Starý papír

Jak se tu bydlí nově příchozím nebo již stávajícím obyvatelům. Co je nového a jak to ve vsi chodí...
Odpovědět
ibert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ibert » 12 pro 2007, 23:30

Srneček píše:Dádulo, prosím, napiš mu to, já už na to nemám sílu :roll:.
Ja vim, jsem doterny:)...ale nepomohu si...mozna je to na neco dobré :wink:

Dádule
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dádule » 13 pro 2007, 08:18

Jelikoz uz se tady o tom psalo a namluvilo spousty, poslala jsem ti email. Mas tam info.

petulet

Re: dotaz na celkovu sumu odvozu papiru

Příspěvek od petulet » 13 pro 2007, 09:10

ibert píše:
Věra Kovářová píše:Můžete!
Zdravim Vas, chci se zeptat...to fakt neni jine reseni s tym papirem?....vypada to tady u nas jako skladka nebo smetiste ane jako novostavby. NIKDY TO TADY NEBUDE LEPSI DOKUD nebudou kontajnery na PAPIR i na PLASTY / taky nestaci nevim kolik ich je tam...2 tusim.../ Je tu uz hodne lidi. Kolik vsehovsudy stoji odvoz papiru + kontajner na papir?...prosim, muzete to dat vedet?
Já bych se taky přimlouvala za modrý kontejnery. Některý lidi jsou prostě zabedněnci, skladovat a vázat papír a hlídat každou první sobotu je evidentně nad jejich schopnosti.

ibert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ibert » 13 pro 2007, 09:18

petulet píše:
ibert píše:
Věra Kovářová píše:Můžete!
Zdravim Vas, chci se zeptat...to fakt neni jine reseni s tym papirem?....vypada to tady u nas jako skladka nebo smetiste ane jako novostavby. NIKDY TO TADY NEBUDE LEPSI DOKUD nebudou kontajnery na PAPIR i na PLASTY / taky nestaci nevim kolik ich je tam...2 tusim.../ Je tu uz hodne lidi. Kolik vsehovsudy stoji odvoz papiru + kontajner na papir?...prosim, muzete to dat vedet?
Já bych se taky přimlouvala za modrý kontejnery. Některý lidi jsou prostě zabedněnci, skladovat a vázat papír a hlídat každou první sobotu je evidentně nad jejich schopnosti.
..i nad mou schopnost..a to nejsem zabednenec :wink: / ale skladuji ho v aute:)

petulet

Příspěvek od petulet » 13 pro 2007, 10:03

ibert píše:..i nad mou schopnost..a to nejsem zabednenec :wink: / ale skladuji ho v aute:)
Tak to gratuluju, já auto nemám, jinak už bych to dávno někam odvezla. :)

armagedon

Příspěvek od armagedon » 13 pro 2007, 13:02

Zajímavý přístup zastupitele.....
Tak jinak. Co se má dělat se starým papírem ví nahoře dost lidí. Taky je tady ovšem dost debilů, který to neřeší a řešit prostě nebudou. Postoj kolektivní viny mne nebaví, nevím proč bych se měl každý den dívat na ten chlív. Pořád se tu řěší problém jestli si Ibert zapomatuje první sobotu atd. Problém je, že ty co to tam hází to dost možná taky vědí, ale kašlou na to. A zbytek - těch ohleduplnějších, má holt smůlu, prostě chlív tam bude a vyřízeno. Co třeba vyhláška, příklad - pod pokutou tolik a tolik zákaz skládky - protože to už je skládka a pěkně nechutná. Ale dělat z Iberta opruza, že to pořád nechápe, je poměrně slabej výkon. :twisted:

Dádule
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dádule » 13 pro 2007, 13:13

Myslim, ze cedulka s napisem Zakaz skladky pod pokutou (jakakoliv castka) "prasata" vubec neodradi.

Musel by jsi ho chytnout "pri cinu" - na coz tedy cekam celou dobu..ale zatim jsem nikoho nevidela. Clovek by si asi musel vzit dovcu a sednout si tam a cekat :)

Myslim, ze mnohem prinosnejsi je se o problem zajimat a hledat reseni. "Nabidnout obci pomocnou ruku" - ne jenom vykrikovat, ze je tu bordel a vyreste to.

Jsem zvedava, jak se zachovaji jednotlive domy az se reseni najde :?

ibert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ibert » 13 pro 2007, 13:45

Dádule píše:Myslim, ze cedulka s napisem Zakaz skladky pod pokutou (jakakoliv castka) "prasata" vubec neodradi.

Musel by jsi ho chytnout "pri cinu" - na coz tedy cekam celou dobu..ale zatim jsem nikoho nevidela. Clovek by si asi musel vzit dovcu a sednout si tam a cekat :)

Myslim, ze mnohem prinosnejsi je se o problem zajimat a hledat reseni. "Nabidnout obci pomocnou ruku" - ne jenom vykrikovat, ze je tu bordel a vyreste to.

..to jsi doufam nemyslela mna, ze jen vykrikuji :wink: , ja bych klidne prispel na neco, kdyby to pomohlo

ibert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ibert » 13 pro 2007, 13:46

armagedon píše:
Zajímavý přístup zastupitele.....
Tak jinak. Co se má dělat se starým papírem ví nahoře dost lidí. Taky je tady ovšem dost debilů, který to neřeší a řešit prostě nebudou. Postoj kolektivní viny mne nebaví, nevím proč bych se měl každý den dívat na ten chlív. Pořád se tu řěší problém jestli si Ibert zapomatuje první sobotu atd. Problém je, že ty co to tam hází to dost možná taky vědí, ale kašlou na to. A zbytek - těch ohleduplnějších, má holt smůlu, prostě chlív tam bude a vyřízeno. Co třeba vyhláška, příklad - pod pokutou tolik a tolik zákaz skládky - protože to už je skládka a pěkně nechutná. Ale dělat z Iberta opruza, že to pořád nechápe, je poměrně slabej výkon. :twisted:
...jinak diky :wink:

MIr

Příspěvek od MIr » 13 pro 2007, 13:59

ibert píše:
Dádule píše:Myslim, ze cedulka s napisem Zakaz skladky pod pokutou (jakakoliv castka) "prasata" vubec neodradi.

..to jsi doufam nemyslela mna, ze jen vykrikuji :wink: , ja bych klidne prispel na neco, kdyby to pomohlo
obavam se, ze tim "prispet na" jsi prokazal, ze jsi nepochopil to, co myslela dadule tim "nabidnout pomocnou ruku".
Ir

petulet

Příspěvek od petulet » 13 pro 2007, 14:01

MIr píše:obavam se, ze tim "prispet na" jsi prokazal, ze jsi nepochopil to, co myslela dadule tim "nabidnout pomocnou ruku".
Ir
Ale no tak..., jde tu přece hlavně o peníze, ne? Právě kvůli penězům přece nemáme kontejnery na papír.

-cs-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -cs- » 13 pro 2007, 14:35

petulet píše:
MIr píše:obavam se, ze tim "prispet na" jsi prokazal, ze jsi nepochopil to, co myslela dadule tim "nabidnout pomocnou ruku".
Ir
Ale no tak..., jde tu přece hlavně o peníze, ne? Právě kvůli penězům přece nemáme kontejnery na papír.
to v kazdom pripade, ale je rozdiel platit X penazi mesacne z obecneho rozpoctu, ktory nie je nafukovaci alebo naucit ludi zviest papier do obce ako docasne riesenie kym nebude dostatok money.

Ja uz som sa z kryglikom o tom bavil a som ochotny prispiet aj financne na nasledovne:

1-va vlna obrody debilov - letaky do domu + tabula s napisom / upozornenim / informaciami v priestore bordelu (inak sa to neda nazvat)

kto sa prida? potrebujem tabulu najlepsie plastovu - nemate niekto niekde 1x1m?

2-ha vlna obrody debilov - represivne opatrenie. Slusna web kamera s nocnym videnim umiestnena na dome, zaznam na HDD (pohybovy) + upozornenie v priestore bordelu. Uz sme aj pozerali vhodne typy.

3-tia vlna obrody debilov - na zaklade zaznamov, postupovat pravne alebo radikalne. Radikalne preto, pretoze debil nechape co chcete a musite za znizit na pochopitelnu uroven. Viete, ze ja som za radikalne riesenia.

-----

Dádule
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dádule » 13 pro 2007, 14:36

petulet píše:
Ir
Nejde jen o penize...ale jde o to situaci vyresit, coz neni jednoduche. Neb musis dodrzet, ze system odpadu je stejny v cele obci..a dole v obci kontejnery nechcou...jak rikam, jde o to hledat varianty a pak tu variantu naplnit. Pak uz pujde "jen" o ty penize.

A iBerte...nemluvila jsem o tobe...ale o vsech, kteri jen hlasaji jaky je tu bordel, ale uz nic pro to neudelaji. Napr. dat vedet na urad, ze by obcane chteli, aby se to resilo, by take nebylo spatne..nez jen cekat az neco samo spadne z nebe (jenomze na to jsou lide lini a spolehaji se na to, ze to nekdo za ne vyresi).

No radsi koncim.

click

Příspěvek od click » 13 pro 2007, 14:47

Tak ted tu jsme dazed and confused dva. Tady se neplati za papir? Vetsinou je to velky business, zase jsem narazil na vyjimku? Za velkou louzi by vam utrhly ruku a kazdy barak by mel aspon dva kontejnery...balit a vazat papir me prijde prinejmensim stejne tak uchylny jako jit na postu a predpisove met zabaleny balicek v papiru a s provazkem. Ale to uz je jina story..

petulet

Příspěvek od petulet » 13 pro 2007, 14:53

Dádule píše: Nejde jen o penize...ale jde o to situaci vyresit, coz neni jednoduche. Neb musis dodrzet, ze system odpadu je stejny v cele obci..a dole v obci kontejnery nechcou...jak rikam, jde o to hledat varianty a pak tu variantu naplnit. Pak uz pujde "jen" o ty penize.

A iBerte...nemluvila jsem o tobe...ale o vsech, kteri jen hlasaji jaky je tu bordel, ale uz nic pro to neudelaji. Napr. dat vedet na urad, ze by obcane chteli, aby se to resilo, by take nebylo spatne..nez jen cekat az neco samo spadne z nebe (jenomze na to jsou lide lini a spolehaji se na to, ze to nekdo za ne vyresi).

No radsi koncim.
Furt tomu nějak nerozumím, ale radši se už na nic neptám.:roll:

Odpovědět