fy Oxes a lokalita Haje

Háje, Kamenice, Kaliště, Vyhlídka, Slunečné údolí, Bemett, Nová Chýně... Jak se nám tu bydli?
Odpovědět
illa

Příspěvek od illa » 26 čer 2006, 14:56

Tuto sobotu 24. 6. jsme se byli podívat v domě č. 9 - pokládali už dlaždice na podlahách :-)

Jiří Nývlt
Kontaktovat uživatele:

Re: posledni info

Příspěvek od Jiří Nývlt » 26 čer 2006, 15:01

Dádule píše:A co to jako znamená, respektive, přelož to do neoxesívrškovčiny. Lze tedy očekávat, že budem chodit ob den s kryglíkem na krýgl (blbost vlastně na thé) už v srpnu? :-)

To znamena, v prostem jazyce lidskem, ze nase premisteni na vetrny vrsek bude vyhledove za chvilku - do konce srpna. Jinymi slovy, termin stehovani se neoddaduje, ale spise priblizuje. A stejne tak se priblizuje chozeni s kryglousem na krygl nebo the. :wink: Jen nevim, proc me budete nechavat doma :?
Jipí! Jen aby se kucí makáčí na tom kopci snažili a nesfouk je nějakej vítr, nešlehnul jim do toho blesk nebo něco takovýho. Pámbuchraň! Akorát teda, mezi námi, nevím, z čeho usuzuješ, že bysem (bysme) Tě nechávali napospas v tý oxesí pustině, dyž by se šlo na jedno (nebo na víc)... Dyk sem napsal tutoc: "Lze tedy očekávat, že budem chodit ob den s kryglíkem na krýgl (blbost vlastně na thé) už v srpnu?" Si dovoluju tvrdit, že Tě to chození na krýgl zahrnuje. Horší možná bude vodtrhnout "kryglouška" vod tastatůry a onlajnu. Dole ve fsi chodí CDMA, takže by to řešil nějakej noutbůk s anténkou :-) ... :-)

Dádule
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dádule » 26 čer 2006, 15:11

Jiri Nyvlt píše:
Dádule píše:A co to jako znamená, respektive, přelož to do neoxesívrškovčiny. Lze tedy očekávat, že budem chodit ob den s kryglíkem na krýgl (blbost vlastně na thé) už v srpnu? :-)

To znamena, v prostem jazyce lidskem, ze nase premisteni na vetrny vrsek bude vyhledove za chvilku - do konce srpna. Jinymi slovy, termin stehovani se neoddaduje, ale spise priblizuje. A stejne tak se priblizuje chozeni s kryglousem na krygl nebo the. :wink: Jen nevim, proc me budete nechavat doma :?
Jipí! Jen aby se kucí makáčí na tom kopci snažili a nesfouk je nějakej vítr, nešlehnul jim do toho blesk nebo něco takovýho. Pámbuchraň! Akorát teda, mezi námi, nevím, z čeho usuzuješ, že bysem (bysme) Tě nechávali napospas v tý oxesí pustině, dyž by se šlo na jedno (nebo na víc)... Dyk sem napsal tutoc: "Lze tedy očekávat, že budem chodit ob den s kryglíkem na krýgl (blbost vlastně na thé) už v srpnu?" Si dovoluju tvrdit, že Tě to chození na krýgl zahrnuje. Horší možná bude vodtrhnout "kryglouška" vod tastatůry a onlajnu. Dole ve fsi chodí CDMA, takže by to řešil nějakej noutbůk s anténkou :-) ... :-)
Tak to jsem rada, ze me nenechate na suchu :wink: Kryglouse snad zpracujem. :idea:

Jiří Nývlt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiří Nývlt » 26 čer 2006, 15:21

Dádule píše:
Jiri Nyvlt píše:

Tak to jsem rada, ze me nenechate na suchu :wink: Kryglouse snad zpracujem. :idea:
Mamnápad! Uděláme z něj androida a integrujem doňho cdma a wifi, včetně nějakýho interokulárního displeje. Pak bude chodit na pívo raději než rád :-)

kryglik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kryglik » 26 čer 2006, 15:25

illa píše:Tuto sobotu 24. 6. jsme se byli podívat v domě č. 9 - pokládali už dlaždice na podlahách :-)
Takove zpravy se poslouchaji moc dobre. Doufam, ze v tom tempu co nasadili budou pokracovat ... Bylo by fajn byt v Chyni uz v srpnu ... Nechame se holt prekvapit :-)

Dádule píše:To znamena, v prostem jazyce lidskem, ze nase premisteni na vetrny vrsek bude vyhledove za chvilku - do konce srpna. Jinymi slovy, termin stehovani se neoddaduje, ale spise priblizuje. A stejne tak se priblizuje chozeni s kryglousem na krygl nebo the. :wink: Jen nevim, proc me budete nechavat doma :?
Jestli mi nakonec toho Nyvlta budeme chtit bravat sebou, co? :-D

Jiri Nyvlt píše: Mamnápad! Uděláme z něj androida a integrujem doňho cdma a wifi, včetně nějakýho interokulárního displeje. Pak bude chodit na pívo raději než rád :-)
Kdyby takova technologie byla, uz bych ji davno mel ... Ale teda cdma a wifi by tam urcite nebylo, brrrr :-)
Naposledy upravil(a) kryglik dne 26 čer 2006, 16:46, celkem upraveno 3 x.

Jiří Nývlt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiří Nývlt » 26 čer 2006, 15:29

kryglik píše: Jestli mi nakonec toho Nyvlta budeme chtit bravat sebou, co? :-D
Já už tam budu, tedy, tudíž a tak mě nebude nutno brát!!! Nota bene nejsem ňáký zavazadlo, mantl nebo čepic, aby si mě někam bral. :-)

kryglik
Kontaktovat uživatele:

baracky uz po 7ku!

Příspěvek od kryglik » 01 črc 2006, 18:06

Tak za poslednich par tydnu opet neco malo pribylo - baraky jsou az po 7ku. Jen tak dale!

Zdravim taky nove sousedy, co jsme potkali (pod nama v 10ce, i z 12ky)!

po kliknuti se objevi vetsi obrazek:
Obrázek
(pro lepsi orientaci je nad kazdym domem uvedeno cislo (nikoliv orientacni, ale "oxesi") )

stryc
Kontaktovat uživatele:

Re: baracky uz po 7ku!

Příspěvek od stryc » 03 črc 2006, 08:54

a
Naposledy upravil(a) stryc dne 10 kvě 2010, 14:50, celkem upraveno 1 x.

Simča

Příspěvek od Simča » 03 črc 2006, 13:03

kryglik píše:Tak za poslednich par tydnu opet neco malo pribylo - baraky jsou az po 7ku. Jen tak dale!

Obrázek
(pro lepsi orientaci je nad kazdym domem uvedeno cislo (nikoliv orientacni, ale "oxesi") )
Ahoj, taky zdravím sousedy z 10ky!
Už jsme si mysleli, že bude hotová koupelna, ale zatím ještě chybí vana.. Už bychom se chtěli stěhovat, doufám, že to neposunou až na září :(
Stavbyvedoucí tvrdí, že se to stihne do konce srpna.. nevíte bližší info?

Dádule
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dádule » 03 črc 2006, 15:29

Simča píše:
kryglik píše:Tak za poslednich par tydnu opet neco malo pribylo - baraky jsou az po 7ku. Jen tak dale!

Obrázek
Ahoj, taky zdravím sousedy z 10ky!
Už jsme si mysleli, že bude hotová koupelna, ale zatím ještě chybí vana.. Už bychom se chtěli stěhovat, doufám, že to neposunou až na září :(
Stavbyvedoucí tvrdí, že se to stihne do konce srpna.. nevíte bližší info?
Ahoj Simco,
jsem rada, ze konecne jsme tu narazili na nase budouci sousedy :wink:
Jak jsem jiz psala, stavbyvedouci mi tvrdil, ze barak bude k prevzeti 31. 7. V sobotu jsem se bavila s panem Zikmundem z Rymarova a ten se zas tak optimisticky netvaril, ale spise tim, ze polovinu praci delaji jine firmy. Jako treba koupelny. U nas je jiz vytapetovano a vymalovano, takze chybi jenom podlahy a dvere. Urcite to u vas brzdi to, ze jste v prizemi a oni jedou od shora a u vas je skladiste. Jinak dalsi info, co jsem se dozvedela je, ze chteji davat ke kolaudaci vsechny baraky od 14 po 9 najednou. Vzhledem k papirovani je chapu. Ale asi nepotesim sousedy z 12, kteri doufaji v blizsi termin.
Zatim aloha.

stryc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stryc » 03 črc 2006, 15:49

a

Jiří Nývlt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiří Nývlt » 03 črc 2006, 15:57

stryc píše:
Jinak dalsi info, co jsem se dozvedela je, ze chteji davat ke kolaudaci vsechny baraky od 14 po 9 najednou. Vzhledem k papirovani je chapu. Ale asi nepotesim sousedy z 12, kteri doufaji v blizsi termin.
Zatim aloha.
a jelikoz ma devitka termin podani navrhu na kolaudaci max. do 31.8. a kolaudacni rizeni muze trvat i 2 mesice...
Nebude. Všichni budou chtít mít papíry odpapírovaný (stavení úřad), lidi nastěhovaný (Oxes). Pokud vím, tak to tak skoro dycky bylo. Já si podal žádost o předčasný užívání stavby (rekonstrukce RD), vyřízeno za čtrnáct dnů. Kolaudace - vyřízeno za tři týdny (od odeslání obojí). Akorát sem měl podmíněnou kolaudaci zřízením madla na schodišti ke sklepu. Musel jsem dodat digitální fotografii...

stryc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stryc » 03 črc 2006, 17:03

a

ibert
Kontaktovat uživatele:

potraviny

Příspěvek od ibert » 04 črc 2006, 10:22

Zdravim Vas,

trocha zmenim temu: ze vraj v Chyni nie su ziadne potraviny. Je to mozne?...Da se nakupovat na Zlicine nebo v Hostivicich, ale nekdy by se to hodilo blizsie. Mozno by se vyplatilo si pronajmout neco udelat.../nevim, ci se o tom tady uz mluvilo :)

kryglik
Kontaktovat uživatele:

Re: potraviny

Příspěvek od kryglik » 04 črc 2006, 10:27

ivan berta píše:Zdravim Vas,

trocha zmenim temu: ze vraj v Chyni nie su ziadne potraviny. Je to mozne?...Da se nakupovat na Zlicine nebo v Hostivicich, ale nekdy by se to hodilo blizsie. Mozno by se vyplatilo si pronajmout neco udelat.../nevim, ci se o tom tady uz mluvilo :)
Taky zdravim!
doporucuji pozorne procitat forum, tohle se resi uz jinde: http://forum.chyne.info/viewtopic.php?t=55

Odpovědět