Dům č.8, lokalita Háje
-
No, rychle... ten kdo se nastehoval mezi prvnimi to asi jako moc velkou rychlovku nevidiLuicie Bilkova píše:Pokud myslis tu cestu od bilboardu, kde je vyznacen celky projekt az k rodinnym domkum(tak mezi nemi az primo k nasemu domu je cesta stejna(bez der) takl ta je cestve zaasfatovana- jeste tam byl ten valec co se s nim to uhlazuje..vubec jsem netusila, že to bude tak rychle!

A s tou kolaudaci vam zavidim. Se tesim jak malej Jarda az probehne na petce... se to porad jen odklada a protahuje.
Spíš ty termíny, který sděluje O., jsou naprosto nerealistický. Nevěřte jim. Nechápu, proč to dělají.
Nám slibovali ještě v září, že se návrh na kolaudaci bude podávat do konce září, nakonec k tomu došlo o měsíc později. Ale to pořád neni tak hrozný...
Nám slibovali ještě v září, že se návrh na kolaudaci bude podávat do konce září, nakonec k tomu došlo o měsíc později. Ale to pořád neni tak hrozný...
Naposledy upravil(a) MIr dne 25 říj 2006, 10:44, celkem upraveno 1 x.
-
-
to je tím, že nečteš jiná vlákna. Kdybys viděla, jaký termín slibujou třeba čtyřce... U nás to opravdu vyšlo dobře a ještě měsíc a půl před termínem, který máme ve smlouvě. Ale pro jedny sousedy z našeho domu, kteří tam mají termín do konce října, to bylo akorát...
Naposledy upravil(a) MIr dne 25 říj 2006, 10:49, celkem upraveno 1 x.
-
toto píše jinde Tomáš z pětky, cituji:
ahoj,
ja jsem z petky. puvodne (na jare) rikali, ze to vypada na konec zari. Potom ze v prubehu rijna. Jeste pred dvema tydny to pry vypadalo na polovinu listopadu, ale predevcirem uz z toho byla minimalne polovina prosince...
takze asi takhle
proto nabádám ostatní, aby těmhle sdělením O. nevěřili a spolehli se jen na datum ve svojí smlouvě. Já jsem byla nakonec příjemně překvapená
ahoj,
ja jsem z petky. puvodne (na jare) rikali, ze to vypada na konec zari. Potom ze v prubehu rijna. Jeste pred dvema tydny to pry vypadalo na polovinu listopadu, ale predevcirem uz z toho byla minimalne polovina prosince...
takze asi takhle
proto nabádám ostatní, aby těmhle sdělením O. nevěřili a spolehli se jen na datum ve svojí smlouvě. Já jsem byla nakonec příjemně překvapená

-
Zaleží co podepsali ve smlouve- na ustni sliby nemuzes nikdy dat..pokud ma termin ve smlouve do 31.12.2006, tak at pocita s timto- neznam developera, ktery by predaval byty driv...ale zastavam neutralni stanovisko. Me po znacnych problememch vysel OXES vstric, resp.pani Lampirova, takže proti ni nic nemohu rict.
-
-