Brigáda
-
Brigáda
Vážení spoluobčané,
obec byla nucena uzavřít černou skládku v ul. Ke Skále. MÚ Černošice – odb. životního prostředí nám uložil v první fázi skládku vyčistit od plastů, sutě a ostatních odpadků. Vzhledem k finanční situaci si obec nemůže dovolit zaplatit firmu, která by tyto práce provedla.
Proto Vás žádáme o pomoc s úklidem této skládky a prosíme Vás o účast
na brigádě, která se uskuteční
v sobotu 31.03.2007 v 10.00
na této skládce.
S sebou: rukavice, hrábě, lopaty, kolečka, pilky a dobrou náladu.
Plastové pytle dodáme.
Kontejner bude přistaven.
Brigáda se uskuteční za každého počasí.
Na Vaši pomoc se těší a předem děkují
Jiří Klem ing.Věra Kovářová
starosta místostarostka
P.S. Poděkování milé dámě, která se zúčastnila VOD, za návrh a ochotu se zúčastnit!!
obec byla nucena uzavřít černou skládku v ul. Ke Skále. MÚ Černošice – odb. životního prostředí nám uložil v první fázi skládku vyčistit od plastů, sutě a ostatních odpadků. Vzhledem k finanční situaci si obec nemůže dovolit zaplatit firmu, která by tyto práce provedla.
Proto Vás žádáme o pomoc s úklidem této skládky a prosíme Vás o účast
na této skládce.
S sebou: rukavice, hrábě, lopaty, kolečka, pilky a dobrou náladu.
Plastové pytle dodáme.
Kontejner bude přistaven.
Brigáda se uskuteční za každého počasí.
Na Vaši pomoc se těší a předem děkují
Jiří Klem ing.Věra Kovářová
starosta místostarostka
P.S. Poděkování milé dámě, která se zúčastnila VOD, za návrh a ochotu se zúčastnit!!
Re: Brigáda
V sobotu se mi to bohuzel nehodi, ale vim jeste o jedne, podle me cerne, skladce, ktera skodi celkem pekne lokalite - v lesiku mezi 'Na vyhlidce' a velkou skladkou u hlavni silnice smerem na Chrastany.Věra Kovářová píše:... prosíme Vás o účast
na této skládce.
Pri likvidaci teto skladky bych taky rad prispel svymi silami.
To myslíš ten humáč ve větrolamu vedle polní cesty co vede od Vyhlídky na tu véélkou hromadu co zove Chrášťanská skládka? Tak ten patří podle mě do Rudné, je na jejich katastru. Nemyslím, že by po tomhle zjištění byla ta hromada vábnější, ale nejdřív musíme uklízet doma, u sousedů až pak. Jó, abych nezapomněl, obec zařídila v minulém měsíci odvoz 41 pneumatik které si někdo "odložil" na panelové cestě vedoucí do Roklí.kubajs píše:V sobotu se mi to bohuzel nehodi, ale vim jeste o jedne, podle me cerne, skladce, ktera skodi celkem pekne lokalite - v lesiku mezi 'Na vyhlidce' a velkou skladkou u hlavni silnice smerem na Chrastany.Věra Kovářová píše:... prosíme Vás o účast
na této skládce.
Srneček
Katastrálně ano. Co se týká vlastnictví pozemku - je to částečně na obecním (ale přesně se to neví - muselo by se to nechat zaměřit) a ta "stavba" (hnojné plato) patří nějakým jezedákum...vlastník stavby by se měl upozornit, že tam má nepořádek...ale známe to, že.stryc píše:a to hnojiste, co je za Hajema, to patri taky obci ? protoze tam je taky par fujtajbliku, jako nadrze z aut, pneu a jineSrneček píše:měsíci odvoz 41 pneumatik které si někdo "odložil" na panelové cestě vedoucí do Roklí.
Srneček
- Jiří Nývlt
- Kontaktovat uživatele:
Příště práskni na obec SPZ. Jinak vám tam z toho tydle šmejdi udělaj smeťák.stryc píše:a to hnojiste, co je za Hajema, to patri taky obci ? protoze tam u te cesty, ktera k nemu vede je taky par fujtajbliku, jako nadrze z aut, pneu a jineSrneček píše:měsíci odvoz 41 pneumatik které si někdo "odložil" na panelové cestě vedoucí do Roklí.
okoli jsem nezkoumal, ale obcas jsem tam potkal par kombiku, nalozenych vzadu ruznobarvenymi pytli, kterezto se po 15 minutach vracely prazdne
Hmm, uz bohuzel ano. Vcera jsem tamtudy jel a vsiml jsem si, ze tam pribyla nejaka hromada suti nebo cehosi podobneho (pokud jsem to v te tme dobre identifikoval). Puvodne tam byly sem tam rozhazene pneumatiky, mnoho plastoveho odpadu, sedacek aut a jineho harampadi.MIr píše:nebo bagr a náklaďákMIr píše:tam by to chtelo spis bagr
Tipoval jsem to tak na jeden velky kontejner...
Ted uz by to chtelo opravdu pomalu nakladak a mensi bagr

Tak tak, myslím přesně tenhle brajgl (většinou poházený po pravé straně polní cesty směrem na Chrastanskou skladku)Srneček píše:To myslíš ten humáč ve větrolamu vedle polní cesty co vede od Vyhlídky na tu véélkou hromadu co zove Chrášťanská skládka? Tak ten patří podle mě do Rudné, je na jejich katastru. Nemyslím, že by po tomhle zjištění byla ta hromada vábnější, ale nejdřív musíme uklízet doma, u sousedů až pak. Jó, abych nezapomněl, obec zařídila v minulém měsíci odvoz 41 pneumatik které si někdo "odložil" na panelové cestě vedoucí do Roklí.kubajs píše:V sobotu se mi to bohuzel nehodi, ale vim jeste o jedne, podle me cerne, skladce, ktera skodi celkem pekne lokalite - v lesiku mezi 'Na vyhlidce' a velkou skladkou u hlavni silnice smerem na Chrastany.Věra Kovářová píše:... prosíme Vás o účast
na této skládce.