fy Oxes a lokalita Haje
Zdravíme všechny sousedy,
v neděli jsme byli v jedenáctce a pokroky jsou očividné. Dle pana Žikmunda je prý již za 2 týdny možné si nechat udělat kuchyň, nebo si do bytu dávat již nějaké věci. Ve dvanáctce prý snad již někdo přebývá!!
No a do konce srpna by dle pana Žikmunda mělo být i po kolaudaci.
Tak nám to snad vyjde, co myslíte?!
v neděli jsme byli v jedenáctce a pokroky jsou očividné. Dle pana Žikmunda je prý již za 2 týdny možné si nechat udělat kuchyň, nebo si do bytu dávat již nějaké věci. Ve dvanáctce prý snad již někdo přebývá!!
- ibert
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim suseda,vikue píše:Zdravíme všechny sousedy,
my taky mame takove info do konce srpna by mela jit 13 az 11ka..
Proc az do konce srpna? Ja jsem mela info od pi Lampirove, ze by se to snad melo stihnout do konce cervence pripadne do poloviny srpna.. anebo zase dalsi prodleva? Vzdyt byty by uz mely byt hotovy a zustava jen obarvit domy, parkovaci stani a chodnik. Pry zitra ma prijet nejaka posila, tak by to znova mohli urychlit.ibert píše:Zdravim suseda,vikue píše:Zdravíme všechny sousedy,
- ibert
- Kontaktovat uživatele:
Ja nevim, mam takove posledni informace...ale mozna se to stale meni, 12ka uz mela byt po pracich a este se stale v ni dela neco...11ka se finisuje ale myslim ze do konce cervence se to nestiha, ...a kdyz vidim jak se delalo leseni na 13ke pred tydnem a este se nebarvi...no uvidimeMm píše:Proc az do konce srpna? Ja jsem mela info od pi Lampirove, ze by se to snad melo stihnout do konce cervence pripadne do poloviny srpna.. anebo zase dalsi prodleva? Vzdyt byty by uz mely byt hotovy a zustava jen obarvit domy, parkovaci stani a chodnik. Pry zitra ma prijet nejaka posila, tak by to znova mohli urychlit.ibert píše:Zdravim suseda,vikue píše:Zdravíme všechny sousedy,
Do konce cervence se to bude predavat RDR->Oxes ... Ale informace co mame my nehovori o 13-11 ale o kompletu, tj po 9ku. Jak a kdy bude pak kolaudace je vec druha...Mm píše: Proc az do konce srpna? Ja jsem mela info od pi Lampirove, ze by se to snad melo stihnout do konce cervence pripadne do poloviny srpna.. anebo zase dalsi prodleva? Vzdyt byty by uz mely byt hotovy a zustava jen obarvit domy, parkovaci stani a chodnik. Pry zitra ma prijet nejaka posila, tak by to znova mohli urychlit.
[/quote]
Proc az do konce srpna? Ja jsem mela info od pi Lampirove, ze by se to snad melo stihnout do konce cervence pripadne do poloviny srpna.. anebo zase dalsi prodleva? Vzdyt byty by uz mely byt hotovy a zustava jen obarvit domy, parkovaci stani a chodnik. Pry zitra ma prijet nejaka posila, tak by to znova mohli urychlit.[/quote]
Ja nevim, mam takove posledni informace...ale mozna se to stale meni, 12ka uz mela byt po pracich a este se stale v ni dela neco...11ka se finisuje ale myslim ze do konce cervence se to nestiha, ...a kdyz vidim jak se delalo leseni na 13ke pred tydnem a este se nebarvi...no uvidime[/quote]
No nam pi Lampirova z Oxesu tvrdila, ze kolaudacni navrh byl podan jeste koncem cervna... Tak bud to byla lez, anebo bychom mohli do konce cervence kolaudovat (pokud bude vse ok).
Proc az do konce srpna? Ja jsem mela info od pi Lampirove, ze by se to snad melo stihnout do konce cervence pripadne do poloviny srpna.. anebo zase dalsi prodleva? Vzdyt byty by uz mely byt hotovy a zustava jen obarvit domy, parkovaci stani a chodnik. Pry zitra ma prijet nejaka posila, tak by to znova mohli urychlit.[/quote]
Ja nevim, mam takove posledni informace...ale mozna se to stale meni, 12ka uz mela byt po pracich a este se stale v ni dela neco...11ka se finisuje ale myslim ze do konce cervence se to nestiha, ...a kdyz vidim jak se delalo leseni na 13ke pred tydnem a este se nebarvi...no uvidime[/quote]
No nam pi Lampirova z Oxesu tvrdila, ze kolaudacni navrh byl podan jeste koncem cervna... Tak bud to byla lez, anebo bychom mohli do konce cervence kolaudovat (pokud bude vse ok).
Mm píše:
No nam pi Lampirova z Oxesu tvrdila, ze kolaudacni navrh byl podan jeste koncem cervna... Tak bud to byla lez, anebo bychom mohli do konce cervence kolaudovat (pokud bude vse ok).[/quote]
Ja jsem ctrnactka, pani Lampirova mi tvrdila, ze navrh na kolaudaci byl podan jiz v breznu, ocividne nebyl ..... minuly tyden u me byla teprve kolaudacni komise .... jsem presvedcena o tom, ze oxes vsechny informace ma, ale nejsou ochotni je poskytnout, kazdy tyden mi rikali - "zavolejte si pristi tyden..." nebo "dnes tam jedu, budu vedet vic .." nebo "zeptejte se pana Zikmunda ...." a podobne. Ale treba to u vas bude v pohode....
Kdy se dockame kolaudace?
No, ja mam z Oxesu ten samej pocit - u nas pry uz taky byla kolaudacni komise... Mate nekdo vic informaci? Pripadne mate jeste nejake jine info? Jo a taky nam uz dlouho neprisla zadna faktura...
- ibert
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdy se dockame kolaudace?
v 11ke este nebola kolaudace, zatim naposledy ve 14ke...11ka jeste neni dokoncena, musi tam byt vsechno, i chodniky a parkoviste...skratka nakomplet.Mm píše:No, ja mam z Oxesu ten samej pocit - u nas pry uz taky byla kolaudacni komise... Mate nekdo vic informaci? Pripadne mate jeste nejake jine info? Jo a taky nam uz dlouho neprisla zadna faktura...
Kez by se tomu dalo verit...illa píše:Teď jsem mluvila s pí Lampířovou ohledně naší hypotéky, a jen tak mimochodem jsem se ptala na kolaudaci... moc jistě nezněla, ale dostala jsem informaci, že 9 by se měla kolaudovat společně s 10 někdy na přelomu srpna a září a 11 s 12 by se měly kolaudovat už někdy teď

Jak dlouho muzou trvat vnejsi upravy?
Re: Kdy se dockame kolaudace?
... jasne, jenom rikam to, co nam bylo receno od Oxesu... neresim duveryhodnost informaceibert píše:v 11ke este nebola kolaudace, zatim naposledy ve 14ke...11ka jeste neni dokoncena, musi tam byt vsechno, i chodniky a parkoviste...skratka nakomplet.Mm píše:No, ja mam z Oxesu ten samej pocit - u nas pry uz taky byla kolaudacni komise... Mate nekdo vic informaci? Pripadne mate jeste nejake jine info? Jo a taky nam uz dlouho neprisla zadna faktura...

Zajimaveilla píše:Teď jsem mluvila s pí Lampířovou ohledně naší hypotéky, a jen tak mimochodem jsem se ptala na kolaudaci... moc jistě nezněla, ale dostala jsem informaci, že 9 by se měla kolaudovat společně s 10 někdy na přelomu srpna a září a 11 s 12 by se měly kolaudovat už někdy teď

Ja s ni taky pred chvili mluvil a rikala, ze 11+12+13 jsou dany ke kolaudaci, 10+9 se bude davat ke kolaudaci v polovine srpna a ze k nastehovani (10+9) to bude tak nekdy kolem zacatku zari
Ten samy problem sem taky resil. Stacil mi i email, ze zaplaceni je OK (protoze bylo po terminu splatnosti, diky Oxesu ovsem). 2 mesice sem uhanel, volal, mailoval... Reakce mi dosla az po opravdu neprijemnem emailu, ktery nesel jen ji, ale i vice lidem do firmyMIr píše:i my se snažíme už dva měsíce z Oxesu (tedy osobně z paní Lampířové) neúspěšně dostat jednu fakturu (ne zálohovou, ale potvrzující, že jsme něco zaplatili). Mám několik verzí, co si o tom myslet, a žádná není příliš pozitivní. Aspoň že se staví. Ir