Vámi(jak už Vám psala máma).
Byli jsme v Chýni ještě v době, kdy tam zezadu fasáda nebyla, také jsme doufali, že na straně, kdy jsou balkonky, na nás vyjde nějaká ,,normálnější

" barva . Než tam znova pojedeme(a to bude nejspíš brzy

)a zjistíme, jakou barvu máme my, tak bychom byli rádi, kdybyste nám napsala jaká je barva v přízemí(tedy pod Vámi)...
Ahoj, ze strany, kde jsou balkony stále žádná barva není. Je to stále ve stejném stavu jako na fotkách, které jsem nedávno přiložila.... Byli jsme tam včera a musím uznat, že bylo v Chýni opravdu krásně a klid. Už se moc těšíme

-
Lucipo
Příspěvek
od Lucipo » 16 bře 2007, 17:41
Zizu píše:Lucipo píše:Zizu píše:Mě se nelíbí barvy u balkonu. Raději bych měla nějakou nevýraznou třeba šedivou, která u některých domů je... než červenou

ale přední strany domů se mi docela líbí.
My budeme bydlet hned pod Vámi(jak už Vám psala máma).
Byli jsme v Chýni ještě v době, kdy tam zezadu fasáda nebyla, také jsme doufali, že na straně, kdy jsou balkonky, na nás vyjde nějaká ,,normálnější

" barva . Než tam znova pojedeme(a to bude nejspíš brzy

)a zjistíme, jakou barvu máme my, tak bychom byli rádi, kdybyste nám napsala jaká je barva v přízemí(tedy pod Vámi)...
Ahoj, ze strany, kde jsou balkony stále žádná barva není. Je to stále ve stejném stavu jako na fotkách, které jsem nedávno přiložila.... Byli jsme tam včera a musím uznat, že bylo v Chýni opravdu krásně a klid. Už se moc těšíme

Aha, tak to se omlouvám... Nějak jsem došla k názoru, že tam fasáda už je... Ale souhlasím s tím, že je tam krááááásně

Taky se tam moc a moc těšíme...

-
jonas
Příspěvek
od jonas » 29 bře 2007, 11:46
Ahoj,
my jsme zase pokukovali po červený

,mame zakoupeny byteček v dome č.7 byt první patro vlevo hnedka vedle vzoroveho domu
a pokud vše dobře půjde

a pan stavbyvedoucí nás pochopí dobře,
k nastěhovaní někdy září,DOUFÁM.Praha je už nesnesitelná.
Jak se jinak máte budoucí sousedi?Strašně se už těšíme...
Monika
ps:všimla jsem si Jirky z přízemí a tímto ho zdravím.
-
petulet
Příspěvek
od petulet » 29 bře 2007, 13:17
Ahoj všichni,
jsem budoucí obyvatelka bytu č. 2, přízemí domu č. 4 v Kamenici a ráda bych se tu poptala, jestli tu nemám své budoucí sousedy z přízemí: byt č. 1 a (asi) byt č. 3. Chtěla bych si s nima vyměnit informace o průběhu výstavby (mě když jsem byla 24.2. v Chýni, bylo řečeno, že do max. měsíce a půl bude dům hotový) a taky domluvit se co se týče úprav zahrady. Plánuju totiž, že si nechám navrhnout zahrádku od zahradníků Acer (
http://www.acerz.cz/ ), tak mě napadlo, že bysme to třeba mohli spojit, minimálně co se týče úprav dělících plotů. Tak jestli tu někde jste, sousedi, tak se mi ozvěte, jo?
Díky!
Petra
-
Zizu
Příspěvek
od Zizu » 29 bře 2007, 14:26
Ahoj

všechny Vás zdravim
My se máme stěhovat do konce srpna (podle smlouvy), ale pořád tajně doufám, že to bude dřív (dům č.6) O víkendu už byly před domem obklady do koupelen, tak se to už pohne dál

- začátkem března byla podána žádost o zapsání do KN
Mějte se Z+M
-
martina.no
Příspěvek
od martina.no » 29 bře 2007, 20:09
petulet píše:Ahoj všichni,
jsem budoucí obyvatelka bytu č. 2, přízemí domu č. 4 v Kamenici a ráda bych se tu poptala, jestli tu nemám své budoucí sousedy z přízemí: byt č. 1 a (asi) byt č. 3. Chtěla bych si s nima vyměnit informace o průběhu výstavby (mě když jsem byla 24.2. v Chýni, bylo řečeno, že do max. měsíce a půl bude dům hotový) a taky domluvit se co se týče úprav zahrady. Plánuju totiž, že si nechám navrhnout zahrádku od zahradníků Acer (
http://www.acerz.cz/ ), tak mě napadlo, že bysme to třeba mohli spojit, minimálně co se týče úprav dělících plotů. Tak jestli tu někde jste, sousedi, tak se mi ozvěte, jo?
Díky!
Petra
Ahoj,
my budeme v domě 3, v bytě sousedícím s domem č. 4, ale to budeme asi sousedi ob zahrádku. Plot budeme taky řešit, a tak jestli objevíte něco pěkného, rádi se necháme inspirovat
Martina
-
petulet
Příspěvek
od petulet » 29 bře 2007, 21:40
Ahoj Martino, no tak snad se časem ozve i soused, co bude bydlet mezi náma

. Napadlo mě právě spíš než vysazovat túje nebo nějakej listnatej živej plot dát na plot popínavku, ušetřilo by to místo, a kdyby to tak chtěl i soused z druhé strany, tak by to bylo řešení pro oba... No uvidíme, určitě pak napíšu, co mi zahradníci vymyslejí

.
-
LV
Příspěvek
od LV » 30 bře 2007, 16:31
Zdravím všechny,
my jsme z 3 byt č. 9 (označení Oxesu je tuším 6/9). Dneska jsem byl na stavbě, obklady jsou už nanošený uvnitř, kluci makaj co to dá, mluvil jsem se stavbyvedoucím a teoreticky by to měli mít komlet do konce května. Pak proběhne nějaká ta agenda a počítám, že červen - červenec bude reálný termín.
Tímto zdravím všechny spolubydlící a jestli můžu být tak smělý kdo tam teda všechno bude?
Pro jednoduchost 3 je třetí barák od kraje červený - počítáno od vzorového domu.
Mějte se L
-
Zizu
Příspěvek
od Zizu » 02 dub 2007, 07:55
Ahoj sousedé
budeme tam my..Zuzka + Míra byt 7/8 1.patro 3kk (vlevo). Také jsme tam byli - vypadá to, že celá řada Kamenice - vyjma prvních dvou bude červená

. Sousedi z přízemí pod náma se tu už také přihlásili.
-
Jirka
Příspěvek
od Jirka » 02 dub 2007, 18:57
Zdravíme všechny,
Tak se tu konečně pomalu scházíme.My budeme mít byt 7/2 přízemí vpravo.Byli jsme tam naposledy v pátek a začínali nám dělat koupelnu a prý tenhle týden budou tapetovat. Mě to teda nepotěšilo,protože jsem tam ještě něco chtěl doladit s elektrikářem.No mám ne něj nějak smůlu.Ale alespoň,že se to blíží ke konci. Jinak taky zdravim Moniku z patra,která si mě tady někde všimnula a pozdravovala.
ps: mám se zeptat kdo už nějak naplánoval zahrádku,jaký plot atd atd....já jsem teda zatím v klidu.
-
MIr
Příspěvek
od MIr » 03 dub 2007, 08:59
vy nebudete mit plot od oxesu?

Nebo ten se vam nelibi a dobovolne se ho vzdate?
-
stryc
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od stryc » 03 dub 2007, 09:45
a
Naposledy upravil(a)
stryc dne 10 kvě 2010, 13:21, celkem upraveno 1 x.
-
petulet
Příspěvek
od petulet » 03 dub 2007, 09:55
aha, a já žila celou dobu v domnění, že ty ploty mezi jednotlivýma zahradama budou...

-
Jirka
Příspěvek
od Jirka » 03 dub 2007, 10:15
Proč by tam neměly být.Myslím,že tady někdo rozpoutává paniku..S tím plotem jsem reagoval na předchozí diskuze,ale týkalo se to živých plotů..
Teren prý maji srovnávat.Jsou tam navežené kupy hlíny,tak tam snad ty meziploty dají.