Ja vim, jsem doterny:)...ale nepomohu si...mozna je to na neco dobréSrneček píše:Dádulo, prosím, napiš mu to, já už na to nemám sílu.

Já bych se taky přimlouvala za modrý kontejnery. Některý lidi jsou prostě zabedněnci, skladovat a vázat papír a hlídat každou první sobotu je evidentně nad jejich schopnosti.ibert píše:Zdravim Vas, chci se zeptat...to fakt neni jine reseni s tym papirem?....vypada to tady u nas jako skladka nebo smetiste ane jako novostavby. NIKDY TO TADY NEBUDE LEPSI DOKUD nebudou kontajnery na PAPIR i na PLASTY / taky nestaci nevim kolik ich je tam...2 tusim.../ Je tu uz hodne lidi. Kolik vsehovsudy stoji odvoz papiru + kontajner na papir?...prosim, muzete to dat vedet?Věra Kovářová píše:Můžete!
..i nad mou schopnost..a to nejsem zabednenecpetulet píše:Já bych se taky přimlouvala za modrý kontejnery. Některý lidi jsou prostě zabedněnci, skladovat a vázat papír a hlídat každou první sobotu je evidentně nad jejich schopnosti.ibert píše:Zdravim Vas, chci se zeptat...to fakt neni jine reseni s tym papirem?....vypada to tady u nas jako skladka nebo smetiste ane jako novostavby. NIKDY TO TADY NEBUDE LEPSI DOKUD nebudou kontajnery na PAPIR i na PLASTY / taky nestaci nevim kolik ich je tam...2 tusim.../ Je tu uz hodne lidi. Kolik vsehovsudy stoji odvoz papiru + kontajner na papir?...prosim, muzete to dat vedet?Věra Kovářová píše:Můžete!
Tak to gratuluju, já auto nemám, jinak už bych to dávno někam odvezla.ibert píše:..i nad mou schopnost..a to nejsem zabednenec/ ale skladuji ho v aute:)
Zajímavý přístup zastupitele.....Srneček píše:Dádulo, prosím, napiš mu to, já už na to nemám sílu.
Dádule píše:Myslim, ze cedulka s napisem Zakaz skladky pod pokutou (jakakoliv castka) "prasata" vubec neodradi.
Musel by jsi ho chytnout "pri cinu" - na coz tedy cekam celou dobu..ale zatim jsem nikoho nevidela. Clovek by si asi musel vzit dovcu a sednout si tam a cekat
Myslim, ze mnohem prinosnejsi je se o problem zajimat a hledat reseni. "Nabidnout obci pomocnou ruku" - ne jenom vykrikovat, ze je tu bordel a vyreste to.
Jsem zvedava, jak se zachovaji jednotlive domy az se reseni najde
...jinak dikyarmagedon píše:Zajímavý přístup zastupitele.....Srneček píše:Dádulo, prosím, napiš mu to, já už na to nemám sílu.
Tak jinak. Co se má dělat se starým papírem ví nahoře dost lidí. Taky je tady ovšem dost debilů, který to neřeší a řešit prostě nebudou. Postoj kolektivní viny mne nebaví, nevím proč bych se měl každý den dívat na ten chlív. Pořád se tu řěší problém jestli si Ibert zapomatuje první sobotu atd. Problém je, že ty co to tam hází to dost možná taky vědí, ale kašlou na to. A zbytek - těch ohleduplnějších, má holt smůlu, prostě chlív tam bude a vyřízeno. Co třeba vyhláška, příklad - pod pokutou tolik a tolik zákaz skládky - protože to už je skládka a pěkně nechutná. Ale dělat z Iberta opruza, že to pořád nechápe, je poměrně slabej výkon.
obavam se, ze tim "prispet na" jsi prokazal, ze jsi nepochopil to, co myslela dadule tim "nabidnout pomocnou ruku".ibert píše:Dádule píše:Myslim, ze cedulka s napisem Zakaz skladky pod pokutou (jakakoliv castka) "prasata" vubec neodradi.
Musel by jsi ho chytnout "pri cinu" - na coz tedy cekam celou dobu..ale zatim jsem nikoho nevidela. Clovek by si asi musel vzit dovcu a sednout si tam a cekat
Myslim, ze mnohem prinosnejsi je se o problem zajimat a hledat reseni. "Nabidnout obci pomocnou ruku" - ne jenom vykrikovat, ze je tu bordel a vyreste to.
Jsem zvedava, jak se zachovaji jednotlive domy az se reseni najde
..to jsi doufam nemyslela mna, ze jen vykrikuji, ja bych klidne prispel na neco, kdyby to pomohlo
to v kazdom pripade, ale je rozdiel platit X penazi mesacne z obecneho rozpoctu, ktory nie je nafukovaci alebo naucit ludi zviest papier do obce ako docasne riesenie kym nebude dostatok money.petulet píše:Ale no tak..., jde tu přece hlavně o peníze, ne? Právě kvůli penězům přece nemáme kontejnery na papír.MIr píše:obavam se, ze tim "prispet na" jsi prokazal, ze jsi nepochopil to, co myslela dadule tim "nabidnout pomocnou ruku".
Ir
Nejde jen o penize...ale jde o to situaci vyresit, coz neni jednoduche. Neb musis dodrzet, ze system odpadu je stejny v cele obci..a dole v obci kontejnery nechcou...jak rikam, jde o to hledat varianty a pak tu variantu naplnit. Pak uz pujde "jen" o ty penize.petulet píše:Ale no tak..., jde tu přece hlavně o peníze, ne? Právě kvůli penězům přece nemáme kontejnery na papír.MIr píše:obavam se, ze tim "prispet na" jsi prokazal, ze jsi nepochopil to, co myslela dadule tim "nabidnout pomocnou ruku".
Ir
Furt tomu nějak nerozumím, ale radši se už na nic neptám.Dádule píše: Nejde jen o penize...ale jde o to situaci vyresit, coz neni jednoduche. Neb musis dodrzet, ze system odpadu je stejny v cele obci..a dole v obci kontejnery nechcou...jak rikam, jde o to hledat varianty a pak tu variantu naplnit. Pak uz pujde "jen" o ty penize.
A iBerte...nemluvila jsem o tobe...ale o vsech, kteri jen hlasaji jaky je tu bordel, ale uz nic pro to neudelaji. Napr. dat vedet na urad, ze by obcane chteli, aby se to resilo, by take nebylo spatne..nez jen cekat az neco samo spadne z nebe (jenomze na to jsou lide lini a spolehaji se na to, ze to nekdo za ne vyresi).
No radsi koncim.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host