Tak fakt nevím co je horší, vždyť to tady řešíte pořád dokola

stavitel píše:Očekávám velký křik, ale nedá mi to abych nereagoval.
Proč pořád chcete dětská hřiště, skluzavky atd. Nebylo by lepší spíš vysazovat stromy apod. než na každém rohu dětská hřiště, která jsou všechna jak přes kopírák. Myslím, že Višňovka je dostačující, kdykoliv jdu kolem, tak je tam pár mamin a večer pubescenti, kteří vyřvávají a rozhodně netouží po dalších atrakcích.
Proč pořád chcete dětská hřiště, skluzavky atd. Nebylo by lepší spíš vysazovat stromy apod. než na každém rohu dětská hřiště, která jsou všechna jak přes kopírák. Myslím, že Višňovka je dostačující, kdykoliv jdu kolem, tak je tam pár mamin a večer pubescenti, kteří vyřvávají a rozhodně netouží po dalších atrakcích.
Kousek za Hájema v poli za přejezdem je takový malý lesík. Teď se k němu staví nová cesta. To by bylo ideální místo pro to co popisuješ.Batáta píše:A nedá mi to. Kdyby byl les místo Višňovky. Les s pár kládama na blbnutí. To bych bral.
ivanek píše:Kousek za Hájema v poli za přejezdem je takový malý lesík. Teď se k němu staví nová cesta. To by bylo ideální místo pro to co popisuješ.Batáta píše:A nedá mi to. Kdyby byl les místo Višňovky. Les s pár kládama na blbnutí. To bych bral.
Navrhni to ty nebo třeba stavitel obci.
Andělko, kdo vy vlastně jste? Žena, muž? Někdy píšete byla někdy byl. Přečetl jsem si pozorně veškeré vaše příspěvky a připadá mě, že je nepíše jeden člověk. To co se nám snažíte nabulíkovat, že jste ve všem vzdělaná madam, která se jednou za čas jezdí podívat do Chýně, jak to tady vedeme, aby následně mohla chválit vedení obce, mě připadá více jak nevěrohodné. Že by spíš pravdou bylo, že se za nickem Andělka skrývá muž, píšící většinou v ženském rodě, možná i spjatý s vedením obce? Předpokládám, že tohle starosta nemá zapotřebí.andelka píše:Dnes jsem se byl podívat na kritizovanou MŠ a musím říct,UA- Super dílo.Znáte úsloví:"I kritika je reklama a to v tomto případě 100%."Přeji šťastný nový rok a všem Lidenkám,Evčám,Batátám další nové nápady pro forum.Tyto o MŠ nevyšly..Musím vám MŠ závidět,opět jak jinak chválit vedení obce..
Andělko Andělko, závidět se nemá. To snad jako všeho znalá víte.andelka píše:Dnes jsem se byl podívat na kritizovanou MŠ a musím říct,UA- Super dílo.Znáte úsloví:"I kritika je reklama a to v tomto případě 100%."Přeji šťastný nový rok a všem Lidenkám,Evčám,Batátám další nové nápady pro forum.Tyto o MŠ nevyšly..Musím vám MŠ závidět,opět jak jinak chválit vedení obce..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů