Dům č.8, lokalita Háje
-
NO já obeslala emailem i par elektr.firem co jsou na netu a vsichni maj stejny ceny- zapojeni si uctujou 350/h.+DPH- tak i kdyby to zapojoval den, tak mu dam 3500tis, oproti tomu co usetrim za to ze to nekoupim od dodavatele kuchnyske linky mi to pride moc dobry. Uz jsem si vybrala podlahu. Ted jsem mluvila s Kotrlou a plovoucku si tam mamnechat prijit polozit za 14 dnu a pak oni zasadi dvere a je hotovo, takze ja to vidim pozitivne! 

-
Je-ja jsem si nevsimla dotazu Iren.
tak dekuji za pochvalu koupelny- vybirala jsem ji dlouho a hlavne jsem na ni docela ujela-mam topeni v podlaze, sanitu mam v barve pergamon- vanu, umyvadlo i zebrik.. a dvere to je moj asi nejvetsi ulet- nechla jsem si udela zasupovaci(ale nikoli lamelove)- protoze me prijde ze ta koupelna je mala na to aby tam byly jeste dvere a fackovat se jimi na chodbe se mi taky nechce, tak udelali sirsi zed a je to... a v zaveru to ani nebylo nijak MOC predrazeny.
Jo a proto nas ten pan nemel rad- my mu furt říkali pane Doležale...
tak dekuji za pochvalu koupelny- vybirala jsem ji dlouho a hlavne jsem na ni docela ujela-mam topeni v podlaze, sanitu mam v barve pergamon- vanu, umyvadlo i zebrik.. a dvere to je moj asi nejvetsi ulet- nechla jsem si udela zasupovaci(ale nikoli lamelove)- protoze me prijde ze ta koupelna je mala na to aby tam byly jeste dvere a fackovat se jimi na chodbe se mi taky nechce, tak udelali sirsi zed a je to... a v zaveru to ani nebylo nijak MOC predrazeny.

Jo a proto nas ten pan nemel rad- my mu furt říkali pane Doležale...

No já čekám, až nám dodají ty správný dlaždičky místo špatnejch (moje čekání trvá už měsíc), vymění špatný ventil od topení v koupelně (měl tam být jiný) a odstraní z našeho bytu skladiště, aby mohli celý byt dobílit. U nás se nic neobkládá a nepokládá. Přestože se snažím cítit aspoň trochu optimizmu, častějc pochybuju.
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Drahej maník...stryc píše:mi prisel drez, mycku a troubu s deskou zapojovat elektrikar v 23 vecerLuicie Bilkova píše:NO já obeslala emailem i par elektr.firem co jsou na netu a vsichni maj stejny ceny- zapojeni si uctujou 350/h.+DPH- tak i kdyby to zapojoval den, tak mu dam 3500tis, oproti tomu co usetrim za to ze to nekoupim od dodavatele kuchnyske linky mi to pride moc dobry. Uz jsem si vybrala podlahu. Ted jsem mluvila s Kotrlou a plovoucku si tam mamnechat prijit polozit za 14 dnu a pak oni zasadi dvere a je hotovo, takze ja to vidim pozitivne!, skoncili jsme s tim v pul jedne, za hodiny, material a km si vzal neco okolo 2t
-
-
-
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
-
-