a pár minut před sedmou mi na telefonu p. Pošmourný sdělil,
že závadu teprve hledají, načež z OÚ přišel e-mail, že se na závadě intenzivně pracuje. Kdyby na ní intenzivně pracovali, tak by to kolem sedmé bylo dávno opravené a my ohli jet umytí do práce, podle mě, o tom v noci vůbec nevěděli,
v 9:40 pořád neteče což je skoro deset hodin
 .
 .
 jak intenzivne se na odstraneni zavady pracuje, ale je pul jedenacte pryc a voda stale netece....ta materska zacina byt cim dal tim zajimavejsi
 jak intenzivne se na odstraneni zavady pracuje, ale je pul jedenacte pryc a voda stale netece....ta materska zacina byt cim dal tim zajimavejsi   ..... jen tak dal
 ..... jen tak dal   Jede to, ale neseje to
 Jede to, ale neseje to   , co si o tom mám myslet, takže to není závada ale prostě voda pro nás není???
 , co si o tom mám myslet, takže to není závada ale prostě voda pro nás není???
 tak tohle me hlava nebere....voda sice skutecne zacala tect cca neco kolem jedenacte (nebo tak nejak), ale to je to za barvu? Co je to za "HNUS"? ...by se z toho clovek
  tak tohle me hlava nebere....voda sice skutecne zacala tect cca neco kolem jedenacte (nebo tak nejak), ale to je to za barvu? Co je to za "HNUS"? ...by se z toho clovek   

, tak by to zbamenalo, že asi fakt něco opravovali, hlavně ale nerozumím textu
 , tak by to zbamenalo, že asi fakt něco opravovali, hlavně ale nerozumím textu .... no nevim nevim.....kazdopadne ta voda tece i nadale takhle hnusna, kdybych ji natahla, tak uz jsem ji 3x vytahla. Nemuzu ani umyt nadobi. Dam jim jeste hodinu a pak volam Posmournymu, co to ma jak oznamenat.....jestli nejsou schopni dodat pitnou vodu, tak at navali cisternu.
 .... no nevim nevim.....kazdopadne ta voda tece i nadale takhle hnusna, kdybych ji natahla, tak uz jsem ji 3x vytahla. Nemuzu ani umyt nadobi. Dam jim jeste hodinu a pak volam Posmournymu, co to ma jak oznamenat.....jestli nejsou schopni dodat pitnou vodu, tak at navali cisternu.