Autobus
Ahoj Michalo :-)
Buď konkrétní - jen tak označit 90% za nehorázné sobce (narozdíl od tebe samozřejmě), to je doufám v afektu, žejo? ONI za všechno můžou, že? Prosím, užívej si života a nenech si ho znepříjemnit, chápu, že někdy člověk vypění - já taky! PS: v řadě jsem byla myslím předposlední
A v Chýni se mi líbí - i když mě tu taky spousta věcí štve.

Ani se tak nejak nevytraci humor, spis nektere vtipy zacinaji byt mene vtipne...Jiri Nyvlt píše:Jo, ty jeden Michale! Tady chudáka Michalu ženeš do práce vo hodinu dřív! Ty jeden! Šeredo!Michala píše:MIr píše:V šest ráno to jezdí skoro prázdný. Stačí si přivstatMichal
Kdyz jezdi autobus v 6 prazdnej, tak by mozna stalo za to nechat do Haju zajizdet jiny spoj a ten v 6 nechat projizdet jen Chyni, chytraku!![]()
Tak nějak koukám, že se nám z populace vytrácí smysl pro humor...

Re: Ahoj Michalo :-)
Slovo sobec jsem nepouzila, to ty...Martina2 píše:Buď konkrétní - jen tak označit 90% za nehorázné sobce (narozdíl od tebe samozřejmě), to je doufám v afektu, žejo? ONI za všechno můžou, že? Prosím, užívej si života a nenech si ho znepříjemnit, chápu, že někdy člověk vypění - já taky! PS: v řadě jsem byla myslím předposledníA v Chýni se mi líbí - i když mě tu taky spousta věcí štve.

Kdyz tak vsichni ale vehementne obec brani, ze nema penize, proc nezaplatili? Tohle je neverending story, nehodlam to s nikym resit, mam na to svuj nazor. V zadnem afektu nejsem, tohle neni momentalni nasranost, tohle je vleknouci se zalezitost. Chapu, byt zde cerstve usidlena, taky by me cesta asi nezajimala, meli jste tady byt vloni, blato jsme meli vsichni az na zadech...
nechci nikomu nic zneprijemnovat, ja jsem tady taky hodne spokojena, jsem rada, ze jsem z "Prahy" utekla a jsme v relativne cistem a klidnem prostredi. Jen si to clovek diky okolnim problemum neuziva tak, jak by mohl.

Tvůj příspěvek na silnici byl DAR (pravda, ošetřený smlovou). Nikdo tě nenutil jej obci dávat. Když někomu něco věnuješ, nenadáváš pak přece ostatním, že neudělali totéž.Michala píše:Uprimne, obecni pokladna me uz v zadnem ohledu nezajima. Vloni jsme prispeli na cestu, narozdil od ostatnich 90% obyvatel Haju, ktere tato skutecnost vubec nezajima a vozi si zadky v autobusu i autech a jezdi si zvesela po ceste, kterou jim sousede castecne zafinancovali.
vis, uz jsem to tu nekde psal, ze lidi se prestehovali z mesta na dedinu a ted chcou aby mesto prislo za nima, vcetne sluzeb prinesenych az pod nos
zajimave, ze neni nejak moc slyset lidi z vyhlidky, ale ti asi byli s timhle smireni, ze jim nebude bus jezdit az ke dverim[/quote]
No jo, holt zvyk, kdyz se clovek narodi v Praze, tak mu to prijde tak nejak normalni, to je muj pripad..ale mesto sem chodit nemusi, staci jen ten bus, to z Chyne mesto rozhodne neudela
Ono tady ani neni moc slyset lidi z nove postavenych rodinnych domku u nas v Hajich. Tem asi konci starosti u plotu, pred kterym vetsinou stoji auto.
zajimave, ze neni nejak moc slyset lidi z vyhlidky, ale ti asi byli s timhle smireni, ze jim nebude bus jezdit az ke dverim[/quote]
No jo, holt zvyk, kdyz se clovek narodi v Praze, tak mu to prijde tak nejak normalni, to je muj pripad..ale mesto sem chodit nemusi, staci jen ten bus, to z Chyne mesto rozhodne neudela

Ono tady ani neni moc slyset lidi z nove postavenych rodinnych domku u nas v Hajich. Tem asi konci starosti u plotu, pred kterym vetsinou stoji auto.

I tak se to da chapat. Kdyz ale ma nekdo nazor, ze v obecni kase chybi penizky, tak by je tam mohl zkusit sam prisypat. udelat to kazdy, urcite je lip!MIr píše:Tvůj příspěvek na silnici byl DAR (pravda, ošetřený smlovou). Nikdo tě nenutil jej obci dávat. Když někomu něco věnuješ, nenadáváš pak přece ostatním, že neudělali totéž.Michala píše:Uprimne, obecni pokladna me uz v zadnem ohledu nezajima. Vloni jsme prispeli na cestu, narozdil od ostatnich 90% obyvatel Haju, ktere tato skutecnost vubec nezajima a vozi si zadky v autobusu i autech a jezdi si zvesela po ceste, kterou jim sousede castecne zafinancovali.

Nestačí nevyžadovat nesmyslné spoje, které by v současné době stejně nebyly naplněné?Michala píše:I tak se to da chapat. Kdyz ale ma nekdo nazor, ze v obecni kase chybi penizky, tak by je tam mohl zkusit sam prisypat. udelat to kazdy, urcite je lip!MIr píše:Tvůj příspěvek na silnici byl DAR (pravda, ošetřený smlovou). Nikdo tě nenutil jej obci dávat. Když někomu něco věnuješ, nenadáváš pak přece ostatním, že neudělali totéž.Michala píše:Uprimne, obecni pokladna me uz v zadnem ohledu nezajima. Vloni jsme prispeli na cestu, narozdil od ostatnich 90% obyvatel Haju, ktere tato skutecnost vubec nezajima a vozi si zadky v autobusu i autech a jezdi si zvesela po ceste, kterou jim sousede castecne zafinancovali.

Myslím, že bys měla začít boxovat (potlačovaná agresivita?)Michala píše:Kdepak, ja mam k carodejnici dalekoMartina2 píše:No, a já zas neřekla, že mě cesta nezajímá - velice mě zajímá. Každopádně jsem ráda, že jsi taky taky hodně spokojená, brzy budou čarodějnice - přijdeš?....to je zase pokus o ftip, tak se neuraž !!
![]()
btw. ftip se pise s V na zacatku

A přisypat se dá velice jednoduše a velice účině. Stačí se přihlásit k trvalému pobytu.Michala píše:I tak se to da chapat. Kdyz ale ma nekdo nazor, ze v obecni kase chybi penizky, tak by je tam mohl zkusit sam prisypat. udelat to kazdy, urcite je lip!MIr píše:Tvůj příspěvek na silnici byl DAR (pravda, ošetřený smlovou). Nikdo tě nenutil jej obci dávat. Když někomu něco věnuješ, nenadáváš pak přece ostatním, že neudělali totéž.Michala píše:Uprimne, obecni pokladna me uz v zadnem ohledu nezajima. Vloni jsme prispeli na cestu, narozdil od ostatnich 90% obyvatel Haju, ktere tato skutecnost vubec nezajima a vozi si zadky v autobusu i autech a jezdi si zvesela po ceste, kterou jim sousede castecne zafinancovali.
Kdybych oficialne vyzadovala, tak to asi nepisu tady, ale dojdu si na obecni urad, nemyslis? Jestli zijes v predstave, ze nejake hypotezy a nove napady, ktere si tady se sousedy nekdo napise, nejak ovlivni kasicku nasi obce...tezko.MIr píše:Nestačí nevyžadovat nesmyslné spoje, které by v současné době stejně nebyly naplněné?Michala píše:I tak se to da chapat. Kdyz ale ma nekdo nazor, ze v obecni kase chybi penizky, tak by je tam mohl zkusit sam prisypat. udelat to kazdy, urcite je lip!MIr píše: Tvůj příspěvek na silnici byl DAR (pravda, ošetřený smlovou). Nikdo tě nenutil jej obci dávat. Když někomu něco věnuješ, nenadáváš pak přece ostatním, že neudělali totéž.
PaMi píše:A přisypat se dá velice jednoduše a velice účině. Stačí se přihlásit k trvalému pobytu.Michala píše:I tak se to da chapat. Kdyz ale ma nekdo nazor, ze v obecni kase chybi penizky, tak by je tam mohl zkusit sam prisypat. udelat to kazdy, urcite je lip!MIr píše: Tvůj příspěvek na silnici byl DAR (pravda, ošetřený smlovou). Nikdo tě nenutil jej obci dávat. Když někomu něco věnuješ, nenadáváš pak přece ostatním, že neudělali totéž.

- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Nemám rád nesystémová řešení. Osobně považuju krok - vybírání na cestu - který dodnes vyvolává silné emoce a lidi jen rozděluje, za chybný (viz. mé předchozí příspěvky k tématu). Další nesystémové přisypávání do obecní kasy z kapes občanů je doufám jen pokusem o vtip (hodně málo vtipný, mohu-li subjektivně hodnotit). Sypem tam daně. Mnohokrát se tu apelovalo na trvalé bydliště. Tím do Chýně dovalí každý své daně. Pak už je nutná trpělivost... Obec se topí v dluzích - jen připomínám, že je nešlo udělat za necelé čtyři měsíce od voleb - a politickou reprezentaci bude stát mnoho sil ji z toho vytáhnout. A fakt se snažejí.Michala píše:I tak se to da chapat. Kdyz ale ma nekdo nazor, ze v obecni kase chybi penizky, tak by je tam mohl zkusit sam prisypat. udelat to kazdy, urcite je lip!MIr píše:Tvůj příspěvek na silnici byl DAR (pravda, ošetřený smlovou). Nikdo tě nenutil jej obci dávat. Když někomu něco věnuješ, nenadáváš pak přece ostatním, že neudělali totéž.Michala píše:Uprimne, obecni pokladna me uz v zadnem ohledu nezajima. Vloni jsme prispeli na cestu, narozdil od ostatnich 90% obyvatel Haju, ktere tato skutecnost vubec nezajima a vozi si zadky v autobusu i autech a jezdi si zvesela po ceste, kterou jim sousede castecne zafinancovali.