Kolem do Velký vsi (Prahy)

Jedna paní povídala...
Odpovědět
Jiří Nývlt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiří Nývlt » 04 čer 2008, 09:48

kubajs píše:
punker píše:To ale bylo... sluníčko nám svítilo, větérek pofukoval, krásné výhledy do krajiny, ptáčci zpívali... No prostě výlet bez chyby směr Praha :D

nóó realita byla trochu jiná... :( Jirka měl nehodu a následný defekt, já s Kubajsem jsme dorazili do Prahy přeživší, avšak promočeni až na kost... :( na příští výjezd budeme muset vyrazit v neoprénech :lol:
Jsem pro, možná si vezmu i potápěčskou flašku a automatiku, maska a ploutve budou nutností. A koupím si nepromokavý batoh, nebo se aspoň vybavím igelitkou, neb suším nejen věci na kolo, ale lehce i věci do práce (na sobě) ;).
Jsem říkal, že pojedu, i kdyby trakaře padaly, no nějaké jsem po cestě viděl, měl jsem co dělat, abych se jim vyhnul...
Kdo jste s námi nejel, o hodně jste přišli, příště musíme zopakovat :D
Jó hlavně Nývlt válející se po silnici. To byl sichr zážitek. :-D

petulet

Příspěvek od petulet » 04 čer 2008, 09:53

No teda tolik zážitků hned po ránu. :) Ale jste pašáci, kluci, že jste to zvládli. I když ono jak už se jednou vyjede, tak to ani jinak nejde, že. :) No a jak to teda bylo dál po tom Jirkově defektu??

Srneček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Srneček » 04 čer 2008, 10:07

Jiri Nyvlt píše:
kubajs píše:
punker píše:To ale bylo... sluníčko nám svítilo, větérek pofukoval, krásné výhledy do krajiny, ptáčci zpívali... No prostě výlet bez chyby směr Praha :D

nóó realita byla trochu jiná... :( Jirka měl nehodu a následný defekt, já s Kubajsem jsme dorazili do Prahy přeživší, avšak promočeni až na kost... :( na příští výjezd budeme muset vyrazit v neoprénech :lol:
Jsem pro, možná si vezmu i potápěčskou flašku a automatiku, maska a ploutve budou nutností. A koupím si nepromokavý batoh, nebo se aspoň vybavím igelitkou, neb suším nejen věci na kolo, ale lehce i věci do práce (na sobě) ;).
Jsem říkal, že pojedu, i kdyby trakaře padaly, no nějaké jsem po cestě viděl, měl jsem co dělat, abych se jim vyhnul...
Kdo jste s námi nejel, o hodně jste přišli, příště musíme zopakovat :D
Jó hlavně Nývlt válející se po silnici. To byl sichr zážitek. :-D

Skoro jste mě už přesvědčili! Nabídka zážitků je tak lákavá, že vážně uvažuji, že se také připojím k vaší misi. Obvzlášť pod vedením Jiřího Nývlta Drtikola Prvního :lol: :lol: ...to bude mazec.
Srneček

punker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od punker » 04 čer 2008, 10:20

petulet píše:No teda tolik zážitků hned po ránu. :) Ale jste pašáci, kluci, že jste to zvládli. I když ono jak už se jednou vyjede, tak to ani jinak nejde, že. :) No a jak to teda bylo dál po tom Jirkově defektu??
No Jirka to byl nucen otočit, páč přehazovačka byla v oněch místech... Takže to otočil a zajistil si odvoz směr Chýně... Já a Kubajs jsme dupli do pedálů, začlo lejt, takže už bylo pozdě ptát se kdo je kdo... :D Takže jsme se skrze Prokopák dobrodil až do Prahy... :) no Musel jsem všechno ždímat fest, teď už suším na radiátorech :)

petulet

Příspěvek od petulet » 04 čer 2008, 10:25

punker píše:No Jirka to byl nucen otočit, páč přehazovačka byla v oněch místech... Takže to otočil a zajistil si odvoz směr Chýně... Já a Kubajs jsme dupli do pedálů, začlo lejt, takže už bylo pozdě ptát se kdo je kdo... :D Takže jsme se skrze Prokopák dobrodil až do Prahy... :) no Musel jsem všechno ždímat fest, teď už suším na radiátorech :)
No teda, takže to bylo fakt takhle dramatický... :shock: No a jakou trasu jste jeli? Tu Jirkovu, nebo "turistickou" Kubovu?

punker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od punker » 04 čer 2008, 10:28

petulet píše:
punker píše:No Jirka to byl nucen otočit, páč přehazovačka byla v oněch místech... Takže to otočil a zajistil si odvoz směr Chýně... Já a Kubajs jsme dupli do pedálů, začlo lejt, takže už bylo pozdě ptát se kdo je kdo... :D Takže jsme se skrze Prokopák dobrodil až do Prahy... :) no Musel jsem všechno ždímat fest, teď už suším na radiátorech :)
No teda, takže to bylo fakt takhle dramatický... :shock: No a jakou trasu jste jeli? Tu Jirkovu, nebo "turistickou" Kubovu?
asi jsme chtěli jet tu Kubovu, ale skončilo to trasou "nic nevidím, jsem mokrej, pálí mě voko, chci přežít" :lol:

petulet

Příspěvek od petulet » 04 čer 2008, 10:29

punker píše:asi jsme chtěli jet tu Kubovu, ale skončilo to trasou "nic nevidím, jsem mokrej, pálí mě voko, chci přežít" :lol:
:lol: No hlavně že jste dojeli. :)

Jiří Nývlt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiří Nývlt » 04 čer 2008, 12:19

punker píše:
petulet píše:
asi jsme chtěli jet tu Kubovu, ale skončilo to trasou "nic nevidím, jsem mokrej, pálí mě voko, chci přežít" :lol:
Mě teď pálej vobě kolena a lokty a naražené oudy přicházejí k sobě.
Odpoledne vezu (rozdrti)kolo do servízu :oops:
Jakmile budu aspoň lehce zcelen (pondělí, úterý) dám si rád i tu pankérovu trasu "nic nevidím, jsem mokrej, pálí mě voko, chci přežít" - beru všema deseti.

petulet

Příspěvek od petulet » 04 čer 2008, 12:33

A večer pojedete? Věci už budete mít pomalu suchý, ne? :wink:

kubajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubajs » 04 čer 2008, 13:12

petulet píše:A večer pojedete? Věci už budete mít pomalu suchý, ne? :wink:
Když tak koukám na věšák, tak věci asi večer suché nebudou, ale pojedu určitě, i kdyby padalo ještě víc trakařů. Přes Ladronku.

Jinak ta trasa, kterou jsme dneska jeli, za tu se stydím. Katastrofa. Díky bahnu jsme to objížděli a kus cesty jsme jeli i přes Jeremiášku (dvouproudoudovka + nějaký ten odbočovací pruh navíc v jednom směru - silně frekventovaná), neboť jsem nevěděl, kudy to řádně bez bahna objet.
Ostatně, jak Punker správně podotknul, kdybychom věděli, že se tak rozprší, mohli jsme to vzít bez rozpaků i tím bahnem, během chvilky bychom byli čistí ;).
Do toho jsem měl co dělat, abych vůbec dokázal brzdit, mačkal jsem obě brzdové páky ze všech sil a všemi prsty až na řídítka a skoro to nechtělo zastavit, kolik bylo vody mezi ráfkem a špalíkem.
Jináč jsem si říkal, že na kolo mám více méně kompletní výbavu, ale opak je pravdou - chybí mi stěrače na brýle :D.

kubajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubajs » 04 čer 2008, 13:16

punker píše:
petulet píše:
Ale stejně, netušil jsem až do dnešního rána, že je Nývlt plochodrážník :D. Ale techniku už má vychytanou, příště to musí vyjít :).

kubajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubajs » 04 čer 2008, 13:22

Jiri Nyvlt píše:Mě teď pálej vobě kolena a lokty a naražené oudy přicházejí k sobě.
Odpoledne vezu (rozdrti)kolo do servízu :oops:
Jakmile budu aspoň lehce zcelen (pondělí, úterý) dám si rád i tu pankérovu trasu "nic nevidím, jsem mokrej, pálí mě voko, chci přežít" - beru všema deseti.
To je, Jirko, paradox, tvůj oř má těžkou - otevřenou zlomeninu a bude zřejmě fit už zítra a ty by ses flákal až do pondělí. Zítra s tebou počítáme ;).

punker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od punker » 04 čer 2008, 14:45

věci už mám mimo treter suchý... :)
ale teď jsem zmokl v civilu... :(
já taktéž pojedu za jakékoliv situace, páč se mi nechce socmetrem a socbusem :D
mě tem provoz nevadí, já jsem celkem zvyklý... :)
jj to jest holá pravda... taky mi to nechtělo pořádně brzdit...

punker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od punker » 05 čer 2008, 18:31

nějaký odhodlaný adept, který by se mnou zítra frčel směr Prágl cestou známou i neznámou by cyklo?... :D v 6:30 u pivovárskýho dvora? :D

kubajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubajs » 05 čer 2008, 20:41

punker píše:nějaký odhodlaný adept, který by se mnou zítra frčel směr Prágl cestou známou i neznámou by cyklo?... :D v 6:30 u pivovárskýho dvora? :D
Zítra bych klidně fičel, ale musíš mě šetřit, pořád ještě nemám přezuto, hladší a užší pláště se mi válejí na Vysočině.
Nemít Jirka defekt, asi bych pomalu začal odpadávat. Chybí forma.
Bahno už bude suché, nebo bude minimálně možné se nějakým horším úsekům vyhnout, aniž bychom to museli objíždět přes půl Prahy.
Jiřík s náma, předpokládám, ještě nepojede, musí se zotavit, Peťule má kolo ještě v Práglu.
Srneček pojede jen pod vedením Jiříka Drtikola prvního :D, takže s ním zřejmě taky nemůžeme počítat :), asi budem sami.
Budu tam v 6:30.

Odpovědět