Squash - hledam spoluhrace
Squash - hledam spoluhrace
Ahojda, hledam spoluhrace na prilezitostny nebo pravidelny hrani squashe v Brvich. Jednou tydne s pritelem me nestaci, chci se zlepsovat, takze pokud nekdo nemate spoluhrace tak se ozvete. Hraju 4. sezonu a beru kohokoliv, kdo bude lepsi nebo stejne dobry(spatny)jako ja a bude ho se mnou hra bavit. PO, UT, ST vecer muzu kdykoliv po praci.
Diky za ozvani
Ahojda
Martina
zahradnm@seznam.cz
ICQ 123646052(pouze vecer po praci v Chyni)
Diky za ozvani
Ahojda
Martina
zahradnm@seznam.cz
Re: Squash - hledam spoluhrace
a
Naposledy upravil(a) stryc dne 10 kvě 2010, 14:53, celkem upraveno 1 x.
Jeeee
Koukam a ctu to po sobe a hehe, napsala jsem to celkem zvlastne, jak kdybych byla nejaky mistr sveta:-))tak to rozhodne ne, prijde ted nejaky nabusenec a dostanu peknou cocku...no, tak snad to nikoho neodradi, pojdte si nekdo zahrat.....cena je 200 Kc/hod celej vecer a hraci kurty jsou kvalitni..aspon myslim, muzu porovnavat jenom se Strahovem
Martina
Martina
Rataj s dalsimi 2ma. Teraz sme sice nehrali 6mesiacov pretoze somMartina píše:Ahojda, hledam spoluhrace na prilezitostny nebo pravidelny hrani squashe v Brvich. Jednou tydne s pritelem me nestaci, chci se zlepsovat, takze pokud nekdo nemate spoluhrace tak se ozvete. Hraju 4. sezonu a beru kohokoliv, kdo bude lepsi nebo stejne dobry(spatny)jako ja a bude ho se mnou hra bavit. PO, UT, ST vecer muzu kdykoliv po praci.
Diky za ozvani
Ahojda
Martina
zahradnm@seznam.cz
si nalomil pri squasi kotnik ale tento mesiac to rozbehneme.
Ahojda,
tak zatim jsem byla hrat jenom s jednim nadcencem, co zbytek???? Pojdte nekdo....jinak ztracim moralku:-)))))
Martina
tak zatim jsem byla hrat jenom s jednim nadcencem, co zbytek???? Pojdte nekdo....jinak ztracim moralku:-)))))
Martina
-cs- píše:Rataj s dalsimi 2ma. Teraz sme sice nehrali 6mesiacov pretoze somMartina píše:Ahojda, hledam spoluhrace na prilezitostny nebo pravidelny hrani squashe v Brvich. Jednou tydne s pritelem me nestaci, chci se zlepsovat, takze pokud nekdo nemate spoluhrace tak se ozvete. Hraju 4. sezonu a beru kohokoliv, kdo bude lepsi nebo stejne dobry(spatny)jako ja a bude ho se mnou hra bavit. PO, UT, ST vecer muzu kdykoliv po praci.
Diky za ozvani
Ahojda
Martina
zahradnm@seznam.cz
si nalomil pri squasi kotnik ale tento mesiac to rozbehneme.
Hledám spoluhráče - slabšího než Martina.
Tak a sebevědomí je v tahu. Po nedělním zápase s Martinou mi trvalo čtyři hodiny než se mi podařilo obnovit základní životní funkce
brutální porážka.

Srneček
Re: Hledám spoluhráče - slabšího než Martina.
Uz som si bol zahrat. Kotnik vyzera ze vydrzi ale mam normalne svalovicuSrneček píše:Tak a sebevědomí je v tahu. Po nedělním zápase s Martinou mi trvalo čtyři hodiny než se mi podařilo obnovit základní životní funkcebrutální porážka.
v ruke + kondicka v haji zelenom.

Re: Hledám spoluhráče - slabšího než Martina.
Ba ne, bylo to v pohode. To ja jsem vetsinou ruda jak rak a jeste par hodin potom mam peknou barvu. A vlastne je idelani, kdyz je kurt v arealu hospody, tak priste to splachneme pivkem a bude pohoda..
Martina

Martina
Srneček píše:Tak a sebevědomí je v tahu. Po nedělním zápase s Martinou mi trvalo čtyři hodiny než se mi podařilo obnovit základní životní funkcebrutální porážka.
Hola pristi tyden mam volno, tak kdo se mnou pujde hrat??? Btw: pokud udelame nejakou hracskou zakladnu uvazuju o usporadani maleho squashoveho turnaje.....
kdyby nas bylo tak osum, tak by to slo a myslim, ze by to prijemny setkani vsech fandu do squashe do budoucna...
Martina
kdyby nas bylo tak osum, tak by to slo a myslim, ze by to prijemny setkani vsech fandu do squashe do budoucna...
Martina
Srneček píše:Děkuju za náplast, takhle se to hned líp vydejchává.