Plánované retardéry a chodník v ulici Ke skále
Re: Plánované retardéry a chodník v ulici Ke skále
Obávám se, že "obec" by spala klidně. Vždyť k úrazu už v této lokalitě došlo a chodník, retardéry a jiná dopravnětechnická zařízení jsou stále v nedohlednu.
Tak mám pocit, že paní starostka nejdřív říkala, že chodník atd... začne stavět do konce září,
ikdyž nedostane dotaci - tj. z vl. zdrojů obce, pak tedy veřejně pronesla, že začne stavět do konce
listopadu, kdy bude uzavřené jakési řízení o dotaci, zítra máme prosinec, po stavebních pracích
ani vidu ani slechu - netáhá nás paní starostka za fusekli? Dost by mě zajímalo, jestli vůbec ten chodník
a osvětlený přechod na Hájích vůbec bude, aby nám na jaře nebylo řečeno - dotaci jsme nedostali,
chodník mít nebudete, opravdu taková základní věc a tolik se s tím nadělá.
ikdyž nedostane dotaci - tj. z vl. zdrojů obce, pak tedy veřejně pronesla, že začne stavět do konce
listopadu, kdy bude uzavřené jakési řízení o dotaci, zítra máme prosinec, po stavebních pracích
ani vidu ani slechu - netáhá nás paní starostka za fusekli? Dost by mě zajímalo, jestli vůbec ten chodník
a osvětlený přechod na Hájích vůbec bude, aby nám na jaře nebylo řečeno - dotaci jsme nedostali,
chodník mít nebudete, opravdu taková základní věc a tolik se s tím nadělá.
Co kdyby se prodalo auto, se kterym starostka jezdi? Hned by bylo na chodnik i na osvetleni
Auto potřebujem, ale co zkusit prodat obecní hymnu
?

Srneček
hmm tak za obecní auto by jsme pořídili tak 6 klandrů na veřejný osvětlení...pavel píše:Co kdyby se prodalo auto, se kterym starostka jezdi? Hned by bylo na chodnik i na osvetleni

a za hymnu dostaneme velký prd...

punker
Udelame z hymny remix, pridame pad mezinarodnich slov aby to bylo internacionalni, natocime k tomu video s odhalenymi kraskami a prdneme to na Internet. Lidi budou stahovat a za par let mame vydelano:)
Šel jsem z vesnice v úterý večer pěšó až na Háje a je tam tma jako v pr..li,
jel jsem posledním busem notně posílen z firemní vánoční besídky, není tam ani
žádná krajnice, bez osvětlení a chodníku je to fakt špatný, nechápu co na tom ušetřej, že jede bus
jen do vesnice a nahoru se musí pěšky, je třeba na starostku pořád tlačit všemi možnými stížnostmi,
nebo jí vyměnit za starostu, kterej nám chodník a přechody udělá
žádná krajnice, bez osvětlení a chodníku je to fakt špatný, nechápu co na tom ušetřej, že jede bus
jen do vesnice a nahoru se musí pěšky, je třeba na starostku pořád tlačit všemi možnými stížnostmi,

Mydlan píše:Šel jsem z vesnice v úterý večer pěšó až na Háje a je tam tma jako v pr..li,

no jo, jenomže já byl z předešlé noci velmi, velmi společensky unavený
,
no ale každopádně, byla by nějaká čerstvá informace od pí. starostky k našemu chodníku?

no ale každopádně, byla by nějaká čerstvá informace od pí. starostky k našemu chodníku?
ten chodnik tam udelaji , a se tam asi zase někdo sestřelí autem
No vlastně kecám to nám chodník zase neudělají ,ale sníží ještě tu proklatou rychlost která v ulici ke skále je

no já jsem zvědavej na ten zápis co dávají na web ze zasedání,
to si počtu, doufám, že nějakou příznivou zprávu
Doufáš marně, návrh na urychlení výstavby chodníku byl včeraMydlan píše:no já jsem zvědavej na ten zápis co dávají na web ze zasedání,

Jak to dopadlo se dozvíš z usnesení a jak kdo hlasoval ze zápisu, ale na ten se většinou čeká minimálně 14 dní (ověřovatelé ho musí ověřit).
Srneček
můžu porposit o bližší vysvětlení toho smajlíka? To jako, že chodník, přechod,
lampy apod... prostě nebude?
lampy apod... prostě nebude?
-
Já tomu rozumím tak, že urychlení výstavby šlo k ledu. Chodník je třeby vybudovat až těsně před volbami, aby se na to ještě u uren pamatovalo, teď je ještě moc brzy.
Urychlení šlo k ledu, bude se zase čekat na získání dotace.
Srneček