zakládám tohle vlákno po včerejší podivné zkušenosti, kterou jsem zažil u našich krásných nových Hájeckých domů.
Potkat chlápka co jde pěšky k domům po asfaltce, v ruce držíc tašku s čímsi nápadně těžkým, asi není nic podezřelého. Co je asi podezřelejší, že toho chlápka potkáte znova, když obchází vchody domů (od nejnovějších po nejstarší) a vypadá jako když něco hledá. Ten chlap se mi zatraceně nepozdával, tak jsem si na něj posvítil a zajel jsem si ho prohlídnout, když už se došátral až k prvním domům u stanoviště žlutých kontejnerů.
Když mě spatřil, tak dělal jako že nic, hrál si na výletníka - "já nic, já muzikant", nebo na dělníka který hledá svojí partu (dokonce se asi pro formu koukal pod nějaký dřevěný poklop, který zakrýval kanál). Pak se prostě podivně poflakoval u žlutých kontejnerů a hleděl do kraje. Když jsem se na něj z auta schválně díval, čuměl na mě jako puk asi půl minuty a něco si mlel pod fousy... Potom co jsem se schválně schoval, zalezl za baráky do zadu (na pozemky) a tam se po něm slehla zem. Celé se to odehrálo 17. května kolem sedmé hodiny večer.
Doufám že to nebyl tipař, nebo rovnou nějaký gauner

Jak řešíte bezpečnost svého majetku a zdraví? Po téhle zkušenosti jsem poměrně nervózní, nosím s sebou obranné pomůcky...