Svitim, svitis, svitime ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Jééé tak to snad ne. To je až moc. K Vám chodíme rádi s dětma koukat.KatkaPaMi píše:Děkuji za ohodnocení a slibuji, že budu dělat vše pro to, aby příští rok bylo osvětlení ještě nápaditější a rozhodně neusnu na vavřínech.
ZDE je něco pro inspiraci
Pavel, ul. K Roklím č.p. 278
Ahoj vsichni,
v prubehu ledna se mame stehovat na Kamenici. Letos jsme to jiz prosvihli, ale pristi rok se radi zucastnime akce o svetelnou vyzdobu.
Nevim, jestli ve vzorovem dome Oxesu jiz nekdo bydli, ale i tak budeme asi jedni z prvnich obyvatel Kamenice. Zatim se jezdime jen pravidelne divat, jak se obe lokality pekne rozrustaji...
Nevite nahodou nekdo neco o planovane žel.zastavce na Hajich ? Jak to jiz delsi dobu sleduji, tak to s busem vypada povazlive(alespon zatim
( )
v prubehu ledna se mame stehovat na Kamenici. Letos jsme to jiz prosvihli, ale pristi rok se radi zucastnime akce o svetelnou vyzdobu.

Nevim, jestli ve vzorovem dome Oxesu jiz nekdo bydli, ale i tak budeme asi jedni z prvnich obyvatel Kamenice. Zatim se jezdime jen pravidelne divat, jak se obe lokality pekne rozrustaji...
Nevite nahodou nekdo neco o planovane žel.zastavce na Hajich ? Jak to jiz delsi dobu sleduji, tak to s busem vypada povazlive(alespon zatim

- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Re: INSPIRACE
Já myslel, že umřu smíchy. To muselo dát práce (pokud to neni jen nějaká animace...)
no ja jsem zcela urcite pro dalsi kolo. A myslim, ze i par dalsich co jsem se uz zkusmo letos ptalPaMi píše:Bude se zase letos soutěžit? Rozšířil jsem světelný park o několik set dalších žároviček.

No potes, ve spojeni s optickymi klami co vznikaji pri poziti slivovice (a ji podobnych) to budou tisice malych svetylek

Obchodní řetězce už blbnou s vánočním zbožim, takže je nejvyšší čas začít nakupovat. Jen bych doporučoval informovat Středočeské energetické závody o naší akci, protože když to tak čtu, hrozí jim naprostý kolaps v dodávce elektrické energie. To by v tom byl čert, aby se naše dědina nezviditelnila!!!
O víkendu si pustíme vánoční koledy a pak vyrazíme na nákupy světelných řetězů, girland a jiných nezbytných rekvizit.
"Vánoce, vánoce přicházejí,
zpívejme přátele,
po roce vánoce, vánoce přicházení, ..."
O víkendu si pustíme vánoční koledy a pak vyrazíme na nákupy světelných řetězů, girland a jiných nezbytných rekvizit.
"Vánoce, vánoce přicházejí,
zpívejme přátele,
po roce vánoce, vánoce přicházení, ..."
Re: INSPIRACE
myslim, ze som videl este horsie ... skoda len, ze som to neodfotil
podkrovaci maji tak maly vokna, ze nemaji sanci vyhrat, pokud si tam nevyvesi neco ultrafamoznihoDádule píše:Pami....zas to se svetylkama neprehanej, at zbyde nejaka stava pro ostatni![]()
Jinak trasa v Hajich povede zrejme po valu, aby se mohli lide vyradit na zahradkach a hlavne podkrovaci se muzou taky zucastnit