nevím, zda tato vlákna čte někdo z obce či nikoliv a proto rovnou podotýkám, že tento můj příspěvek pošlu na e-mail obce.
Opravdu nechápu přístup obce k údržbě silnic. Dnes jsem jel po ránu asi v 5.00 hodin do práce a na křižovatce ulic U Dráhy a Točivá, jsem se díky nahrnutím haldy sněhu ( ta vznikla když někdo s radlicí projel přímo ulicí točivá , nikoliv u dráhy ) , který zmrznul dostal do situace kdy jsem musel je po totálně neudržované silnici u dráhy pomalu aby mi auto neuklozlo a v okamžiku , kdy jsem přejížděl haldu jsem zůstal vyset o podvozekpůl na půl a nemohl jsem ani couvat ani jet dopředu !!! Po několika neúspěšných pokusech mě napadlo vystoupit a auto rozhoupat směrem dopředu a tím jej převalit hroudu.
Zajímalo by mě proč obec udržuje takovýmto stylem obecní silnice ?? Potkal jsem rána na točně pána s traktorem a poprosil ho , zda by mohl tento úsek upravit, že tam asi budou mít problémy i ostatní a ten mi sdělil, že jen solí
 D a jestli se k tomu dostane někdy tam možná odpoledne !
D a jestli se k tomu dostane někdy tam možná odpoledne !Každý den se rovněž setkávám s problémem , kdy na již zmiňovaných místech v ulici příčné stojí auta u chodníků a jak řidiči osobních aut, tak i uklidová auta mezi nimi kličkují jak zajíci !! Již cca před měsícem jsem psal na obec stížnost ohledně špatného parkování těchto aut, které neustále ohrožují provoz v těchto úsecích a stále nevidím , že by MP Hostivice jezdily do satelitu dávat pokuty či auta rovnou odtahovat.
Píšu tedy dnes sem znovu a rovněž budu psát na obec a žádám ihned nápravu stavu silnice u Dráhy do sjízdného stavu, zajištění postihu řidičů špatně parkujících v ulici příčná a u Dráhy !!
Nebude-li opět OPĚT v těchto věcích nic dělat podám na zastupitelstvo obce trestní oznámení za úmyslné ohrožení bezpečnosti obyvatel u Dráhy ve smyslu bránění příjezdových komunikací pro případný příjezd záchraných složek !!!
 Dělá co může. Nechtěl bych se s tou obludou proplétat mezi auty, které naši bezohlední spoluobčané bez ohledu na předpisy odstavili, jak se jim zachtělo.
  Dělá co může. Nechtěl bych se s tou obludou proplétat mezi auty, které naši bezohlední spoluobčané bez ohledu na předpisy odstavili, jak se jim zachtělo.  

.
. coz asi vyresi jenom obleva, ale trocha sterku by situaci urcite aspon trochu vylepsila
  coz asi vyresi jenom obleva, ale trocha sterku by situaci urcite aspon trochu vylepsila  
 Už me to tady opravdu pěkne štve já chápu, že peníze nejsou ale sakra tady jde o bezpečí lidí a hlavně také o poškození auta a obec si může být jista, že pokud si auto poškodím díky jejich nezájmu to tady aspon trochu zprůjezdnit škodu budu vymáhat po ni. Ted se modlím aby se mi todle enstalo v době kdy tu nikdo nebude a opravdu to tu totálně nezablokuji. Sníh se snažíme odklidit seč se dá, ale chtělo by to aby tu projelo auto a ten sníh odhrnulo. Shodu okolností na základě mých stížností na poště se tu dneska zastaila poštačka, omlouvala se, ale říkala, že dokud to tu nebude sjízdné nebude sem jezditm že se tu vybourala. Takže jsem ji i chápala. Škoda, že se nemám jak dostat na obecní úřad zítra tam nicméně hodlám aspon zavolat, zda to hodlají řešít. Musím tedy říct, že minulý rok to tu celkově vypadalo líp než ted aspon jsem tu takle "nezapadla"
 Už me to tady opravdu pěkne štve já chápu, že peníze nejsou ale sakra tady jde o bezpečí lidí a hlavně také o poškození auta a obec si může být jista, že pokud si auto poškodím díky jejich nezájmu to tady aspon trochu zprůjezdnit škodu budu vymáhat po ni. Ted se modlím aby se mi todle enstalo v době kdy tu nikdo nebude a opravdu to tu totálně nezablokuji. Sníh se snažíme odklidit seč se dá, ale chtělo by to aby tu projelo auto a ten sníh odhrnulo. Shodu okolností na základě mých stížností na poště se tu dneska zastaila poštačka, omlouvala se, ale říkala, že dokud to tu nebude sjízdné nebude sem jezditm že se tu vybourala. Takže jsem ji i chápala. Škoda, že se nemám jak dostat na obecní úřad zítra tam nicméně hodlám aspon zavolat, zda to hodlají řešít. Musím tedy říct, že minulý rok to tu celkově vypadalo líp než ted aspon jsem tu takle "nezapadla"