opravdový vrchol Chýně
Re: opravdový vrchol Chýně
A tady je opak vrcholu - start bude pod hrází Strahováku.
- Přílohy
-
- nejnižší.JPG
- (1.76 MiB) Zatím ještě nestaženo
Srneček
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Bomba by byla, kdyby ještě připad sníh, dalo by se to ťapat na běžkách...Srneček píše:A tady je opak vrcholu - start bude pod hrází Strahováku.
Koukal jsem na ten bod 585 a možná je opravdu stále v našem katastru ... mám různé podklady katastrálních hranic a nevím vlastně přesně co nakonec platí...Srneček píše:Dík za odkazy, já čerpal z vědomostí Forsajta, který asi zase čerpal z podobných map jako jsi sem dal.
Ten bod 585 bude zřejmě mimo náš katastr - při pozemkových úpravách (to je tak v roce 2009) došlo ke změnám hranic katastrů a právě tenhle výběžek byl zarovnán - odstřižen.
Srneček
A co tedy zasvětit pochod výročí přelomové události - zavedení pitné vody do obce?
Vážení občané,
dnes, 14.1.2013, jsem obdržel zprávu od TS Rudná, že v průběhu dnešního dne dojde k přepojení "pražské vody" do systému vodohospodářské infrastruktury obce Chýně. Dnes v podvečer by již občané Chýně měli odebírat vodu z vodovodního přivaděče Zličín - Rudná - Chýně, tedy vodu "pražskou".
...vždy první sobotu po čtrnáctém lednu letos můžem udělat opožděný nultý ročník, ale 2014 už "slavit" na ostro první výročí, prvním oficiálním pochodem.
Vážení občané,
dnes, 14.1.2013, jsem obdržel zprávu od TS Rudná, že v průběhu dnešního dne dojde k přepojení "pražské vody" do systému vodohospodářské infrastruktury obce Chýně. Dnes v podvečer by již občané Chýně měli odebírat vodu z vodovodního přivaděče Zličín - Rudná - Chýně, tedy vodu "pražskou".
...vždy první sobotu po čtrnáctém lednu letos můžem udělat opožděný nultý ročník, ale 2014 už "slavit" na ostro první výročí, prvním oficiálním pochodem.
Srneček
tak srnecek, jak je jeho dobrym zvykem, prozradil uplne vsechno... takovyto horsky vystup samozrejme vyzaduje peclivou pripravu a poctivy trenink zapsat do vrcholove knihy se bude moci jen opravdovy borec...
co se tyce nazvu, navrhuju Expedice Ydykseb pripadne Ynech- je to filmova klasika a verim, ze tady bude zabava podobna
puvodne jsme premysleli o prvnim rocniku az pristi zimu, kdy uz budou vysperkovana jednotliva zastaveni, kterych bude 5, ale cvicny nulty rocnik samozrejme muze probehnout i letos.
co se tyce nazvu, navrhuju Expedice Ydykseb pripadne Ynech- je to filmova klasika a verim, ze tady bude zabava podobna
puvodne jsme premysleli o prvnim rocniku az pristi zimu, kdy uz budou vysperkovana jednotliva zastaveni, kterych bude 5, ale cvicny nulty rocnik samozrejme muze probehnout i letos.
Bezva nápad. Není lepší název EXPEDICE ENYCH?
jj, v nadseni nad myslekou se mi popletla pismena
Tak šup šup nějaký termín, ať vím, jak si mám tréning rozfázovat
Tak to vypadá, že bych mohla....jestli ale nebude bahno, podle předpovědi.... První ročník "Chejňské bahno" ...
Pohledem do kalendáře jsem zjistil, že během prvních čtrnácti únorových dnů ještě nebudu na tak zásadní výkon připraven. Pokud se rozhodnete nehazardovat se životy a ješte trochu potrénovat, rád se přidám, v opačném případě mi nezbývá než popřát vaší výpravě zdar.
No já bych zrovna tuhle sobotu moh'. Ale počasí podle předpovědi příliš příznivé nebude. Bude to asi opravdu spíš zápas v bahně. Ale tím se statní chýňští junáci, junačky a junáčata určitě nedají odradit...
Bláto je velkým nepřítelem...skoro bych raději počkal na zámrz. Ostaně i další ročníky by se spíš měly řídit teplotou a ne datem. Vrcholová část výstupu je totiž vedena po zrádných hliněných polích a nerad bych na sebe strhl lavinu nevole za podupané ozimy.
Srneček
-
Pokud jsou v expedici volná místa, tak se hlásí i naše buňka... Nejsme sice běžkující, tak bychom zajistili pěší sběr odpadlíků... Dva záchranářské psi dodáme
Průpravu máme z léta kdy jsme obsolvovali velmi náročný výstup na nejvyšší vrchol Prahy - Teleček.
Průpravu máme z léta kdy jsme obsolvovali velmi náročný výstup na nejvyšší vrchol Prahy - Teleček.
- Přílohy
-
- vrchol_je_dobyt
- 544594_4068672209510_1508180777_n.jpg (98.96 KiB) Zobrazeno 8046 x
Když to vidím tak bych rozhodně počkal až zase trochu přimrzne a nejlépe ještě hodně nasněží...tohle už nebude expedice ale tažení .
Srneček